Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kyblicek píše:
gabi včera mi psala sestřička od dr mám na ni fb že mužeme sinupret se to jmenuje je to na kašel a nachlazení náká medicína měla to i ona když byla tehotná a je ot bez předpisu no a pak paralen takže se to chystám koupit zítra v brně
Kybli díky za tip. Zítra si pro to asi skáknu. ![]()
včera mi to napsala právě tak sem říkala že to hnedka pujdu taky koupit a to mi v lékarně řekli že nic jako říkám coto je za kravinu neco musí být že ne nic a ona mi píše tohle a je sestřička takže na tom pravdy něco bude tak hned kupuju.sem nato zapoměla včera to napsat
Tak pro sviste si prijela mama a ja to asi zalomim u medvidka pu.. ![]()
Ahoj holky. Koukám, že probíráte vaření, tak mi dneska budeme mít kuřecí řízky s bramborovým salátem.
Kači to mi je líto
Věděla jsem, že se vám něco stalo v rodině, protože jsem se ti dívala na fotky, ale nechtěla jsem se tě na to ptát ani to tady probírat, musí to být hrozné…nevím co na to říct, nic podobného se nám nestalo snad jen drž se ![]()
Kybli jak dlouho si malou kojila a jak si to utnula? Já bych chtěla kojit tak do roka. Pže švagrová malou kojí a jsou jí 2 roky 3 měsíce a ona ji dělá úplný scény, když jsou někde na návětěvě prostě ji vyhrnuje triko, rozepíná podprsenku a když ji nedá, tak ji začne rvát vlasy, mlátit a házet po ní hračky a ona jí nic neřekne a nechá si to líbít
No pak se nemáme divit, že je vzteklá a všechny mlátí ![]()
sima90 píše:
Kači to mi je lítoVěděla jsem, že se vám něco stalo v rodině, protože jsem se ti dívala na fotky, ale nechtěla jsem se tě na to ptát ani to tady probírat, musí to být hrozné…nevím co na to říct, nic podobného se nám nestalo snad jen drž se
no už je to tak…
ale klidně se ptej jestli chceš, už jsem se s tim smířila ![]()
sima90 píše:
Kybli jak dlouho si malou kojila a jak si to utnula? Já bych chtěla kojit tak do roka. Pže švagrová malou kojí a jsou jí 2 roky 3 měsíce a ona ji dělá úplný scény, když jsou někde na návětěvě prostě ji vyhrnuje triko, rozepíná podprsenku a když ji nedá, tak ji začne rvát vlasy, mlátit a házet po ní hračky a ona jí nic neřekne a nechá si to líbítNo pak se nemáme divit, že je vzteklá a všechny mlátí
Simi tak to je hustý, takhle bych teda dopadnout nechtěla.
Já bych taky chtěla tak do roka, pak už ani ránu a začít děcko odstavovat.
Já jsem se tě jenom chtěla zeptat co se tvýmu bráchovi stalo…no a teď teda jsem pochopila, že měl autonehodu? Je to strašný, byl asi hodně mladej že?
sima nebyla to nehoda ale sebevražda
zabil se 6dní po 22.narozeninách
pořád se chystám napsat si tady deníček o tom co se stalo, ale pořád na to nemám sílu
už je to sice přes rok ale někdy mám pocit, že se to stalo včera
No Gabi jenže pona ji teď jako že začala odstavovat, ale ona strašně malá řve to je malá hysterka a ona ji stejně dá. Stejně se pak říká, že to mlíko už nemá takovou hodnotu než když se kojí tak do roka atak. A setřenka to taky tak měla a doktorka jí normálně řekla, že když bude kojit tak dlouho, tak že ty děcka jsou potom úplně na tý mámě závislý a dělá to problémy, když jdou do školky atak. Jenže ona jí vůbec nic neřekla, prostě ta už je teď rozmazlená, dá ji do ruky mobil, který si ani sama neplatila dostala ho dárkem, malá ji s ním švihne no tak co chceš a všechno si vyřve, jsou do obchodu vidí tam panenku a začne řvát tak ji to koupěj no ![]()
Kači tak to je hrozný
A víte proč? Měl ňáký problémy nebo trpěl depresema?
sima
To máš odvahu teda s těma hororama
my už sme to tady někde na začátku někde probírali, těhotná se nemá lekat,ptz to přehodíš na mimíse.nebo nedej bože se prcek vyvíjí a ty tím leknutím se vlastně cukneš a nevíš co mu to tam udělá. U nás na to upozorňují i sestřičky u dr.
Třeb u mě. Od mala sem se bála silvestra sem řvala jako blázen,i teď nesnáším petardy,balonky,a šampáno. Mám to prý z toho že jak moje mamča byla těhu v autobuse pod ní praskla pneumatika a ona se lekla a vystartovala ze sedačky že ani neví jak a byla u řidiče. Tak já sem se lekla v bříšku taky a mám strach z takových pecek.
Kacenka
jejda to je mi líto
nám teď zemřel jeden známý asi 5 dní zpátky.měli autonehodu,bylo mu 17. Auto plné lidí jediný on vyltěl ven a auto spadlo na něj..řidič prý zhulený tak to má jasné..
Kači to je mi strašně líto. Já vím, že jsi tady psala, že se něco stalo, ale netušila jsem, že to mohlo být zrovna toto. ![]()
Jinak já dnes mám leháro..ale kdy já ho nemám
Poslední dny fakt nic nedělám. Dala sem si vařící vanu,ale prckovi se ti líbí..místo aby šel ven. Zkoušela sem uděla dřep..no kdyby ste mě viděli komedie největší,takže tohle zaručeně nepůjde. Tak to zkusíme s přítelem večer prošťouchnnout ![]()
Oběd taky dneska nedělám a zajdem si někam asi na čínu,mám to ráda a jak tu bude prcek a budu kojit už se tak ládovat nebudu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat