Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
2.11.10 20:19

já vím gabi ale právě prot musís říkat že jo a věřit v to

• načítám...
29436
2.11.10 20:23
kyblicek píše:
já vím gabi ale právě prot musís říkat že jo a věřit v to

Jojo, říkám si to. Musím tomu věřit.

• načítám...
2767
2.11.10 20:32

Tak jsem se taky podívala, to teda není moc vábný jak se to tam všechno natahuje než vyleze ta hlavička, pak už to jde rychle asi. Ježiši já budu u toho křičet a nadávat :mrgreen:

• načítám...
29436
2.11.10 20:45
sima90 píše:
Tak jsem se taky podívala, to teda není moc vábný jak se to tam všechno natahuje než vyleze ta hlavička, pak už to jde rychle asi. Ježiši já budu u toho křičet a nadávat :mrgreen:

Simi vidím to stejně. Asi budu nejvíc sprostá z celého svého dosavadního života. :mrgreen:

• načítám...
1054
2.11.10 20:56

ahojte,
já na to koukat nebudu.. :wink: byli sme teďka v ikei na ty jejich masové koule.Mňam :wink: musím se pořádně nadlábnout,pak se budu snažit jíst zdravě.. jdu se koupat a do hajan.
Penalda
Super kočárek :palec: Viděla sem ho naživo ale jen v černé. Je hezký takový sportovní.

• načítám...
1054
2.11.10 21:05

jo, jianč já mám strašně popraskaný zadeka a stehna. Ale hrozně až do fialova, trošku mi to leze i nahoru na boky. Jde to na té fotce trochu vidět. Snad už to nestihne skočit na pupík.. :nevim: nškdy to prý popraská až po porodu tím uvolněním.. jinak se mažu olejíčkem i 4× denně.Mastná sem jak preclík.. a prsa mám taky hodně popraskaná,alůe to mi naskočila hnedka tak v 3 měsíci,Se mi rychle zvětšily.

• načítám...
10405
3.11.10 07:07

ahojte tak jak jste se vyspali?já docela dobrý ale nák mě bolí hlava dneska se projdu do obchodu a na poštu a nevím co budu vařit asi bude to ze včera

• načítám...
4855
3.11.10 08:57

Ahoj ja se dneska asi 20 x vzbudila protoze me porad boli ty zuby.. :cry:

• načítám...
400
3.11.10 08:58

:lol: Ahoj holky tak po dlouhé době se hlásím.....Jakpak se máte vše chny?U nás to vypadá na hezký slunečný den

• načítám...
10405
3.11.10 09:44

tak to ti penaldo nezávidím zuby když bolí tak je tofakt hnus.
jinak tady je taky krásně vařit nemusím jen trochu polidím a bude to .

• načítám...
2767
3.11.10 10:03

Ahoj holky. Tady to taky vypadá, že bude pěkně. Dneska nic dělat nemusím, jenom vysaju a pak se půjdu po dlouhé době podívat na film.

• načítám...
10405
3.11.10 10:17

taky bych se mrkla na nákej film tak třeba snad večer ale už nic novího nemáme takže nevím no leda si pujčíme od nekhoo neco já taky poklízím hračky malé a tak co tu rozházela

• načítám...
2767
3.11.10 10:36

Holky, jak jste pochopili tento úrovek : Dále bude náležet rodinám, kde alespoň jeden z rodičů pečující o dítě je sám nezaopatřeným dítětem, tedy mu je méně než 26 let.

Jedná se o ňáký sociální příplatek nebo co.

• načítám...
10405
3.11.10 10:39

nevím teda simi že dostaneš peníze jako když jsi ty dítě a to je přeic když ti není o 18 ale proč tam mín jak 26 nechápu.spíš bych musela vedět celí o co jde.
nevíte holyk o náké brigádě na doma neob jak se dá něco sehnat nebo tak?,

• načítám...
4855
3.11.10 11:03
sima90 píše:
Holky, jak jste pochopili tento úrovek : Dále bude náležet rodinám, kde alespoň jeden z rodičů pečující o dítě je sám nezaopatřeným dítětem, tedy mu je méně než 26 let.Jedná se o ňáký sociální příplatek nebo co.

Student na dennim studiu..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová