Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak ot je super niki.jinak lady budu ti držet palečky a pak hnedka pisni a já to napíšu holkám jak jsi dopadla už se nemužuž dočkat foteček.holky ta holka mi snad nedá pokoj co jsme se sní pohádala furt otravuje a už nevím jak jí mám říct at mi už dá pokoj ted mi napsala že deti mám proto abych nemusela makat čupka jedna prominte
Niky
Nooo teeeeda.. ![]()
ZA 550 Kč, jinač stálo 1600 kč - ale to mi přišlo ujetě drahé. Pak sem dám foto jak to asi vypadá, nebesa mají nahoře takovou tu mašli,a jsou myslím s volány.
kyblicek píše:
tak ot je super niki.jinak lady budu ti držet palečky a pak hnedka pisni a já to napíšu holkám jak jsi dopadla už se nemužuž dočkat foteček.holky ta holka mi snad nedá pokoj co jsme se sní pohádala furt otravuje a už nevím jak jí mám říct at mi už dá pokoj ted mi napsala že deti mám proto abych nemusela makat čupka jedna prominte
Ty jo co ji žere krávu blbou?
Jj určo napíšu, v noci skoro nespím jak furt čel´kám jestli se něco bude dít..sem už z toho na nervy
![]()
nevím co ju žer to že se ji neomluvím za tu moju segru asi je mi ukradená já mám svuj život vás tady holky a svoje kamše a ona mi je nekde
Tak tohle jsem ted cetla na netu
:
Desetiletá dívka na jihu Španělska nedávno porodila dítě. Zdravotní stav matky i novorozeněte je velmi dobrý, uvedly v úterý andaluské úřady.
Rekordmankou však zůstává Peruánka Lina Medinová, které bylo v době porodu roku 1939 jen pět let, sedm měsíců a 21 dní. Nikdy se ale nezjistilo, s kým dítě počala.
HRUUUZAAA
5letá,tak to je mazec!!!
Jak mohla vůbec donosit dítě…???Nechápu… ![]()
no holky mám z ní fakt dost takoví hnusárny to člověk ani nezažil
nchápu tyhle lidi
Tak teďka sem pár věcí nafotila a hodím to jsem.
Ale s nebesy jsem doma žádné nenašla,máme je asi na skladu.Tak jen tak pro představu.
Já mám ty pejsky, jsou v zeleném i modrém.
Dudlíků je plno. Jen sem nafotila velikosti a obrázky.
Jsou pekny tak az to budes mit tak to sem hod ikdyz ted vlastne na to mit cas nebudes ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
pro zábavu