Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
2.11.10 19:19

Lady tak to teda ziram zadne strie a to tetovani vypada krasne 8-o :palec:

• načítám...
10405
2.11.10 19:25

krásný pupíček ady fakt jo ta akorát

• načítám...
4855
2.11.10 19:30

Jo a tohle je nas kocarek :srdce:

• načítám...
1690
2.11.10 19:30

Holky jestli se chcete podívat,co jsem si teď pouštěla tak tady je porod online: http://www.porod-porodnice.cz/…obiha-porod/ ! 8-o Doufám že vás tím moc nevyděsím… :think: Lady ty se radši nedívej,přecejenom už to máš za pár… :-D :hug:

• načítám...
29436
2.11.10 19:43
Lucy_VM píše:
Holky jestli se chcete podívat,co jsem si teď pouštěla tak tady je porod online: http://www.porod-porodnice.cz/…obiha-porod/ ! 8-o Doufám že vás tím moc nevyděsím… :think: Lady ty se radši nedívej,přecejenom už to máš za pár… :-D :hug:

Lucy tak jsem to zkoukla. Teda řeknu vám, že tohle fakt není pro slabý žaludky. Já jsem ráda, že se na to nebudu muset u sebe dívat. :mrgreen: Než se ta hlavička dostane ven, to je něco, jak se tam všechno napíná a natahuje. Lady ty na to nekoukej. :-D

• načítám...
10405
2.11.10 19:44

fuj tak tedka rodit teda nechci to sem se dívat neměla

• načítám...
1690
2.11.10 19:44

Pen krásný kočárek!! :palec: Přesně ten samý i tu barvu má kámoška,takže jsem si ho už ozkoušela a je super… :kytka: Jenže u nás už ho má spoustu lidí,jak ho začli ve velkém prodávat v Daře,takže jsme vybrali jiný… Tenhle potkávám venku pořád.. :wink: :srdce:

• načítám...
29436
2.11.10 19:45
penalda píše:
Jo a tohle je nas kocarek :srdce:

Krásnej kočárek, ta modrá je moc hezká. :palec:

• načítám...
29436
2.11.10 19:46
kyblicek píše:

Tak, tak. Mě se chvílema dělalo špatně. Hlavně na to nekoukat před porodem. :mrgreen:

• načítám...
10405
2.11.10 19:48

jo já jsem to jako aji přetáčela protže jinak bych asi sebou sekal je to hnus nechápu ty asistentky jak pa kmužou mít děti

• načítám...
1690
2.11.10 19:49
gabi.design píše:
Lucy tak jsem to zkoukla. Teda řeknu vám, že tohle fakt není pro slabý žaludky. Já jsem ráda, že se na to nebudu muset u sebe dívat. :mrgreen: Než se ta hlavička dostane ven, to je něco, jak se tam všechno napíná a natahuje. Lady ty na to nekoukej. :-D
kyblicek píše:

Ale naštěstí u toho není alespoň ten zvuk,jak ta maminka řvala,což je dobře… :wink: :oops: Stejně na těch videích to vypadá vždycky tak rychlé a jednoduché… :think:

• načítám...
4855
2.11.10 19:50

ve skutecnosti je takova syta a modrejsi ze i pritel se do ni zamiloval.. :wink: To vam musim rict jak sme jeli od zubare tak mi rika ze uz musime vybrat jmeno tak mu rikam ze uz ho mam vybrany ze to bude Daniel a on ze to bude Deniel jako ten z hvezdne brany tak jsem tomu tatarovi vic jak pul hodiny vysvetlovala ze v anglictine se a vyslovuje jako e.. :mrgreen: :zed:

• načítám...
10405
2.11.10 19:51

tojo ale ono to asi tak není.nebo pak už joto já nevím :mrgreen: ale stejně fuj pohlo mi to žlučí 8-o

• načítám...
1690
2.11.10 19:52

Tak to já jsem asi zvyklá.Dělala jsem několik měsíců na operačním sále a to byli teprve mordy… :roll: 8-o Jediná operace kdy jsem to fakt neustála byla amputace nohy…Jak vzal tu pilku a začala stříkat krev,tak mě musela vystřídat druhá instrumentářka… :poblion: :-(

Příspěvek upraven 02.11.10 v 19:53

• načítám...
4855
2.11.10 19:52

Chtela jsem se taky podivat na video a pokazde mi to blokne net tak si pockam az na ten svuj porod.. :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová