Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
á nevím jak se to dělá, myslím že to může jen zakladatel éto diskuze, u nas listopadek to tak bylo že to mohla udělat ta co listopad založila, pak to uzamčela a vytvořila skupinu.
Jdu dělat tu polívku, skusím se pak na to kouknout.
stejně už se sem nikdo nepřidává jsme tu ti stejní pořád a pokud nekdo bude chtít požádá o svolení vstoupit ne?,
aha no já mám taky pocit že u nás to dělala taky ta stejná holka ale nejsu si tím jistá abych nekecala
Není to složitý, založí se nová skupina, vybere se tam jestli to je pro veřejnost nebo jenom pro členy, důvod proč ji chceme založit a popis dizkuse+název to je vše, schválí to admin, pak se pošle ten vstup a je to
Ale tohle je teda síla, já právě taky nevím vůbec kdo to může číst to je na tom to nejhorší, že jsem lezou ty co se nudí a nemají co dělat, proto si sem nedávám ani fotku a album může shlédnout jenom ten koho mám v přátelích
A chtělo by pak napsat adminovi, až budeme mít tu skupinu, aby tohle celý smazal
to taky doufám my jsme v březnátách takhle čekali chvilu třeba dva měsíce ap k už se nikdo nepřidával tak to založili tu skupinu a i ted se přidaj náký holky ted za poslední týden dve noví a je ot fajn člověk muže probírat co che a NIKDO MU TAM NE4UM9!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat