Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahjote holky já jsme byla u segry a manžel dělal kamošce na vokne tesnení a ta mu zato dala pernícky doma to otevřel tedka a já čumím plnej talíř plněnejch perníčku a tři patra neseb lepenejch a tak holky se asi užeru toho a ješt dělám zapečený rohlíky
Začalo mě bolet strašně břicho, tak si půjdu radši lehnout. Tak zatím ![]()
čaute,
tak my jsme dneska byli na kontrole.Jsme v pořádku. Srdíčko v pořádku, děloha ukazovala nějaké slabší kontrakce. Hlavičku máme uplně dole, sem 38.týden tak mám prý každyým dnem očekávat porod
I když prý možná díky těm antibiotikům se mi to oddálí ptz ovlivňují i tu dělohu.
Jinak malý měří 47-48 cm a váží 2,70 kg - 3kg.
Sháněla jsem dneska ten teploměr a všude stojí 1000 kč jen na netu sem ho našla za 560 kč, tak nevím jestli to mám obědnat odtamtud.. ![]()
dobré ráno holky jak jste se vyspali.lady tak to jsem zvedavá kdy to bude dneska o půl 6 ráno mi psala kamoška se jí narodil druhej chlapeček v 39tt tak už má pokoj a já budu furt čekat ![]()
mnooo celkem joo… jen mě budí hrozivýýý sny… třebas dnes se mi zdálo že si můj našel nějakou blondýnu prsatou… a řekl co sem jako čekala…
chjo ![]()
to je v těhu normální marti neb mimnku hnusný sny atd to je prej prot že se toho bojíš ty třeba s tím mimnkem že se něco stane a pak se zdají hnusný sny ale s tema babama se mi to zdá taky a aji když těhu tedanejsem:-)
to mě jenom tedy ted… napadjí mě prostě vždy divnýý myšlenky… tak se vždy v noci vzbuddímmm du čůrat a pak zase usnu ![]()
jj
já pudu na kontrolu někdy v listopadu začátkem tak uvidíme
ted sem byla na skreeningu tak snad taky vše dobře dopadne ![]()
To me stve ze se vysledky vzdycky dozvis az na dalsi kontrole.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat