Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky jestli se chcete podívat,co jsem si teď pouštěla tak tady je porod online: http://www.porod-porodnice.cz/…obiha-porod/ !
Doufám že vás tím moc nevyděsím…
Lady ty se radši nedívej,přecejenom už to máš za pár…
![]()
Lucy_VM píše:
Holky jestli se chcete podívat,co jsem si teď pouštěla tak tady je porod online: http://www.porod-porodnice.cz/…obiha-porod/ !Doufám že vás tím moc nevyděsím…
Lady ty se radši nedívej,přecejenom už to máš za pár…
![]()
Lucy tak jsem to zkoukla. Teda řeknu vám, že tohle fakt není pro slabý žaludky. Já jsem ráda, že se na to nebudu muset u sebe dívat.
Než se ta hlavička dostane ven, to je něco, jak se tam všechno napíná a natahuje. Lady ty na to nekoukej. ![]()
Pen krásný kočárek!!
Přesně ten samý i tu barvu má kámoška,takže jsem si ho už ozkoušela a je super…
Jenže u nás už ho má spoustu lidí,jak ho začli ve velkém prodávat v Daře,takže jsme vybrali jiný… Tenhle potkávám venku pořád..
![]()
penalda píše:
Jo a tohle je nas kocarek
Krásnej kočárek, ta modrá je moc hezká. ![]()
kyblicek píše:
fuj tak tedka rodit teda nechci to sem se dívat neměla
Tak, tak. Mě se chvílema dělalo špatně. Hlavně na to nekoukat před porodem. ![]()
jo já jsem to jako aji přetáčela protže jinak bych asi sebou sekal je to hnus nechápu ty asistentky jak pa kmužou mít děti
gabi.design píše:
Lucy tak jsem to zkoukla. Teda řeknu vám, že tohle fakt není pro slabý žaludky. Já jsem ráda, že se na to nebudu muset u sebe dívat.Než se ta hlavička dostane ven, to je něco, jak se tam všechno napíná a natahuje. Lady ty na to nekoukej.
kyblicek píše:
fuj tak tedka rodit teda nechci to sem se dívat neměla
Ale naštěstí u toho není alespoň ten zvuk,jak ta maminka řvala,což je dobře…
Stejně na těch videích to vypadá vždycky tak rychlé a jednoduché… ![]()
ve skutecnosti je takova syta a modrejsi ze i pritel se do ni zamiloval..
To vam musim rict jak sme jeli od zubare tak mi rika ze uz musime vybrat jmeno tak mu rikam ze uz ho mam vybrany ze to bude Daniel a on ze to bude Deniel jako ten z hvezdne brany tak jsem tomu tatarovi vic jak pul hodiny vysvetlovala ze v anglictine se a vyslovuje jako e..
![]()
tojo ale ono to asi tak není.nebo pak už joto já nevím
ale stejně fuj pohlo mi to žlučí ![]()
Tak to já jsem asi zvyklá.Dělala jsem několik měsíců na operačním sále a to byli teprve mordy…
Jediná operace kdy jsem to fakt neustála byla amputace nohy…Jak vzal tu pilku a začala stříkat krev,tak mě musela vystřídat druhá instrumentářka…
![]()
Příspěvek upraven 02.11.10 v 19:53
Chtela jsem se taky podivat na video a pokazde mi to blokne net tak si pockam az na ten svuj porod.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat