Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
31.10.10 14:55

Jinak postýlku a autosedačku nám koupila moje maminka. Kočárek budeme mít od tchýně. Ony si to mezi sebou pěkně rozdělily.

• načítám...
10405
31.10.10 14:56

tak to je paráa to se máš aspon neutratíte taky

• načítám...
1718
31.10.10 14:57

Sem moc ráda,že je máme. Obě jsou moc hodný.

• načítám...
10405
31.10.10 15:05

to bud ráda malo kdy se najde tchýně taková.moje mamka mě taky připěje na kočárek ale ta druhá ta nic takže na to jak vubec se nedivám

• načítám...
1718
31.10.10 15:09

Můžu říct,že kdybych neměla tak skvělou rodinu svoji a i tu od přítele,tak by byl život mnohem težší. Nemyslím tím finančně,ale emočně. Mám se o koho opřít a držíme pohormadě,to je to nejdůležitější.
Kamarádky si hodně stěžují,že mají tchýně na dvě věci,ale já jsem ráda,že jsem vyjímka.

• načítám...
10405
31.10.10 15:10

to bud jako my spolu vycházíme ale vidím jak jeho segře pro děti cpe furt jim neco kupuje a nám nic kašle nato to mě dost mrzí protže je to taky přeci ejich vnučka.ale stím nic nenadělám my se jako nehádámen ebo tak spíš v tomhle směru

• načítám...
1054
31.10.10 15:24
sima90 píše:
No jenže ty si pracovala a měla si nárok na 3-letou variantu a mě to nedá ani z těch brigád co jsem měla, jsem nezodpovědná no

já to mám ůplně stejně. Brigád mám odpracovaných tři prdele, ale většinu sem měla na u debilní dohodu o pracovní činnosti a né dohodu o provedení prace..
Co sme taky ale měli dělat když sme chodili do školy? Na hlavní prac.poměr sme asi těžko mohli jít tak si nic nevyčítej !

• načítám...
1690
31.10.10 15:26

Ahoj holky, tak u nás je taky zamračeno… :roll: K tomu přítel je nemocný,tak teď spí a já zrovna stahuju ten film „nikdy to nevzdávej“,tak na to mrknu. :wink: Vařit naštěstí nemusíme…Včerejší karbanátky nám vydrží ještě alespoň na dva dny…! :-D

Míši teda za takové rodiče a tchyni buď fakt ráda… Nám nikdo nepřispěl ani korunu… :roll: Mamka je totiž chvilku po mateřské a zatím bez práce,takže těch penízků moc není a tchyně se nestará vůbec…Viděla jsem jí naposledy asi před 3měsícema a to bydlí vedle v baráku… :-? No škoda mluvit! :think: Věcičky máš moc krásné!! :kytka: Teda a kdyby to byl nakonec chlapeček,to by byl šok co?? :mrgreen: Měl by všechno růžové… :huban:

Kači to s tím bráškou je mi moc líto!! :cry: Je to hrozné vždycky když zemře mladý člověk…Tohle by se nemělo stávat!! :-( Jdu radši kouknout na ty videa s Vanesskou,ty mi určitě zvednou náladu…! :kytka:

• načítám...
1718
31.10.10 15:33

Myslím,že chlapeček to už nebude. Doktorka nám na velkým UTz ukázala přímo pipinu a pindík to fakt nebyl :lol: Dr. nebyla češka,ale asi mongolka nebo něco takovýho. Její přízvuk zněl docela legračně a nejlepší bylo,když nám ukazovala na UTZ,že je to holčička. Řekla tady je jeden pysk a tady druhý pysk,je to holka. No přítel byl v křeči,držel se aby nevybouchnul smíchy.

• načítám...
1054
31.10.10 15:36

No oběd byl super,myslela sem že prasknu. Svítilo tady sluníčko tak sme šli s Ladynou na procházku.No půl hoďky chození.párkrát sem se zohla hodit tenisák a dom sem nemohla ani dojít :mrgreen: Tak sem si od dvou do tří zdala sem psem šlofíka. Přítel zase celý den v čudu,akorát vždycky příjde na oběd. Furt pomáhá tomu tatovi :cert: ale když sme potřebovali pomoct my to se nikdo nestaral,půl roku sme ho prosili ať nám příjde dodělat ten bar ,nakonec to přítel udělal sám. A teď s ním je přítel od rána do večera..ptz on chudinka potřebuju pomáhat.
Ale tchýni tu mám super taky :palec: Sice neustále pracuje, moc toho nenakoupí ale co nám už dala peněz..jí je líto že nic nekoupí tak nám šupne vždycky ěkam peníze. Příteli do kalhot mi do kabelky.Ona má obchod s poravinami tak jí jezdíme nakupovat zboží když nestíhá, k tomu nám vždycky zaplatí i náš nákup. Koupila nám pračku,předsínovou stěnu. Dá se s ní pokecat o všem a tak . Je ůplně normální a ne žádná fůrie.

• načítám...
1054
31.10.10 15:41

myspulka
Máme stejnou autosedačku :palec: Mi ji včera přinesl přítel. Sem se divila a byla překvapená.
Do toho našeho kočárku stojí totiž 3300 kč. Tak sme si řekli koupíme levnější a zvážíme jestli tamtu opravdu nutě potřebujeme. A vybral tuhle. Mě se líbí že se o miminko am dá celé zakuklit,když půjdem ve fujavici do auta tak tam nenafouká.

• načítám...
1054
31.10.10 15:42

..

• načítám...
1718
31.10.10 15:48

Jé tak to je hezký. Taky mi příjde praktická.Už aby sme si ty naše mrňouse v nich odnášely z porodnice.

• načítám...
1690
31.10.10 15:48

Kači máš nádherné videa!! :kytka: Stejně jsem brečela i u těchc ostatních… :-( Ale je to fakt krásné!! :srdce: Nejvíc se mi líbilo „Vanesska tatínkovi“ a „pro maminku“ :hug: :srdce: Ale všechny se ti moc povedli,Vanesska je už krásná slečna!! :palec: :srdce:

• načítám...
2767
31.10.10 15:50

Myspulko krásné věci :palec: Mamka bude taky bláznit a přítelova máma řekla, že to co koupila švagrový koupí i nám, ale ji kupovala autosedačku Chicco a postýlku se vším všudy(nebesa, peřinky atd), ale tohle si koupíme sami, když řeknou, že nám přispějou na kočárek, tak si ty peníze vezmu.
Lady jenže ty porodíš do konce roku, takže tebe se ta změna asi týkat nebude, takže ty normálně budeš mít do 21 měsíců těch 7600 a pak 3800, takže to budeš mít dobrý, ale já už od 9.měsíců budu mít necelý 3 tisíce, takže sakra rozdíl. No ale co se dá dělat budeme to muset utáhnout, protože vdávat se kvůli tomu teďka nebudu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová