Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak jsem si to našla ![]()
niki tak to mě mrzí že to máte až takové..
njn je hodně lidí co na svých chlapech vidí to špatný, ale o proti tobě jsou to jen maličkosti.. Kdyby tohle dělal můj přítel tak bych s tím asi ryhcle zametla, i když vím že to není lehký tak si to nenech líbit! Těhotenství má být období štěstí a ne stresu
Taky by mě to všechno dojímalo kdybych byla v té kůži
Zase bude líp uvidíš, přeji pevné nervy na to všechno ![]()
gabi.design píše:kačenka89 píše:Kači Nikča to tady dneska psala. Když se podíváš pár stránek dozadu, tak to najdeš. Fakt to nemá holka vůbec jednoduché.Niky7 píše:Niki??? copak se děje??? Stalo??? tedy pokud mi to chceš říct..
Ja vim mlada a blba…
to jo no.. když jsem to četla měla jsem zlost za ní ![]()
Kaci ja jsem to vymazala, tak nevim zdali jsi to ztihla vsechno precist…
Prave taky jsem usoudila ze do tehle diskuze nepatrim. Bude to lepsi.
Niky7 píše:
proč by jsi sem nepatřila????
spíš já tu nemám co dělat… nesjou to mladé maminy ale těhule
Niky7 píše:
Ale Nikčo! Nezlob.
Jak se diskuze jmenuje? Mladé maminy. A budeš mladá mamina, tak neblbni a buď tu s námi.
Kaci tak to neber. Ja jen ze jsem tu jedina 18 a trapnejma problemama tak vam to tu kazit nemusim!
Niky7 píše:
Kaci tak to neber. Ja jen ze jsem tu jedina 18 a trapnejma problemama tak vam to tu kazit nemusim!
niki ale právě od toho je tu ta diskuse…holky si mezi sebou radí a podporují… je jedno kolik ti je a co máš za problémy, jde o to se svěřit a vypovídat
![]()
kačenka89 píše:Niky7 píše:niki ale právě od toho je tu ta diskuse…holky si mezi sebou radí a podporují… je jedno kolik ti je a co máš za problémy, jde o to se svěřit a vypovídat
Kaci tak to neber. Ja jen ze jsem tu jedina 18 a trapnejma problemama tak vam to tu kazit nemusim!![]()
![]()
Přesně tak, líp bych to nenapsala. ![]()
gabi.design píše:kačenka89 píše:Přesně tak, líp bych to nenapsala.Niky7 píše:niki ale právě od toho je tu ta diskuse…holky si mezi sebou radí a podporují… je jedno kolik ti je a co máš za problémy, jde o to se svěřit a vypovídat
Kaci tak to neber. Ja jen ze jsem tu jedina 18 a trapnejma problemama tak vam to tu kazit nemusim!![]()
![]()
to jsem spisovatelka co??? a holky neblázeněte..pořád by někdo odcházel
![]()
kačenka89 píše:
holky co je vůbec s nikita066????
Nikitka sem už dávno nechodí. Psala mi, že chodí jen do ledňátek.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat