Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kolotoču máme plno. Buď s plyšovýma hračkama nebo celé umělohmotné. Jsou tam samé zvířatka, myši,kačenky,žirafi,medvídci.. kdyžtak by sme tam s přítelem zajeli a já je našla a nafotila. A přebalovací podložku 2 druhy. Buď takovou měkkou celá je placatá.nebo tvrdou s vyzdvižeými okraji.
Ahoj holky tak jsem konecne prijela. Dnes jsem musela ukoncit praxi
njn
jakpakto niki??a to ti ale bude chybět ne nebo jak ot bude tedka?,
Lady kolotč bych chtěla s plyšovýma hračkama a kdybyste měli ty spiráli na postýlku tak by to bylo ještě super. podložku bych chtěla tuto, protože budu objednávat komplet povlečení s nebesama do postýlky s žirafama tak abych to měla takový stejný
No protoze mi nebylo dobre. V kuchyni je dost horko a dusno a jeste na to me astma. Tak jsem si pustila fukary a ta svina kucharka mi je vypla, tak jsem si otevrela okno a ona ho sla zavrit
tak jsem si rekla ze mimi trapit nebudu pac me bolelo i dost bricho a domluvila jsem si to tak, ze by mi psali ze jsem nemocna a napslaa bych jen komisionalky za cely rok. Takze super
TAkze budu chodit jen jeden tyden do skoly a druhy bude valenda a takhle to budu mit.
sima
jj to je ta měkká,ale přímo tuhle s žirafama nemáme. Jinak tento vzor máme povlečení,mantinel,nebesa. Myslím že světlé žlutou a růžovou.Ale nevím to na 100%. to by sme se museli juknout.
jaké spirály?
tak ot máš dobrý niki hlavně že to bude dobrý a mužeš to pak jako ukončit a tak.takovou podložku mám taky teda jiný vzory ale tu měkou
Ahoj holky, ![]()
píšu zase z práce. Už třetí den tady trčím do šesti a o víkendu mám jít do práce taky. Stěhovat. Mám toho už všeho plné zuby.
Potřebovala bych si na pár dní lehnout a vůbec nic nedělat.
sima90 píše:
Holky, jak jste pochopili tento úrovek : Dále bude náležet rodinám, kde alespoň jeden z rodičů pečující o dítě je sám nezaopatřeným dítětem, tedy mu je méně než 26 let.Jedná se o ňáký sociální příplatek nebo co.
Simi jak psala Pen, jedná se o studenty, kteří se soustavně připravují na budoucí povolání. Takže pokud nehcodíš ještě do školy, tak se tě to asi týkat nebude. Jako ostatně se vším.
Lady posílám spirálu, ne přímo tuhle, tu jsem sem dala jen na ukázku prostě jestli ňáký máte
Tak mam za sebou svoje prvni malovani..
Teda zacistovala jsem jen okraje ale i tak vzdycky kdyz se malovalo tak nasi byly na rozvod ale s milackem to byla celkem prca..
![]()
holky myslite ze se neco deje kdyz v tom bilem hlenu- pri vytoku mam cervene nitky? Vubec nevim co to je. Mam strach. TAk nevim ![]()
ahojte holky.no niki to by asi nemelo být teda já to nikdy neměla a myslím že to tam být nemá
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat