Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
penaldo já nee mě řekne že si mám za týden třebaz avolat na ty vysledky abych nemusela čekat pokud tam jdu až za měsíc a to většinou tak je.tedka jdu v pátek na protilátky tka mi zase bude malůou hlídat maka protože kdyby viděla injekcu tak to tam asi celý zboří jakej má strach achjo bolí mě v krku a manžel začíná taky tka snad se nerozjedem
Tak neee určitě to překonáte… čajíčky… bylinky potit a bude to fajn ![]()
nojo potit ono moc nejde když už má člověk dítě to se nedá si lehnout zatím to není tak rozný ale malé se to rozjelo a ma rymu.dneska tu bude ještě spát od segry malá protže je svátek a oni jdou do práce ale je taky nachlazená tak t od nás aspon nechytí jsme na tom stejě všichni
jojo to už si vařím od rána ale nestačím je pít ještě teplí
tedj sme chvilu sedla sem ale jinak si tu hrajem s kostkama a tak už me to ale nebaví ![]()
mnooo jo… ale díto si potřebuje hrát.. a ono nebaví moc neplatí ![]()
tojo však ot poznáš sama ono to člověka nebaví každej den stavět dvě hodiny v kuse komíny a tak ted sla dolu za babičkou oni tma maj psa malího nebo vždycky jak je chladno tak leze dovniř tak si tam sní hraje aky by něco potřebovala navrch ale to jako nehrozí
njn… to je ono no prostě vím že tě to nebaví… ale zase si musíš s dítětem hrát no… mno jednou sis hold vybrala být máma tak se vším všady ![]()
to nevím a nikdy mi nic takovího neřekla jen že jsou uplně v pořádku a že je to negativní
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat