Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
31.10.10 08:23

tak to chápu to jsem nevěděla a to je pak jasný že toho máš plný zuby když se neví jak chovat tohle taky nesnášímmísto abych ležela musel jít chla zase pomoct tatovi s něčím ale prej to bude nachviusem zase zvedavá protže jestli ne volám a nadám tatovi protže chudra malá je semnou a chytá to odemě.to je děs letí to už jsem ve 20 týdnu v pulce a zachvilu tu bude malá s náma to je horzý

• načítám...
4855
31.10.10 08:28

Ja dneska nacinam 30.. :-) Toto leti co nedavno jsme si zacali psat jak je nam blbe a za chvili pujdem rodit.. 8-o

• načítám...
4855
31.10.10 08:29

Jezis ja jsem tak lina ze ani to nadobi se mi nechce umyt.. :-(

• načítám...
10405
31.10.10 08:38

to mě taky taky jsem líná ještě vařit no hruza nechce se mi

• načítám...
2532
31.10.10 08:55
sima90 píše:
Tak nejsem sama kdo se díval na potera :mrgreen: Holky nevíte někdo co je s tou Nikčou? Od té doby co to jsem napsala, tak tady nebyla, chudák má to těžký :-(
Kači je to pěknej film, mě se celkově líbí filmy s Hilary Duff.

simčo mě se také moc líbí, ale j emi strašně smutno když se na něj dívám..tak jsem to myslela…(stalo sem nám něco podobného) :cry:

• načítám...
4855
31.10.10 08:57

ja to dneska vidim na neco hooodne rychleho :wink:

• načítám...
2532
31.10.10 09:18

když je tu řeč o vaření, já dneska budu vařit kuře s jablky a rajčátky :wink:

• načítám...
29436
31.10.10 09:20

Dobré ráno holky,

taky je u vás tak krásně? U nás svítí sluníčko, venku 13 stupňů, nádhera. Teď jsem vstala a je mi nějak šoufl od žaludku, tak se utíkám najíst. Mám příšernou chuť na párky, tak se mi už vaří. Jinak dneska jsem 8+0, načínáme třetí měsíc. To snad ani není možné, jak to strašně letí. U nás jsou k obědu bramborové knedle, zelí a maso. Jsem si zase něco vymyslela, tak se s tím teď budu dělat. :mrgreen:

• načítám...
2532
31.10.10 09:24

ahoj gabinko tak to gratulji k 3.měsíci :hug: jo jo letí to strašnou rychlostí a počkej až se prcek dostane na svět, to bude tepve letět čas :pankac: :mrgreen: téda tak to se máte že je u vás tak krásně, tady je zataženo a zima jako blázen :roll:

• načítám...
10405
31.10.10 09:25

je gabi já dělám to stejný :mrgreen: tady je taky krásně a štve mě že asi ven nepujdu protže je mi furt otřesně tak jedině chlap s malou

• načítám...
4855
31.10.10 09:26
kačenka89 píše:
když je tu řeč o vaření, já dneska budu vařit kuře s jablky a rajčátky :wink:

tak to neznam ja delam s rajcaty a houbama

• načítám...
2532
31.10.10 09:27
penalda píše:
kačenka89 píše:
když je tu řeč o vaření, já dneska budu vařit kuře s jablky a rajčátky :wink:
tak to neznam ja delam s rajcaty a houbama
,

takhle to dělá moje mamča a je to fakt výborný :pankac: klasika kuře a okolo se hodí nakrájené rajčata, paprika a jablíčka

• načítám...
29436
31.10.10 09:30
kyblicek píše:
je gabi já dělám to stejný :mrgreen: tady je taky krásně a štve mě že asi ven nepujdu protže je mi furt otřesně tak jedině chlap s malou

Kybli mě povídej. Pořád chrchlu jak tuberák a ten kašel. :roll: Chci být do toho čtvrtka v pohodě, jdu přeci na gyndu a ne k obvoďákovi. :mrgreen:

No holky jdu se najíst, mrknu sem později.

• načítám...
10405
31.10.10 09:33

gabi včera mi psala sestřička od dr mám na ni fb že mužeme sinupret se to jmenuje je to na kašel a nachlazení náká medicína měla to i ona když byla tehotná a je ot bez předpisu no a pak paralen takže se to chystám koupit zítra v brně

• načítám...
4855
31.10.10 09:48

Holky ja bych si dala kralika na cesneku.. Kralika sice nejim ale miluju ten sos s bramborovym knedlikem..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová