Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lucy to je pravda, na videu to vždycky vypadá tak rychle, jak je to sestříhané a upravené a realita je poněkud krutá. ![]()
Pen ale ten svůj tak hezky zepředu neuvidíš…!!!!
![]()
To byl vtip…
Radši nekoukej,ať tě to neodradí…
Kybli ono je to i o zvyku… V naší práci to ani jinak nejde.
Jak jsem nastupovala na internu,tak jsem si zase nedokázala představit co budu dělat až mi někdo umře…
A prostě jednou to přijde,ty jsi sama na noční a musíš se o to tělo nějak postarat,nadá se nic dělat,nemůžeš ho tam nechat ležet… ![]()
Takže si časem zvykneš,i když tohle zrovna mi nikdy nedělalo dobře..Mám z toho celkem strach a cesty do márnice jsem vždycky nesnášela…
![]()
Příspěvek upraven 02.11.10 v 20:00
kyblicek píše:![]()
teda sem seaji zasmala luci
Tak nějak.
No holky tohle chlapovi fakt ukazovat nebudu.
gabi neukazuj to nee pak y se báli.teda luci to bych se asi posrala jet nekam s tleem do márnice já su fakt posera a ještě tohle to nee
Lucy_VM píše:
Pen ale ten svůj tak hezky zepředu neuvidíš…!!!!![]()
To byl vtip…Radši nekoukej,ať tě to neodradí…
Myslim ze ted uz je mi to prd platne ikdyby me to odradilo
![]()
On s tebou jede vždycky ještě sanitář.Sama bys to vyklopila… Ale stejně je to hrozný!!
Jede se kousek přes venek a pamatuju si jak jsme jednou jeli v zimě v noci,venku pršelo,no prostě scénka jak z hororu a do toho ten vozíček s rakví klouzal na tom náledí,no hrůza!!
![]()
Radši vám nebudu vyprávět takové historky,je jich spousta… Každopádně jsem ráda že si těhotenství užívám v klidu doma na neschopence!!!
![]()
penalda píše:Lucy_VM píše:Myslim ze ted uz je mi to prd platne ikdyby me to odradilo
Pen ale ten svůj tak hezky zepředu neuvidíš…!!!!![]()
To byl vtip…Radši nekoukej,ať tě to neodradí…
![]()
![]()
To je pravda holky, teď už to Pen nějak vyndat musí.
![]()
no to se nedivím luci to bych asi nedala ještě v těhotenství teda no já posera nc rači neříkej nebo neusnu ![]()
kyblicek píše:
gabi už všichni nejen pen aji ty
Kybli já budu mluvit o sobě, až mi řeknou, že fazolce tluče srdíčko. ![]()
Lucy_VM píše:
Jdu koukat na ordinaci… Dobrou noc holky!!!![]()
Brou noc. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat