Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
4.11.10 09:30

Ahoj holky. Dneska tady je fakt hnusně, tak nevím co budu dělat. Budu se muset jít zeptat na domácí práci, pže se fakt nudím.

• načítám...
10405
4.11.10 09:54

taky bych něco potřebovala na doma

• načítám...
10405
4.11.10 10:43

co holky dneska vaříte nebo děláte??

• načítám...
1718
4.11.10 11:09

Ahoj holky, jak se máte? U nás je taky škaredě,fouká. Já dnes vařím hrachovou kaši s masem a okurkou. A odpoledne upeču nějakou buchtu,asi jablečný štrúdl :-)

• načítám...
1054
4.11.10 11:23

ahojte,
tak my sme se večer s přítelem trrošku rafly.. kvůli psa. Já se snažím všecko dodržovat ale on ji všecko povolí a včera dělala blbosti a vrazila do mě že sem málem spadla.Tak sem ji kopla do řiti že je to fuj a ještě sem dostala seřvané já co ji mlátím.
Když to tak vezmu tak ten pes fakt za nic nemůže,ona dělá to co ji dovolí. Al e pak je rozjančená. Když tu přítel není , tak poslouchá jak hodinky. Takže mám nervy na chlapa :-x
Pak mě v noci bolelo břicho,nemohla sem spát,furt chodila čurat..
Jinač už sme teďka ráno byli na nákup v globusu. Furt jíme kuřecí maso, a už sem přejezená.. ten muj jinačí nejí. Tak sem teďka koupila už hotovou sekanou. Jen ji ohřeju, uděláme bramborovou kaši a je to :palec: :-D Momentálně se cpu jahodama :jazyk:
Jo, a přítel mě vyhnal do lékarny pro čaj z maliníku ať porodím. Četla sem mu jak jedna holka od nás z listopadek už porodila ale ve 35.tt a ráno si dala poprvé maliníkový čaj.. tak doufá že se napiju a půjdu rodit :mrgreen:

• načítám...
10405
4.11.10 11:36

LAY A MYSLÍŠ ŽE TO NATO POMUŽE???me to přijde divný že by na ot tohle fungovalo.jinak se nedivím že si byla naštvaná takoví pejsek vlekej když do tebe žudchne tak to musí bejt fakt super :cert:

• načítám...
10405
4.11.10 11:53

holky nemá jít denska gabi k dr jestli je vše v pořádku a tak,,mám pocit že říkala 4

• načítám...
2767
4.11.10 12:11
kyblicek píše:
taky bych něco potřebovala na doma

No jenže mě ji nedaj, prej sem na pracáku, ale spíš si myslím, že viděli, že jsem mladá :cert: Chodila jsem tam jak blbec každej týden, takže přemluvím mamku ať to zkusí ona, pže stejně je zima nenám co na práci, doma to máme všechno jak ze škatulky, tak já nevím co dělat :nevim: Aspoň bych si něco přivydělala.

• načítám...
2767
4.11.10 12:12

Jo myslím, že má jít dneska, říkala že pak napíše, tak jsem zvědavá.

• načítám...
1690
4.11.10 12:20

Ahoj holky! :mrgreen: Tak než se vás vrhnu dočítat,podám zprávičky z dnešní kontroly…

Poslední velký UTZ dopadl dobře! Klidový režim na lůžku mám sice vydržet alespoň do toho začátku prosince,ale nález na čípku se nezhoršuje,což je hlavní! :wink: A malá je v pořádku,má už 40cm a 1600g a odpovídá 31+1tt!!! :dance: :srdce: :dance: Ani nevíte jakou mám radost… :hug:

• načítám...
1690
4.11.10 12:42

Niki tak to je dobře že už na tu praxi nemusíš…Bylo by to pro tebe čím dál víc namáhavější… :hug: A s tím výtokem,myslím že když tam jsou je červené nitky,tak by to nemělo nic být…Spíš jen nějaká cévka,nebo kousíček odlouplé sliznice… :nevim: Ale každopádně bych si k doktorovi zašla,ať víš že je všechno v pořádku!! :kytka:

Lady tak to jsem zvědavá,jestli ten čaj pomůže…! :palec: Hlavně ať nezačneš rodit tak rychle že nám nestihneš ani podat zprávu… :lol: :kytka: Ale určitě už bys to chtěla mít za sebou a prcka v náručí viď?? :hug:

Taky mám pocit že Gábi měla mít dneska kontrolu,myslím že tu někde psala že 4.11 stejně jako já… :think: Uvidíme… Budu jí držet palečky! :hug:

• načítám...
Niky7
4.11.10 13:32

Ahoj holky tak ¨jsem konecne prijela byli jsme vybirat kocarky, nemohla jsem si vybrat, mam v tom zmatek, tolik krasnejch kocarku :-? lucy to je dobre ze jse v poradku jen tak dal, jsem zvedava na tu gabi, ale urcite bude vse v poredku.

• Upravit
1690
4.11.10 13:39

Niki to nevadí…Tak si to v klidu vyber na netu a až budeš rozhodnutá,tak si to zajdeš do obchodu jen vyzkoušet a objednat. :wink: Tak jsem to udělala i já… :mrgreen:
Akorát nevím kde ten náš kočárek vázne… :think: Už je to měsíc co jsme ho objednávali a furt nic… :nevim:
A byla si nakonec u toho doktora s tím výtokem??Nebo už je to ok?? :hug:

• načítám...
Niky7
4.11.10 13:51

Nebyla jsem nikde jdu v utery na crening tak uvidime. No jo jenze ja nä netu vybirat nemuzu musela bych potom dojizdet daleko. Ja jako kocarek mam vybrany jen nevim jakou barvicku :palec:

• Upravit
10405
4.11.10 13:59

já ani žádnou práci na doma nemužu najít takže fakt nevím jako.kdybyhc nebyla tehotná mohla byhc jít k segře ale to si na triko nikdo neveme takže nic tak uvidíme no

luci super že je všechno v pořádku

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová