Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zítra ji objednám, protože od středy budu doma, tak si to pohlídám. No oni to vypočítaj, že přičtou 270 dní a pak zase něco odečtou, takže fakt nevím ![]()
No ale asi podle doktora to mám brát, pže jak jsem teďka byla na gyndě, tak setra tam má kalendář takovej speciální a taky něco říkala o 9tt, no ňáko ji to prostě řeknu, se stejně nebudu asi objednávat jen se s ní domluvím jestli budou chtít žádanku a pak mi tady setra řekne ať se objednám.
jasny určo to ber podle dr to je teda neco ale už jako 9 tt to letí vždyt si psala teprv že jsi to zjsitila a zachvilu máš za sebou první tři měsíce
No Kybli letí to hrozně. Mě připadá, že jsem to zjistila před chvilkou a už jsme začali podle MS osmý týden, podle ovu jsme v šestém. Je to hrůza. Ale myslím, že jak se člověk bude blížit ke konci, tak to zase bude nekonečně dlouhé. ![]()
joj u kristýnky se poslední dva týdny děsně táhli hruza a děs tedka se mi to furt táhlo kvuli tomu pohlaví jak sem byla zvedavá jsem tu psala za 6 tejdnu na ultrazvuk 1 listopadu a když to tak vezmu už jen týden hruza
Já doufám, že to do toho 4.11 taky nějak doklepu, to je už příští týden.
joj jdeš k dr po mě já jdu teda 1 ale to uteče gabi a uvidíš že je všechno v pohodě
Simi určitě uváděj týden podle poslední menstruace!
Já třeba vůbec netuším kdy jsem mohla mít ovulku…Jediný spolehlivý údaj je datum PM. Zadej si to do téhle kalkulačky a podle toho se řiď: http://tehotenstvi.academy.sk/index.php . ![]()
Jinak tu postýlku určitě objednej když je v akci,je nádherná za ty penízky…!!
Kdyby bylo na mě,tak taky spoustu věcí nakupuju dřív,do 12tt jsem nepořídila vůbec nic…Ne že by se to pak nestihlo,ale spíš to jsou pak hrozné výdaje najednou…
Takže si myslím že je lepší,alepoň z těch drahých věcí objednat každý měsíc něco,ať toho pak není tolik… ![]()
Dík Lucy na této jsem si to právě vypočítala, je dobrá
No právě radši si ji objednám už teď hned ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat