Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
2.11.10 14:29

děkuji luci no jako z reklamy bych teda neřekla :mrgreen: ale i tak děkuji.holky dneskaj sme nejaká smutná chce se mi brečet je mi smutno prostě já nevím co to semnou je.jinak niki to určitě nevadí když tě nic nebolí v aute atd já třeba jezdila malo protože kristýna vždycky děsně kopala aji když jsem jela autobusem asi se ji to moc nlíbilo

• načítám...
Niky7
2.11.10 14:37

Holky tak tohle jsem nasla na internetu, typnete si kolik to vsechno stoji!!!!

postýlka dřevěná 3 výšky nastavení viz.foto,starší typ ,ale poctivá - matrace ,je použitá ale když se dá prostěradlo třeba ještě někdo využije,prostěradlo napínací, polštář ,peřina,povlečení matějovský křemílek a Vochomůrka, dále povlak na peřinku zelený s médama, povlečení bílé s pejsky, mantinel k hlavičce, dřevěný přebalovací pult- deska na skřínku ,měkká přebalovací podložka vyvýšené kraje, ohřívačka kojeneckých lahví,sterilizátor lahví ,plíny 20 ks látkové použité - sem tam flíčky,2 ks látkové s médou, 3 osušky bvalna, 2 Osušky s kapuckou,pytel na spaní méda Pů, deka dětská bílá, 4 overaly nejmenší velikost, hračky - chrastítka, šustící velký ježek, hvězda, , 2 hračky na zavěšení na postýlku značkové chico, měkká hrazdička na autosedačku, lehátko do vany na jednom místě prasklé,ale používání to nevadí,polohovací lehátko inglesina , pěkné akorát nedrží polohování,bude se muset opravit závit

• Upravit
4855
2.11.10 14:43

Ahoj holky tak jsem byla u zubare mam zanet dasni a nastipnuty zub takze nejdriv hojiva vlozka a za 14 dni plomba.. :-)
A mame objednany kocarek hura videla jsem tu modrou nazivo a je nadherna :srdce:

• načítám...
1054
2.11.10 14:51

ahojte holky,
tak my sme dneska byli na kontrole a mazec teda!! :mrgreen:
Srdíčko ok, na ozvech nic ptz malý si spinkal.
Doktor mě zkontroloval zase řekl že můžu jít rodit, ale příští týden v ůterý mám přijít a pokud do té doby neporodím pošle mě do nemocnice a tam mi porod do 2 dnů vyvolají.
Jejdáááááá,pomooooooc :mrgreen: :srdce:
Takže příští týden by měl být prcek mezi náma :dance: Ať se mu chce nebo nechce :wink:
No ale mám bobky..ty jo už je to tady
Přítel vyjukaný, prý ja už chci aby tu byl ale to už tady bude příští týden..už plánuje jak musí uklidit,a to a tamto dodělat,a s kým bude pít..atd
Tak mě dneska v 10 vysadil v nákupním centru, ať si naposled pochodím po obchodech,tak sem si koupila další košili do porodky. A mu na narozky peněženku..chodila sem hoďku a půl a byla sem vyřízená jako blázen.Pak sme šli na oběd.Přijeli v jednu a do půl třetí sem chrápala :-D

• načítám...
1054
2.11.10 14:54

sima
To ti doktor přímo řekl že si k těm lékařům máš zajít? nebo to vidíš akorát v průkazce?
Já nebyla nikde, zubaře nesnáším..nemůžu o tom ani mluvit :cert:
A u obvodního sem byla a nic mi nedělala, to být nemusí. Ekg ti natočí v porodce,a zuby je jen tvá iniciativa ptz se v těhu můžou více kazit.
Penalda
No a jaký teda sis objednala?

• načítám...
Niky7
2.11.10 15:03

Lady tak je to uz tady! Mazec. za chvili ho uz budes drzet v naruci gratuluji, je to nepopsatelne vid :hug:

• Upravit
1054
2.11.10 15:06

Niky
Ani mi nemluv :mrgreen: já sem vyšla z ordnice vysmátá jak lečo, řekla sem to příteli ten na mě čučel.Panebože už je to tady..byl z toho vyjukaný ale samozřejmě rád :wink:

• načítám...
1054
2.11.10 15:07

No ale ještě negratuluj, až to všecko zvládnu !!! :wink: :roll:

• načítám...
Niky7
2.11.10 15:17

holky kolik teda typujete cenu?

• Upravit
4855
2.11.10 15:52

Dorjan Prestige modry.. A je fakt nadherny :srdce:

• načítám...
Niky7
2.11.10 16:13

Ach jo asi si budu povidat sama se sebou :-P

• Upravit
29436
2.11.10 16:20

Ahoj holky,

zdravím vás z práce. Bohužel tu ještě asi nemalou chvíli pobudu a domů se dostanu zase kdoví kdy. To budu ráda že se vykoupu, najím a do deváté padnu za vlast.

Dneska jsem měla vynikající příhodu. Po obědě mi začaly v břiše tak šílené křeče, že jsem myslela, že bude po mě. Dobelhala jsem se na záchod, jestli něco bude nebo ne a nakonec z toho vyšel parádní průjem. Ovšem jak zle mi bylo předtím, to se snad ani dostatečně popsat nedá. Fuj. :poblion:

Jinak jsem dneska dostala prodloužení smlouvy, takže teď už si budu užívat a konec stresu. Simi na Saw se chystám taky. Drahý mě tam sice nechce pustit, ale co? Jde jen o to, že tam jsou brutální scény, žádná lekačka. Navíc já se teda při hororu nelekla nikdy. Myspul postýlka je nádherná! S tou žirafou jsou úžasné, kdyby tak ještě měli celou bílou, tak je to ideál i pro nás. Lady a ty to máš za pár, vidíš. Už za týden (ne-li dřív) bude prcek na světě. :mrgreen: Jaké jsou pocity? :mrgreen:

• načítám...
29436
2.11.10 16:22

Jinak Lucy díky za upozornění, nikde jsem na tohle nenarazila, spíš naopak. Že si každý Austina chválí a že prý je to jedna z nejstabilnějších tříkolek. A mě se fakt líbil, měli jsme ho v podstatě jako druhý. No nevadí, stejně než to bude aktuální, tak to možná ještě desetkrát změním. :-D

• načítám...
Niky7
2.11.10 16:30

No tak nic asi :oops:

• Upravit
1690
2.11.10 16:37

Gabi právě že na něj moc recenzí není,protože je to novinka… Ale mě to říkala ta paní v obchodě že je hodně nestabilní a že to lidi vrací,takže to momentálně stáhli z prodeje. :nevim: Ale jinak je moderní a krásný! :kytka: Jen bych fakt nechtěla aby mi dítě ulétlo i s korbičkou…to je teda mazec!! :-(

Lady tak tebe už čeká poslední týden svobody…!! :palec: Tak si to pořádně užij… :hug: My už se těšíme až nám tady budeš přidávat fotečky,to je paráda!! :dance: :kytka: A pak už budu na řadě já a Penalda!! 8-o :mrgreen:

Niki tipuju 4000kč?? Ale záleží taky v jakém je to stavu… :roll: Chtělo by to fotku! :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová