Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
4.11.10 14:09

No my máme tak 5 minut od baráku firmu a tam právě dávaj domácí práci, tak uvidíme no. Kdybych měla někoho v rodině na invalidním důchodě, tak by to bylo ještě lepší a měla bych skvělou domácí práci a dobře placenou. Kybli a co dělá tvoje sestra?

• načítám...
1690
4.11.10 14:14

Niki tak když máte vybraný,tak nechceš ten kočárek objednat přes net??Třeba ho seženeš i mnohem levněji než v obchodě… :wink: A jaký máte vybraný??Vhoď sem odkaz… :mrgreen:

• načítám...
Niky7
4.11.10 14:16

No jenze tu znacku internet nezna :nevim: asi neni moc znama. Takze na netu neni.

• Upravit
1690
4.11.10 14:21

Aha,tak to se budeš muset rozhodnout v obchodě a pak nám ho tady nafotit… :wink: Já osobně bych teda radši volila nějakou neutrální barvičku než modrou nebo růžovou… Líbí se mi třeba taková ta hezká zelená,fialová… My máme kočárek šedo-žlutý! :kytka:

• načítám...
Niky7
4.11.10 14:43

Me se libil strasne moc zeleny, ale byl takove ty kriklavejsi batvy, ale predstava ze na to budou lest musky :nevim: anebo fialkovej s bezovym taky krasnej. tak :nevim:

• Upravit
10405
4.11.10 15:03

ona dělí v jedné firmě kontrolu je já nevím co dřív jen kontrolovali kusy čehosi to by šlo jenže ted dělaj i takovou práci kde si musíš dát bacha a muže se enco stát tak právě proto to nejde ale přesně co to je nevímale doufám že to vydrží a bude tam dlouho a po mateřské bych tam šla je tamskvelej chlap co se s tebou domluví a když nmužeš na 6 kvuli školce posune ti to tak aby ti to vyhovovalo což je super tak sand no a nebo až bude malá na světe a větší tak si budu tam chodit přividělávat třeba o víkendu

• načítám...
Niky7
4.11.10 15:55

Me by zajimalo co ta gabi :think:

• Upravit
Niky7
4.11.10 15:55

Lady nechtela by jsi potom dat nekomu svoje tel.cislo abychom meli o tobe informace az budes v porodnici? :dance:

• Upravit
Niky7
4.11.10 16:01

LUcy a jak se bude vubec holcicka jmenovat?

• Upravit
2767
4.11.10 16:02

Však jsme domluvený, že napíše kybli ne? A ta nám dá vědět

• načítám...
2767
4.11.10 16:03

V kolik tam vůbec gabi měla být? Já si myslím, že jestli nešla zpátky do práce a pak až přijede, tak nám to napíše.

• načítám...
Niky7
4.11.10 16:12

to nevim ale naposled tu byla kolem 11.

• Upravit
2767
4.11.10 16:18

jj byla no, spíš se přikláním, že se vrátila do práce jinak by to asi hned napsala a nebo se mohla stavit u rodičů, když chodí ke gynekologovi do Svitav, však ona to napíše až se sem dostane

• načítám...
10405
4.11.10 18:32

jsem zvedavá jak ta gabi dopadla nas teda napíná.já jsem byla u segry tak jsem ut nebyla a zachvilu musím pusit chlapa ale ještě se ukážu

• načítám...
29436
4.11.10 18:37

Ahoj holky,

tak jsem tu se zprávama - naštěstí dobrýma. :palec: Těhotní jsme, mimís je tam ,kde má být, sliznice odpovídá, děloha uzavřená. Zkrátka a dobře, vyvíjíme se jak máme. Už mám i průkazku. :dance: Na další kontrolu jdu za měsíc 2.12. a to jdu už do poradny a na ultrazvuk pro fotečku. Jinak jsem přibrala zatím 1kg.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová