Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
děkuji luci no jako z reklamy bych teda neřekla
ale i tak děkuji.holky dneskaj sme nejaká smutná chce se mi brečet je mi smutno prostě já nevím co to semnou je.jinak niki to určitě nevadí když tě nic nebolí v aute atd já třeba jezdila malo protože kristýna vždycky děsně kopala aji když jsem jela autobusem asi se ji to moc nlíbilo
Holky tak tohle jsem nasla na internetu, typnete si kolik to vsechno stoji!!!!
postýlka dřevěná 3 výšky nastavení viz.foto,starší typ ,ale poctivá - matrace ,je použitá ale když se dá prostěradlo třeba ještě někdo využije,prostěradlo napínací, polštář ,peřina,povlečení matějovský křemílek a Vochomůrka, dále povlak na peřinku zelený s médama, povlečení bílé s pejsky, mantinel k hlavičce, dřevěný přebalovací pult- deska na skřínku ,měkká přebalovací podložka vyvýšené kraje, ohřívačka kojeneckých lahví,sterilizátor lahví ,plíny 20 ks látkové použité - sem tam flíčky,2 ks látkové s médou, 3 osušky bvalna, 2 Osušky s kapuckou,pytel na spaní méda Pů, deka dětská bílá, 4 overaly nejmenší velikost, hračky - chrastítka, šustící velký ježek, hvězda, , 2 hračky na zavěšení na postýlku značkové chico, měkká hrazdička na autosedačku, lehátko do vany na jednom místě prasklé,ale používání to nevadí,polohovací lehátko inglesina , pěkné akorát nedrží polohování,bude se muset opravit závit
Ahoj holky tak jsem byla u zubare mam zanet dasni a nastipnuty zub takze nejdriv hojiva vlozka a za 14 dni plomba.. ![]()
A mame objednany kocarek hura videla jsem tu modrou nazivo a je nadherna ![]()
ahojte holky,
tak my sme dneska byli na kontrole a mazec teda!! ![]()
Srdíčko ok, na ozvech nic ptz malý si spinkal.
Doktor mě zkontroloval zase řekl že můžu jít rodit, ale příští týden v ůterý mám přijít a pokud do té doby neporodím pošle mě do nemocnice a tam mi porod do 2 dnů vyvolají.
Jejdáááááá,pomooooooc
![]()
Takže příští týden by měl být prcek mezi náma
Ať se mu chce nebo nechce ![]()
No ale mám bobky..ty jo už je to tady
Přítel vyjukaný, prý ja už chci aby tu byl ale to už tady bude příští týden..už plánuje jak musí uklidit,a to a tamto dodělat,a s kým bude pít..atd
Tak mě dneska v 10 vysadil v nákupním centru, ať si naposled pochodím po obchodech,tak sem si koupila další košili do porodky. A mu na narozky peněženku..chodila sem hoďku a půl a byla sem vyřízená jako blázen.Pak sme šli na oběd.Přijeli v jednu a do půl třetí sem chrápala ![]()
sima
To ti doktor přímo řekl že si k těm lékařům máš zajít? nebo to vidíš akorát v průkazce?
Já nebyla nikde, zubaře nesnáším..nemůžu o tom ani mluvit ![]()
A u obvodního sem byla a nic mi nedělala, to být nemusí. Ekg ti natočí v porodce,a zuby je jen tvá iniciativa ptz se v těhu můžou více kazit.
Penalda
No a jaký teda sis objednala?
Lady tak je to uz tady! Mazec. za chvili ho uz budes drzet v naruci gratuluji, je to nepopsatelne vid ![]()
Niky
Ani mi nemluv
já sem vyšla z ordnice vysmátá jak lečo, řekla sem to příteli ten na mě čučel.Panebože už je to tady..byl z toho vyjukaný ale samozřejmě rád ![]()
Ahoj holky,
zdravím vás z práce. Bohužel tu ještě asi nemalou chvíli pobudu a domů se dostanu zase kdoví kdy. To budu ráda že se vykoupu, najím a do deváté padnu za vlast.
Dneska jsem měla vynikající příhodu. Po obědě mi začaly v břiše tak šílené křeče, že jsem myslela, že bude po mě. Dobelhala jsem se na záchod, jestli něco bude nebo ne a nakonec z toho vyšel parádní průjem. Ovšem jak zle mi bylo předtím, to se snad ani dostatečně popsat nedá. Fuj. ![]()
Jinak jsem dneska dostala prodloužení smlouvy, takže teď už si budu užívat a konec stresu. Simi na Saw se chystám taky. Drahý mě tam sice nechce pustit, ale co? Jde jen o to, že tam jsou brutální scény, žádná lekačka. Navíc já se teda při hororu nelekla nikdy. Myspul postýlka je nádherná! S tou žirafou jsou úžasné, kdyby tak ještě měli celou bílou, tak je to ideál i pro nás. Lady a ty to máš za pár, vidíš. Už za týden (ne-li dřív) bude prcek na světě.
Jaké jsou pocity? ![]()
Jinak Lucy díky za upozornění, nikde jsem na tohle nenarazila, spíš naopak. Že si každý Austina chválí a že prý je to jedna z nejstabilnějších tříkolek. A mě se fakt líbil, měli jsme ho v podstatě jako druhý. No nevadí, stejně než to bude aktuální, tak to možná ještě desetkrát změním. ![]()
Gabi právě že na něj moc recenzí není,protože je to novinka… Ale mě to říkala ta paní v obchodě že je hodně nestabilní a že to lidi vrací,takže to momentálně stáhli z prodeje.
Ale jinak je moderní a krásný!
Jen bych fakt nechtěla aby mi dítě ulétlo i s korbičkou…to je teda mazec!! ![]()
Lady tak tebe už čeká poslední týden svobody…!!
Tak si to pořádně užij…
My už se těšíme až nám tady budeš přidávat fotečky,to je paráda!!
A pak už budu na řadě já a Penalda!!
![]()
Niki tipuju 4000kč?? Ale záleží taky v jakém je to stavu…
Chtělo by to fotku! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat