Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
31.10.10 18:31

Doufám, že to neschválej no. Do konce listopadu to budeme vědět.

• načítám...
29436
31.10.10 18:35
sima90 píše:
Ježiš ještě, že nemáme hypotéku to bysme byli úplně namydlený :roll: Proto bych chtěla 3-letý rodičák, abych mohla do práce.

Já bych chtěla taky po skončení RP ihned do práce a dítě do školky. Otázkou je, jestli nějakou seženu. Teď mi prodlužují smlouvu zase na rok. A končit bude v listopadu 2011. Přítel sice tvrdí, že u nás ve firmě, smlouvy prodlužují i matkám na RP, ale o tom teda silně pochybuju. Takže se budu muset dát překvapit a za 3.5 roku pak případně hledat práci.

• načítám...
1054
31.10.10 18:35
sima90 píše:
Lady a kdyby to šlo tak půjdeš na 3-letý? Pro mě by to bylo lepší, chci jít pak do práce

jj, kdyby to šlo tak bych šla na ten 3 letý. Kvůli peněz,dostáváš více a ve 3 letech malého už můžu dát do školky a jít do práce popř.dostudovat. Já bych dostudovat chtěla už při mateřské,ale uvidím jak to vš budu zvládat. to je naprd s těma penězma.. člověk chce miminko,chce se o něj starat,hýčka atd.. a nemůže na 100% kvůli peněz.. při ‚dělání‘ miminka sem určitě nemyslela na to kolik mám odpracováno brigád atd.. přítel taky vydělává a vím že to utáhneme ale i tak jak píšeš ty od ostatních poslouchám už teĎ že mě živí atd a takové kecy :roll:
Já totiž díky tomu že má firmu nemám nárok na žádné dávky. Tak co mám dělat?!

• načítám...
29436
31.10.10 18:38

Holky kdybysme ale fakt takhle přemýšleli, tak nemáme dítě nikdy. Protože vždycky bude někdy nějakej problém, proč je lepší dítko nemít. Hypotéku budeme platit až do šedesáti, v práci málokdy dávají smlouvy na neurčito (a to jestli projde návrh, že na neurčito se bude moci dávat až po pěti letech … tak to je vážně skvělé). Prostě jistotu dneska nemá absolutně nikdo a nikdy ji mít nebude.

• načítám...
29436
31.10.10 18:39

Jdu do sprchy, pak se sem vrátím. :-D

• načítám...
2767
31.10.10 18:39

Tak snad se vrátíš zpátky. Ty to máš dobrý, protože bydlíš ve větším městě, ale co je tady u nás, samý firmy, který jedou na 3 směny a ještě na dvanáctky a to si jako nedovedu s dítětem vůbec představit :nevim: No snad se najde něco lepšího, nejradši bych ďála na živnost, ale to by mi to muselo hodně vydělávat.

• načítám...
2767
31.10.10 18:45

No právě to bysme neměli dítě nikdy, protože ani nevíme co nás s tou vládou naši čeká za pár let, ale je to teda sprostý no všechno seberou, zdražej a teda nevím co budou dělat matky samoživitelky, když zrušili ňáký ty sociální příplatky atak :nevim: My to taky utáhnem, hlavně přítel má ještě peníze z těch aut žj, ale stejně mě to štve.
Lady a ty se na to budeš ptát jestli to jde na 3-letý, když nejste svoji?

• načítám...
10405
31.10.10 18:58

hholky to je právě to oni to mění pořád dokola.jinak se zeptej na sociláce na to jestli muže jít chlap.jako oni ti vezmnou všechno co jde my máme hypoteku a ještě splácíme auto a tak pojistení atd vyjdem akortá neoc málo ušetřím ale fakt malo a to že to schovám a nic neříkám aby prostě bylo kdyby něco.a kdybsme dostávli tady ani ne 3000 tak nevím co bysme dělali.ted mi vzali aji přídavek na dítě prej máme moc penez a to bere manžel neco málo přes třináct tisoc takže hnus jako jako s tebou všude vydrbou

• načítám...
29436
31.10.10 19:02

No holky, být sama s dítětem, tak si asi hodím špagát.

• načítám...
2767
31.10.10 19:14

No gabi to já asi taky. My ani druhý mít snad nebudeme to by byl pro nás už fakt luxus a to jsem chtěla 2 děti a od sebe tak maximálně 5 let, šla bych do práce, abych měla nárok na mateřskou no hezky jsem si to plánovala ovšem realita je jiná no :nevim:

• načítám...
29436
31.10.10 19:23

Simi já s druhým taky nepočítám. Přítel chtěl původně dvě, už se s tím ale taky smířil. Přeci jen chci tomu dítku dát všechno, nepočítat při nákupu jídla doslova každou korunu apod. Takže raději jedno než dvě a být bez peněz.

• načítám...
2767
31.10.10 19:27

To máš pravdu a co si budeme říkat, čím starší dítě, tak tím dražší. Pak to jsou kroužky, výlety a taky nechci sedět doma na prdeli a chci, abysme někam jezdili a to taky není nejlevnější, takže taky zůstaneme u jednoho asi aspoň teďka, vždyt druhý můžu mít až ve 30 :lol:

• načítám...
29436
31.10.10 19:30
sima90 píše:
To máš pravdu a co si budeme říkat, čím starší dítě, tak tím dražší. Pak to jsou kroužky, výlety a taky nechci sedět doma na prdeli a chci, abysme někam jezdili a to taky není nejlevnější, takže taky zůstaneme u jednoho asi aspoň teďka, vždyt druhý můžu mít až ve 30 :lol:

Přesně tak. Mít dítko takhle mladá, má rozhodně svoje výhody. :mrgreen:

• načítám...
2767
31.10.10 19:32

No nic jdu se umejt a dívat se na Talentmanii i když dneska to nebude asi nic moc, mám jiný adepti :-D Včera jak ten borec hrál na skleničky, to bylo něco 8-o A jak je ten David Dostál tak je to prý podvod na internetu byli fotky jak hrál normálně ve filmu a chodil a prý ho tam přihlásili rodiče, aby se vyžírali na jeho slávě, protože lidem to je líto a tak mu pošlou hlasy no :roll:

• načítám...
2767
31.10.10 19:33
gabi.design píše:
sima90 píše:
To máš pravdu a co si budeme říkat, čím starší dítě, tak tím dražší. Pak to jsou kroužky, výlety a taky nechci sedět doma na prdeli a chci, abysme někam jezdili a to taky není nejlevnější, takže taky zůstaneme u jednoho asi aspoň teďka, vždyt druhý můžu mít až ve 30 :lol:
Přesně tak. Mít dítko takhle mladá, má rozhodně svoje výhody. :mrgreen:

To je fakt :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová