Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1690
29.10.10 21:33

Děkuji Gabi,alespoň tak. :wink: Já právě viděla v programu že to běží dneska ve 21:00 na MTV,ale online televizi jsem taky nenašla… :nevim: Tak si jdu zopáknout AJ,to bude sranda! :mrgreen:

• načítám...
1054
29.10.10 22:25

tak už sme doma, na večeři sme nebyli. Se mi už ano nechělo,přítel přišel až v sedm a jeli sme do globusu,Plíny naštěstí mám tak sem ráda.
Dneska mi přišla i ta lehačka co sme si obědnali tak ji přítel teďka skládá.
Já se porodu tak bojím ale zároveň chci ať už je to tady..připadám si už tak strašně těžká a neohrabaná,unavená..ty poslední týdny jsou mazec
Penalda
nepřeháněj to stou teplou koupelí! Nedělá to dobře mimísovi, když si na sluníčku nebo tak , tak děloha si udržuje svou teplotu a mimiís nic nepozná že se třeba sluníš ale jakmile ponoříš bříško do vody tak se děloha zahřívá a už nedokáže udržet tu svou teplotu! Pak se stávají předčasné porody, potraty,krvácení atd.. Nechci aby to vypadalo že tě komanduju ale radím :wink:

• načítám...
4855
30.10.10 09:53

Tak to jsem nevedela.. 8-o diky za upozorneni nechtela bych Danika uvarit :oops: :cert:

• načítám...
29436
30.10.10 10:04

Dobré ráno holky, jak jste se vyspinkaly? Já krásně: pořád jsem se budila kvůli smrkání a plnému nosu a dneska i třikrát na záchod. No hrůza. Za chvíli mě bude čekat oběd a odpoledne jedeme do Brna do Aska.

Jak jsem tady před časem psala, že jsme objednávali v Asku ložnici, tak minulý týden přišel „univerzální“ koresponďák, že ložnice ještě nebude. Ovšem kdy bude, to se nenamáhají napsat. A my už na ni čekáme dva měsíce. Takže to chceme stornovat a jít jinam. Už toho máme plné zuby a do Aska už nikdy. Nejvíc mě naštvalo, že potom co jsme to tam objednali jsem našla na netu diskuzi, kde si zákazníci stěžovali na ten samý problém a absolutně laxní přístup. Objednávají nábytek, který nemají ani nasmlouvaný u výrobců. Kdybych to věděla, tak tam nikdy nejdu.

penalda píše:
Tak to jsem nevedela.. 8-o diky za upozorneni nechtela bych Danika uvarit :oops: :cert:

Jojo Peny, na to pozor. Koupání vůbec se doporučuje až v posledních týdnech před porodem, že to právě urychluje porod (může dojít k rychlejšímu odtoku plodové vody, vyvolání stahů … apod.). V těhu by se mělo jen sprchovat (pokud se teda už nechystáš rodit :-D ).

• načítám...
4855
30.10.10 12:25

No asi to jeste aspon mesic vydrzim.. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prave se mi pere prvni varka pro mimi ale jeste mam asi 4 - 5 pred sebou.. 8-)

• načítám...
1054
30.10.10 13:12

ahojte,
já sem mla hroznou noc. Jak ty gábi, nos plný vysmrkat to nejde, všecko mi teče do krku pak se dusím.Piju pak chodím čurat.. mám pocit že vůbec nespím. No aspoň se připravuju na to jak budou vypadat bezesné noci s malým a krmení :mrgreen: :roll:
Přítel rusší ten dětský obchod, ak mi přinesl pyel oblečení co vybral malému.. no máme hader až do roka a půl :mrgreen: Tolik oblečení nemám ani já, to bude malý model :lol:
Známá co měla stejný termín jako já už porodila tak ji to závidím :oops: Už by sme chtěli taky prcka u sebe, on už bude stejnak stejný a já akorát nabírám a zavodňuju se. Chjo, asi ho skisíme nějak vyšprtnout :jazyk:

• načítám...
4855
30.10.10 13:36

ale jeste neprenasis ne.. :-) Ja si porad rikam ze bych mohla rodit tak v obdobi Vanoc.. Za prve se ho uz nemuzu dockat za druhe si uz ted prijdu jak tank za treti mam strach ze bude mit vic jak 4 kg a za ctvrte by se to porodne hodilo.. :wink:

• načítám...
1690
30.10.10 13:37

Lady tak v tom případě si dej pár dřepů a pak šup do horké vany…Třeba to zabere a prcek se už zatouží podívat na svět! :mrgreen: :wink: Hlavně nám pak dej vědět že už rodíš,ať tě můžem alespoň virtuálně podporovat…!! :hug: :srdce: :palec:

• načítám...
1690
30.10.10 13:39

To moje mimčo v bříšku dneska ráno tak škytalo,že mi asi půl hodiny nadskakovalo celé břicho… :mrgreen: :mrgreen: Musela jsem čekat až to zapije,aby jsem mohla znova usnout…! :huban: :srdce:

• načítám...
4855
30.10.10 13:43

Lady a jakou budes pouzivat kosmetiku na malyho? Ja v tom nejak tapu.. Co ctu tak je pry dobra rybilka ale uz jen ten nazev mi smrdi.. Jedine co vim stopro je Bepanthen ale to je tak vsechno.. :nevim:

• načítám...
2767
30.10.10 13:55

Ahoj. Holky ten seznam vám potom napíšu, musím to nejdřív vybrat, pže mám plnej sešit filmů :oops: :mrgreen:
Lady a nebo si dejte sexík a třeba to taky pomůže.
Holky do kdy jste brali ty vitamíny? Já beru Calibrum Baby Plan a mám 60 tablet a za chvíli to budu mít dobraný, začala jsem to brát hned jak jsem zjistila, že jsem těhu. Nechci to brát dlouho, pže pak se prej rodí děti a mají přes 4 kila :nevim: A to já nechci, mě se líbí drobounký děti tak do těch 3,5 kg. No a zhubla jsem 2 kila je to normální?

• načítám...
4855
30.10.10 14:10

do konce 3 mesice Simi.. Jo pokud je ti spatne a nemas chute tak je to v poho ja na zacatku zhubla tak tech 5 kg.. :wink:

• načítám...
1054
30.10.10 14:23

já mám koupoený na dupku ten bepathen je i na bradavky když si zmožené z kojení. Jinak sem to taky dlouho řešila jakou kosmetiku na koupání atd.. ale nakonec sem koupila to nejobyčenější co se dalo. V dm jejich výrobu přímo. Johnoson je prý blbý,,nivea atd taky. nejdražší neznamená nejlepší.tak sem se to dočetla.
Zatím mám na koupání od Johnosna(to mi přišlo dobré) protialergenní gelové mýdlo.a olejíček na tělíčko a krém na vářičky do zimy z toho dm.
ne nepřenáším ale už začínám 39.týden a už mě o nebaví :-? už ať je venku, mám strach ale ať už to mám zasebou.. přítel mi furt ťuká na břicho a říká : Stevenku už tu máš všecko nachystané tak pojď za náma :mrgreen: :srdce:
Nooo.my sme sexík zkoušeli ale mě to bolí..přítel do mě vjede jen na cm a já mám pocit že je až v žaludku.. :nevim: a zase nechci ležet jak placka a trpět to. Třeba je to tím že sme vůbec nesexovali a teďka mám strach :nevim: uvidíme :mrgreen: ale něco zkusím..

• načítám...
1054
30.10.10 14:43

To jsme koupili malému z aukra, je to jako nové Trošku zmolečky. Za 1000 kč i s poštovným. Nové sem našla od 1700 a výš tak je to dobré si myslím. U nás se prodávají obyčejné lehačky co nic nedělají za 880 kč. A tato htaje,vibruje má hračky a je to fisher price to je kapánek lepší než ty obyč z polska.

• načítám...
1690
30.10.10 14:49

Lady krásné lehátko! :kytka: :srdce:
Já mám koupené z aukra zase tohle za 900kč a je ještě rok a půl v záruce! :palec: Taky vibruje a hraje,a dá se z toho udělat i sedátko pro batole do 18kg… :-D Nové stojí taky kolem 1500kč. A vypadá jako nové,akorát ze spodku jsou vydřené rýhy,protože to asi houpali na plovoučce,ale nejde to vidět a ničemu to nevadí. :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová