Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kyblicek píše:
já vím gabi ale právě prot musís říkat že jo a věřit v to
Jojo, říkám si to. Musím tomu věřit.
Tak jsem se taky podívala, to teda není moc vábný jak se to tam všechno natahuje než vyleze ta hlavička, pak už to jde rychle asi. Ježiši já budu u toho křičet a nadávat ![]()
sima90 píše:
Tak jsem se taky podívala, to teda není moc vábný jak se to tam všechno natahuje než vyleze ta hlavička, pak už to jde rychle asi. Ježiši já budu u toho křičet a nadávat
Simi vidím to stejně. Asi budu nejvíc sprostá z celého svého dosavadního života. ![]()
ahojte,
já na to koukat nebudu..
byli sme teďka v ikei na ty jejich masové koule.Mňam
musím se pořádně nadlábnout,pak se budu snažit jíst zdravě.. jdu se koupat a do hajan.
Penalda
Super kočárek
Viděla sem ho naživo ale jen v černé. Je hezký takový sportovní.
jo, jianč já mám strašně popraskaný zadeka a stehna. Ale hrozně až do fialova, trošku mi to leze i nahoru na boky. Jde to na té fotce trochu vidět. Snad už to nestihne skočit na pupík..
nškdy to prý popraská až po porodu tím uvolněním.. jinak se mažu olejíčkem i 4× denně.Mastná sem jak preclík.. a prsa mám taky hodně popraskaná,alůe to mi naskočila hnedka tak v 3 měsíci,Se mi rychle zvětšily.
ahojte tak jak jste se vyspali?já docela dobrý ale nák mě bolí hlava dneska se projdu do obchodu a na poštu a nevím co budu vařit asi bude to ze včera
Ahoj ja se dneska asi 20 x vzbudila protoze me porad boli ty zuby.. ![]()
Ahoj holky tak po dlouhé době se hlásím.....Jakpak se máte vše chny?U nás to vypadá na hezký slunečný den
tak to ti penaldo nezávidím zuby když bolí tak je tofakt hnus.
jinak tady je taky krásně vařit nemusím jen trochu polidím a bude to .
Ahoj holky. Tady to taky vypadá, že bude pěkně. Dneska nic dělat nemusím, jenom vysaju a pak se půjdu po dlouhé době podívat na film.
taky bych se mrkla na nákej film tak třeba snad večer ale už nic novího nemáme takže nevím no leda si pujčíme od nekhoo neco já taky poklízím hračky malé a tak co tu rozházela
Holky, jak jste pochopili tento úrovek : Dále bude náležet rodinám, kde alespoň jeden z rodičů pečující o dítě je sám nezaopatřeným dítětem, tedy mu je méně než 26 let.
Jedná se o ňáký sociální příplatek nebo co.
nevím teda simi že dostaneš peníze jako když jsi ty dítě a to je přeic když ti není o 18 ale proč tam mín jak 26 nechápu.spíš bych musela vedět celí o co jde.
nevíte holyk o náké brigádě na doma neob jak se dá něco sehnat nebo tak?,
sima90 píše:
Holky, jak jste pochopili tento úrovek : Dále bude náležet rodinám, kde alespoň jeden z rodičů pečující o dítě je sám nezaopatřeným dítětem, tedy mu je méně než 26 let.Jedná se o ňáký sociální příplatek nebo co.
Student na dennim studiu..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat