Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo líbí se mi jakej máš vybranej, akorát já bych chtěla trojkolku, prostě musí mít otáčecí kola a fakt nevím jakej ještě, právě chceme jet do velkýho obchodu s kočárkama a to si určitě vyberu a přítel chce tenhle
Je peknej ale ja bych trojkolku nechtela po te nehode jedne pani s nim. I kdyz to trojkolka nebyla tak otaceci kola mela ale ja bych to nechtela ani za prd. Nemysli mto sptane, ju? ![]()
Jo v pohodě, každej má jinek vkus. Ono taky záleží na konstrukci toho kočárku, když má slabý tyčky, tak se klidně může převrátit.
Tak vajíčko stačí ňáký obyčejný, stejně se v tom vozí mimčo chvíli, pže rychle roste. Já si snad nebudu kupovat ani ke trojkombinaci a koupím ji použitou, vždyť potah jde vyprat tak co.
sem doma ještě jsme byli neco koupit malé k vanocum atd.niki taky mrknu jen jak budu mít trošku čas protže furt volá segra ma dneska zaplej poprvé net a furt otravuje a neví so rady
![]()
Taky asi koupim pouzitou neni to tak hrozny a mimco se spis bude vozit v kocarku ![]()
Ahoj holky, ![]()
tak jsem doma. Ani jsem vás nedočetla, jsem úplně mrtvá. Včera jsem šla spát až o půl dvanácté, koukala jsem na tu telku a dneska půjdu brzy. Navíc jsme zkysli v práci až do šesti. Ach jo. Jen jsem postřehla, že se bavíte o kočárcích. Já mám vybraný mezi Espiro Vector a Coletto Austin 3, Espiro jsem neviděla ještě naživo, jen toho Coletta a ten se mi líbil moc. Teď o víkendu jsem viděla kočárky Zopa v obchodě naživo, byly to Zopa Calibro a Zopa Pro 3 Rider a jak se mi na obrázku moc nelíbily, tak ve skutečnosti mě velice mile překvapily. Líbily se mi moc.
holky taky si myslím že je to zbytečný já mělau malé uplně obyčejnou ne na kočárek ale tedka že to bylo tak za dobrou cenu jsme to vzala to je jasný jinak bych to měla tak jako přd tím.
gabi.design píše:
Ahoj holky,tak jsem doma. Ani jsem vás nedočetla, jsem úplně mrtvá. Včera jsem šla spát až o půl dvanácté, koukala jsem na tu telku a dneska půjdu brzy. Navíc jsme zkysli v práci až do šesti. Ach jo. Jen jsem postřehla, že se bavíte o kočárcích. Já mám vybraný mezi Espiro Vector a Coletto Austin 3, Espiro jsem neviděla ještě naživo, jen toho Coletta a ten se mi líbil moc. Teď o víkendu jsem viděla kočárky Zopa v obchodě naživo, byly to Zopa Calibro a Zopa Pro 3 Rider a jak se mi na obrázku moc nelíbily, tak ve skutečnosti mě velice mile překvapily. Líbily se mi moc.
já jsme gabi akorát fotila ten obleček a mimnko je to myslím o stranku před tak kdyžtak mrkni
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo ono je to ale nekdy lepsi to koupit takhle brzo, pak cloveku neprijde ze tolik utratil. a tobe se libi crystal gabi nebo jakej budes kupovat?