Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj kybli to je super ze je anetka v poradku a zdrava
a krasny fotecky ![]()
Kybli pěkný fotečky a hlavně, že je Anetka zdravá. Já jdu zítra k doktorovi a musím spěchat, takže půjdu brzo ráno, protože mi psali, že mi má přijít ta postýlka
A volala jsem si na ten screening a jdu na něj v pondělí ráno, budou mi brát krev, tak se jim tam asi složím ![]()
Niky, Penalda posílala tu tabulku, bude to ve fotkách, tak pohledej, tam to určo bude ![]()
Jojo diky mrknu. A mam nova fotoalba tak juknete a okomentujte co se vam bude libit ![]()
jj mrknu a niky když seš tady, tak ďáli ti ten screening jako ten ultrazvuk už přes břicho nebo ještě vnitřně?
Jamjdu na screning pristi tyden, ale me od 4 mesice delali ultz uz pres bricho. Jinak se vetsinou dela do 3 mesice pres pipku.
Aha, no tohle bude na ty vady asi, takže mě čeká ještě vnitřní, ale to nevadí.
Jinak svatební šaty jsou pěkný všechny
A výbavička taky. Už máš ňákej kočárek vyhlídlej?
Jo kočárek uz mam vyhlidlej zamilovala jsem se do nej na prvni pohled i barvu a tak. Je to crystal gabi. Az ho budu mit poslu fotecku ![]()
Myslíš něco takovýho? Akorát tohle je verze 2007. A to máš vyhlídlý někde u vás v obchodě? Mno já jsem zvědavá co vyberem my, pže teďka jsem viděla fotky jedné uživatelky toho novýho slalomu a to je hnus, takovej nízkej,to je jak když vozíš dítě skoro na zemi ty jo tak ten už nechci jedině starou dobrou verzi.
Příspěvek upraven 01.11.10 v 18:12
Jo jemu velmi podobnej a da se znej udelat i sportak, akorat ma zelenou barvu a cerne kytky. Ty uz mas kocarek?
Nemám právě, pojedem se potom podívat do Prahy nebo někam do velkoměsta, pže tady fakt nic není ani poblíž, ale chtěla bych ho koupit třeba i po tom 20tt když bude schovanej. zatím budu mít postýlku, pže byla zlevněná a je pěkná a ještě má stahovací bočnici.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat