Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Simi já nevím, já koukám na Primu.
Akorát nevím, jestli to dneska dám. Jsem utahaná a to jsem odpoledne spala. A do práce se mi vůbec nechce. Blé. ![]()
No taky jsem někdy ko. Do práce už půjdu naposled tenhle měsíc, ale teda nevím kdy
Beztak zase šéf řekne až v polovině měsíce. Přítel jel pro ňáký díly na auto, tak doufám, že brzo přijede. Tak dobrou holky ![]()
já jsem pro dětu dvě protže když si vemu že my umřeme nebo se muže neco stát a to dítě tu bude pak už samo prostě nebude mít žádnýho sourozence a nebude si mít s kým popovídat to je horzný.moje švagrová je jedináček má teda taky jedno díte ale její maminka měla rakovinu byla neštastná že nemá ským mluvit a najednou jí to přišlo líto nakonec se ztohoh maminka dostala.ale zase pravda v tom že děti čím so starší stojí víc penízku a je fakt že člověk muže mít další později když to já nechtělo protže mám spourozence od sebe deset let 7 let a je to horzný s nejstarší segrou o 12 let a nemáme si co říxt pomale
Já myslím, že tohle je i strašně individuální. Já jsem třeba s bráchou od sebe 3 roky a my se v podstatě známe a máme se rádi až teď. Dřív jsme k sobě absolutně nenašli cestu, jako děcka jsme se pořád rvali, plivali po sobě, nemohli jsme se ani vystát, dělali si naschvály. A mám kamarádku, co je se ségrou o dva roky a říkala, že to měly úplně stejně. Jako děcka se mohly doslova a do písmene pozabíjet a rozumí si až teprve teď, co jsou dospělí.
tojo je to možný ale to jsou právě ty děcka nikdo se nemá rád a pak až jsou dospělí nebo větší se rádi mají ono zaleží na jak kom já vám to ale nezazlívám mít jen jedno dítě to nee jen tohle byl muj názor a pokud chce někdo jen jedno tak sao že je to normální já jsem rodinej tip mám 3 sourozence ještě a dvě nevlastní ty ale neznám tak možná proto
Třeba budeme mít jednou taky dvě. Ale teď o tom zkrátka nepřemýšlím a zatím počítám s tím, že bude jen jedno. Jinak se loučím, jdu koukat na telku a pak spát. ![]()
Holky nevíte prosím některá kde seženu na netu dokument co běžel ve středu na ČT2-„Já,malý novorozenec“??? Já to totiž nestihla a teď to nemůžu nikde najít… ![]()
Dneska byl den blbec..
Prijela se za nami podivat skoro svagrova.. Mela na me keci typu jak mam velky bricho.. A pak mezi reci rekla priteli ze jsme meli 2 a pul mesice na to abychom to nejak resili.. Mysleli jsme ze mluvi o tom jak jsme zacali vyklizet a predelavat druhou mistnost ale ona tim myslela to ze jsem mela jit na potrat.. Jenze v tomhle tydnu uz je druha kdo neco takoveho rekl.. Ja to nechapu nikdo se jich o nic neprosi ani jsme od nich nic nedostali naopak z nas jeste nez jsem zjistila ze jsem tehotna vytahli 30 litru a jeste maji tu drzost neco takoveho vubec rict.. Je mi z te rodiny blbe..
![]()
Lucy_VM píše:
Holky nevíte prosím některá kde seženu na netu dokument co běžel ve středu na ČT2-„Já,malý novorozenec“??? Já to totiž nestihla a teď to nemůžu nikde najít…
Lucy na netu to není. Ale ten druhý díl budou dávat ve středu ve 22h.
Pen to je hrůza, co si ti lidi dovolují, ještě víc to zamrzí, když je to rodina. Ale vyprdni se na ně, po nich ti může být kulové, oni ti dítko živit nebudou a až by po mě něco chtěli, tak bych se na ně pěkně vyprdnula.
Dohodli jsme se ze tu zustanem nejdele do leta ale nejradsi bych se zbalila jeste dnes a poslala celou tu jejich familii nekam ![]()
penalda píše:
Dohodli jsme se ze tu zustanem nejdele do leta ale nejradsi bych se zbalila jeste dnes a poslala celou tu jejich familii nekam
A ona už má dítě?
Pen tak to absolutně nechápu jak si vůbec někdo může dovolit něco takového říct!!!
Kráva jedna!!!
Bych se asi neudržela a něco jí napsala alespoň v smsce co si o sobě sakra myslí…!!
A přítel jí neřekl že je miminko plánované a že se na něj moc těšíte?? Třeba by jí zklaplo… ![]()
A ty si z toho hlavně nic nedělej a těš se až bude to malé na světě,protože miminko je ten největší dar!!!
A ať si každý říká co chce…
![]()
sima
jj já se na to zeptám přímo v porodnici, na sociálku se mi nechce ani tam volat. Tak si chytnu nějakou fajn sestřičku ,snad mi poradí.
No přítel by chtěl taky druhé,ale já asi ne. Možná tak ve třiceti,ale zase 10 let rozdíl není asi nejlepší..
ale hnedka další bych nechtěla ať si užiju prcka. No uvidíme jak o ukáže čas
Penalda
to jsou lidi tohleto to fak miluju takové kecy.. ![]()
Já mám super tchýni. Ale tchán a ta jeho rodina..ježíš majrááá na zabití ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat