Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1054
3.11.10 15:37

kolotoču máme plno. Buď s plyšovýma hračkama nebo celé umělohmotné. Jsou tam samé zvířatka, myši,kačenky,žirafi,medvídci.. kdyžtak by sme tam s přítelem zajeli a já je našla a nafotila. A přebalovací podložku 2 druhy. Buď takovou měkkou celá je placatá.nebo tvrdou s vyzdvižeými okraji.

• načítám...
Niky7
3.11.10 15:40

Ahoj holky tak jsem konecne prijela. Dnes jsem musela ukoncit praxi :roll: njn

• Upravit
10405
3.11.10 15:40

jakpakto niki??a to ti ale bude chybět ne nebo jak ot bude tedka?,

• načítám...
2767
3.11.10 15:44

Lady kolotč bych chtěla s plyšovýma hračkama a kdybyste měli ty spiráli na postýlku tak by to bylo ještě super. podložku bych chtěla tuto, protože budu objednávat komplet povlečení s nebesama do postýlky s žirafama tak abych to měla takový stejný

• načítám...
Niky7
3.11.10 15:47

No protoze mi nebylo dobre. V kuchyni je dost horko a dusno a jeste na to me astma. Tak jsem si pustila fukary a ta svina kucharka mi je vypla, tak jsem si otevrela okno a ona ho sla zavrit :pocitac: tak jsem si rekla ze mimi trapit nebudu pac me bolelo i dost bricho a domluvila jsem si to tak, ze by mi psali ze jsem nemocna a napslaa bych jen komisionalky za cely rok. Takze super :palec: TAkze budu chodit jen jeden tyden do skoly a druhy bude valenda a takhle to budu mit.

• Upravit
1054
3.11.10 15:52

sima
jj to je ta měkká,ale přímo tuhle s žirafama nemáme. Jinak tento vzor máme povlečení,mantinel,nebesa. Myslím že světlé žlutou a růžovou.Ale nevím to na 100%. to by sme se museli juknout.
jaké spirály?

• načítám...
10405
3.11.10 16:02

tak ot máš dobrý niki hlavně že to bude dobrý a mužeš to pak jako ukončit a tak.takovou podložku mám taky teda jiný vzory ale tu měkou

• načítám...
Niky7
3.11.10 16:05

Tak ted si jdu dat bramborovou kasi s mandarinkou :jazyk:

• Upravit
29436
3.11.10 16:29

Ahoj holky, :kytka:

píšu zase z práce. Už třetí den tady trčím do šesti a o víkendu mám jít do práce taky. Stěhovat. Mám toho už všeho plné zuby. :-x Potřebovala bych si na pár dní lehnout a vůbec nic nedělat.

sima90 píše:
Holky, jak jste pochopili tento úrovek : Dále bude náležet rodinám, kde alespoň jeden z rodičů pečující o dítě je sám nezaopatřeným dítětem, tedy mu je méně než 26 let.Jedná se o ňáký sociální příplatek nebo co.

Simi jak psala Pen, jedná se o studenty, kteří se soustavně připravují na budoucí povolání. Takže pokud nehcodíš ještě do školy, tak se tě to asi týkat nebude. Jako ostatně se vším.

• načítám...
2767
3.11.10 16:39

Lady posílám spirálu, ne přímo tuhle, tu jsem sem dala jen na ukázku prostě jestli ňáký máte

• načítám...
2767
3.11.10 16:42

• načítám...
4855
3.11.10 16:49

Tak mam za sebou svoje prvni malovani.. :mrgreen: Teda zacistovala jsem jen okraje ale i tak vzdycky kdyz se malovalo tak nasi byly na rozvod ale s milackem to byla celkem prca.. :wink: :srdce:

• načítám...
Niky7
3.11.10 21:59

holky myslite ze se neco deje kdyz v tom bilem hlenu- pri vytoku mam cervene nitky? Vubec nevim co to je. Mam strach. TAk nevim :nevim:

• Upravit
10405
4.11.10 07:49

ahojte holky.no niki to by asi nemelo být teda já to nikdy neměla a myslím že to tam být nemá

• načítám...
4855
4.11.10 08:36

Tak je to krev upaluj k doktorovi.. :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová