Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, neuzamkneme to tady teda nějak? Na mě čučí neustále nějaké holky, ale ůplně odjinud než sem já. Ani nevím kam na mě chodí když nemáme společnou diskuzi. Ono se jim vlastně nezobrazí moje příspěvky že když mám zamklý profil že?
Já tež na někho kuknu, ale ty jo mě bombardujou každý den.
Lady gratuluju k 5.výročí!!!
Užijte si s přítelem romantickou večeři…
Za pár dní až z vás budou rodiče už toho času tolik nebude…! ![]()
Já bych tak ráda někam vyrazila,třeba jen sednout na kafčo,ale nemůžu…
Tak mě to štve že ty poslední volné týdny musím proležet v posteli…
Hrozně se ten čas táhne když jsem pořád doma… ![]()
Kači co budete dělat v Praze?
Lady když máš zamklý profil, tak příspěvky vidí jenom přátelé, ostatní ne. Taky bych brala mít zamknutou diskuzi, už jen proto, že fakt nevíte kdo to čte, třeba někdo známý a ani o tom nevíte a pak může někdo něco vytáhnout
Jenže musela by se založit úplně nová diskuze v těch skupinách, takže tahle by padla.
Lucy už to vydrž, stáhni si ňáký dobrý filmy na uložto jich je fakt hodně a jestli tě baví takový ty puberťácký, tak ti můžu dát tipy, mě totiž taky baví a mám jich fakt hodně ![]()
Simi tak to by bylo super kdybys mi napsala nějaký tipy!!!
Já už totiž nevím co stahovat…
Ty puberťácké filmy mě baví!!
Přítel šel s ostatníma sednout do města… Vůbec mi to nevadí,jsem spíš ráda že si to alespoň on užije dokud to jde…
Stejně co by dělal se mnou zavřený doma u televize,ještě když má úplně opačný styl filmů než já… ![]()
Ahoj holčiny,
dneska jsem přijela z práce a rovnou si šla schrupnout. Nakonec z toho byl spánek na dvě hodiny, jak jsem byla utahaná.
Jdu vás dočíst, ať jsem v obraze. ![]()
Tak Lady gratuluju k výročí!
My s tím kupováním to taky moc neprožíváme, Mates bude mít teď v listopadu svátek, v prosinci máme výročí my plus Vánoce, v lednu má narozky. Říkal ať moc neutrácím a šetřím, že peníze budeme potřebovat pro prcka. Takže ke svátku mu koupím nějakou maličkost nebo bonbošku a hotovka.
Jinak holky Kybli je u rodičů. Psala to, že přítomná bude nejdřív v pátek večer.
Holky teď jsem četla tyhle dva deníčky,od mladé holčiny,které v těhotenství umřel přítel…
https://www.emimino.cz/…-tapat-6742/ , https://www.emimino.cz/…kratky-6739/ .
Je to hrozné čím si musí někteří lidé projít,tohle by se vůbec nemělo stávat…!!!
Zase jsem si pobrečela a teď si jdu asi pustit nějaký pěkný film…
Dobrou noc! ![]()
Tak jsem se zase jednou krasne nalozila na hodku do vany ale asi jsem to prepiskla pac se mi mota hlava.. ![]()
ahojte holky jsme doma teda už dýl ale jsme hotová ani dočítat vás nebudu snad zítra takže napište co nového vubec nevím co se stalo te nikči nemám to tu napsane jen u toho čtvereček tak nevím
jsem uplně vyřízená rýmaj ako prase bolí mě hlava z očí teče hnus jako chlap na pivu tak sem mu řekla at dojde normálně že bude k malé vstávat protže fakt nemám sílu ani naladu radost sem si dneska udelala koupila jsme dupačky anetce a k otum bodyčko a brydáček vše v jendom za 99 kč fakt paráda pak to vyfotím.
Holky nevíte prosím některá kde seženu na internetu online pořad „16 a těhotná“ který se vysílá na MTV?? Chtěla bych na to kouknout a nevím kde… ![]()
jejeda to nevím ale taky jsme to vidělaparkrát ale tedka už nevím
Lucy_VM píše:
Holky nevíte prosím některá kde seženu na internetu online pořad „16 a těhotná“ který se vysílá na MTV?? Chtěla bych na to kouknout a nevím kde…
Tady je to origoš v angličtině: http://www.mtv.com/…series.jhtml, v češtině jsem to nikde možnost online zhlédnutí neviděla.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat