Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo dívala jsem se martě na profil a byla naposled online 29.10 a od té doby tady nebyla ![]()
No moje doktorka má dobře jako vybavenou ordinaci, tak by to mohla mít a když ne tak mě pošle k jinýmu koukala jsem na net a mají ho i jiný doktoři tady, mě jde hlavně o to, abych to měla všechno při ruce a nemusela dojíždět, na ty ozvy budu prej taky chodit sem, tak to je jedině dobře.
to máš dobrý on někter dr má aji přístroj na ozvy moje ne a tak jsem pak chodila do porodnice ale aspon jsem zabila čas ted je to horší že už mám malou tak zase jí nekam člověk ju musím někam dát.
No na ty ozvy budu chodit k tomu novýmu gynekologovi co jsem tak pochopila, ten má jako vybavení, ale na to je času dost. Setřička dneska říkala, že půjdu na krev v prosinci a pak ještě jednou asi na ty tripple testy, prej budou 4 zkumavky krve
Nesnáším braní krve
A kdo ti takhle hlídá malou, když musíš na gyndu? Rodiče nebo ji bereš sebou? Dneska tam taky měli sebou malou holčičku, tak oni to sestry pohlídají žj. Taky nevím jak to pak budu dělat, naši ještě pracujou a švagrovej dítě teda nepůjčím.
Ahoj holky, tak včera nám přišla postýlka a přítel jí hned složil.Musela jsem si jí hned nastrojit. ![]()
no mamka chodí na odpoledne do práce takže dopoledne mi ju hlídá ona odpo manžel chodí o půl 3 domu takže zatím to nebylo v hodinu kdbyyb musel jít třeba z práce dřív nebo tak jen včera a to šel semou na ten ultrazvuk.tak to mám naštrstí dobrý tohle.jinak mšo je užasná ta postýlka fakt krása nad tady těma se vždycky rozplívám v obchodech a chlap se mi furt směje včera čumím po kočárech říká vždyt už máš já říkám jo mám ale podívat se stejěn mužu no manijak jsem
Ahojky. Jéé to je ta postýlka s žirafou, tu jsem taky chtěla, ale mě už dneska přišla jiná, akorát ji sama neutáhnu do druhýho patra, abych si ji rozbalila. Máš to pěkně nastrojené
Koukám že jsi zase blondýnka?
Jo kybli, tak to máš dobrý no, moje mamka taky směnuje, ale oni tu práci nemají jistou smlouvu maj jenom do konce roku a on pořád přibírá nový a nový a už je nemá skoro ani kam dát, takže doufám, že půjdu ještě teďka na brigádu, hlavně když jsem chtěla já aby mě vzal, tak furt uvidíme uvidíme a už to měli naslibovaný jiný no ![]()
Děkuji, tohle je ještě starší fotka z dob,co jsem byla přírodní blondýna,ale měla jsem dlouhé vlasy. Teď se zase pomalu vracím k tomu,jak jsem dřív vypadala. Ta tmavá mě omrzela.
Teď mi volal přítel ať se kouknu na cinema city a od čtvrka tam běží saw 3D, ale já nevím jestli mám jít, mamka říkala ať to radši neriskuju, ale přece u toho saw jsem se nikdy nelekla, tam jde spíš o to, mít žaludek na ty scény no
ted oběd ale trvá já asi zešílím mám už hlad:-)
v tomhle to je dobrý no nebo někdy řeknu jeho mamce ale ta prostě věčně nemuže nebo si vybere dovolenou pro svoje vnučky od jeho segry takže asi tak ale rači když ju hlídá mamak protže malá je na nu zviklá a má ju děsně ráda
sima90 píše:
Teď mi volal přítel ať se kouknu na cinema city a od čtvrka tam běží saw 3D, ale já nevím jestli mám jít, mamka říkala ať to radši neriskuju, ale přece u toho saw jsem se nikdy nelekla, tam jde spíš o to, mít žaludek na ty scény no
teda jestli na to máš tak běž ale já teda byhc neměla mě tedka vadí snad všechno a krev vidět a tak to fakt nee
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat