Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a co řekli tobě niki??tak jsem si četla deníček kterej mě příspěvkem docela rozzuřil protže čeká minko v 19 a nekdo jí tam píše jak je ot děcko a prvně kariera nesnáším takoví lidi však si to niki přečti najdu jak se to jmenuje
Jo to jsem cetla, prislo mi to lito i vuci me a ostatnim. Je kr…! Bych chtela videt ji!
No jA mam triply 1:734
tak nevim, ale nerikal nic. A presunul mi screaning o tyden dyl
![]()
jakto,,tkže nejdeš tedka 1litopadu??já jduuplně jinam ne ke sve dr.
jj přesně jak muže vědet co kdo chce vždyt máme je kolikrát opravdu lepší 19letá než 30letá ty už moc cítě a všechno berou jinak a děti jsou rozmazlený a chovaj se že sežrali celej svět to je manželoa sestra třeba ona porodila dítě a já jsem byla por ní nicka a byla jak kdyby všechno sežrala
jinak myslím že to je dobrý niki navíc tripli vychází dost často pozitivně takže z toho si nic nedělj a máš to dobrý je to dobrý číslo tak se neboj
Jo to jo ty 30tilety si opravdu dost myslijou a nechapu jak takhle muzou odsuzovat kdyz toho cloveka ani neznaji! Ja jdu az 9.11. presunul mi to ani nerekl proc, tohle me taky sere! Jsem se tesila a musim cekat dalsi tyden ![]()
Ahoj holky tak jsem zpatky z ko.. Po ceste se mi udelalo spatne takze nedrzet me pritel tak jsem sebou sekla..
Takze mi doktorka rekla ze nesmim byt zbrkla a vstavat pomalu protoze mam strasne nizky tlak a zvedla mi davku zeleza.. mam dalsi 2 kg navrh.. cukrovku uplne na hranici.. Polohu KP a CS 3 ale zase mi rikala ze se me miminko drzi tak je to asi normalni
Za 14 dni mam dalsi kontrolu
tak to je fajn… mno kybliii ono každý sme nějaký
já ji ten názor neberu… ale jak sem jí tam napsaal kdybych měla čekat na ideální dobu tak se nedočkám ![]()
jo každej má svuj názor to je jasný ae tohle ona spíš odsuzovala tu holku než aby řekla svuj názor.tak to je fajn že je vše ok penaldo.jinak niki o by mě taky štvalo
Ahoj holky! ![]()
Tak já se dneska konečně dostala ven,zajeli jsme jen autem do obchodu a koupila jsem si konečně kojící podprsenku,tak mám úplně radost!!
Vel.75/C,ten košíček je akorát,jen to zapínání zapnu jen tak tak na poslední,tak doufám že to zapnu i po porodu!
80/C měla totiž zase už velkej košíček…! Ale paní říkala že je to bavlna,tak se to spíš roztáhne než sepere.. ![]()
Lady gratuluju ke kontrole!!
Ty už opravdu můžeš čekat mrňouska každým dnem… ![]()
Pen držím palce na kontrolu!! ![]()
Niki já měla ten prvotrimestrální screening 1:100 000 a tripl test 1:630. Vůbec na to nehleď,není to moc spolehlivé… Navíc pokud je to víc než 1:300 tak je to vždycky negativní!! ![]()
Ahojte, já celý den ležím.Včera sem lítala a sháněla ten teploměr tak sem to asi přepískla a dneska je mi fakt blbě. Přítel to chytil ode mě,celou noc nadával že ho škrábe v krku ( to je asi poprvé za celou dobu co sme spolu že je nemocný ) tak se tomu směju
Konečně se o něj můžu postarat, uvařit čajík dát tabletku a tak
No ale on moc rád není že.
Břicho se mi sune dolů, ůplě mě tahá kůže na zádech tak se mažu i tam.
Ti lidi jsou hrozní, já sem to teďka poznala asi před týdnem. Jela sem s přítelem podepsat nějakou smlouvu. tak sme tam dojeli a tam nějaká ženská věk tak (39+). Něco vysvětlovala a pak na mě: Vy jste těhoná? říkám ano. A nejste náhodou na to nějaká mladá? říkám a proč je mi 21, a o na na přítele a vám je kollik? A on 24. Vy si zakládate rodinu takhle mladí? říkám mě měla mamka ve 20,ji babička taky a o co jde..? už sem měla nervy že mě tam dupe cizí ženská ![]()
a ona: Dneska je ale moderní mít děti ve 30 letech tak kam se ženete? říkám: Ale já se neřídím tím co je moderní, na co bych měla čekat do 30? ona to: Víte já to myslím dobře já vám tak zavidím já mám totiž 2 malé děti..
Tak pvní mi tam udělá přednášku,a pak z ní vyleze že je to závist. Co já za to můžu se ona řídí dobou?
No sem ale byla vyvředěná takové otázky od cizí ženské..
Ahoj holky,
ještě píšu z práce, za chvíli konečně vyrazíme domů. Stavíme se nakoupit a večer se za váma mrknu a dočtu vás. Jinak mám fakt zřejmě parádní virozu. Jak jsem před dvěma dnama psala, že se cítím nějak předchřipkově, tak dneska už mě příšerně bolí v krku, bolí mě hlava, dutiny, klouby … no výborně.
Takže v tom Lady nejste sami. Já jen doufám, že to zítra vyležím a zbavím se toho. Zatím ani ten Septusin na krk nezabírá.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat