Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
je holky ještě nemám protže jsme byla pryč a pak jsme ležela tak snad zítra ju??
sima90 píše:
Teď jsem se dívala a Saw 3D má být u nás v kinech od 4.listopadu
Už? ![]()
Tak jo
No pro dnešek se loučím ať stihnem ten film a nekoukáme zase do rána, přesouvá se čas paráda
Tak papa
jj Gabi mám stránky kde co bude v kině na celý rok a odpovídá to fakt podle filmů co už vyšli třeba ta piraňa atak, takže na to by jsme ještě mohli jít
sima90 píše:
Já už někdy vím, kde to mám čekat, ale někdy fakt úplně nadskočímA proč by se těhotný neměli dívat na horory ono to má vliv na dítě?
Kvůli lekání. Že by snad z toho mohla potratit? Nevím.
sima90 píše:
Tak joNo pro dnešek se loučím ať stihnem ten film a nekoukáme zase do rána, přesouvá se čas paráda
Tak papa
Simi papa a užijte si to. ![]()
NJ,. já jsem na ten čas úplně zapomněla. ![]()
ne gabi to určitě si myslím že ne ale nevím proč jen vím že to všichni všude říkají že se nemá lekat a mati vždycky nadává na tatku protže mi to dělál u malé ale jaksi si neuvedomil že jsem těhotná vždycky že zase zapoměl ![]()
gabi.design píše:sima90 píše:Kvůli lekání. Že by snad z toho mohla potratit? Nevím.
Já už někdy vím, kde to mám čekat, ale někdy fakt úplně nadskočímA proč by se těhotný neměli dívat na horory ono to má vliv na dítě?
Nj ale ze začátku to přece nevadí ne? ![]()
sima90 píše:gabi.design píše:Nj ale ze začátku to přece nevadí ne?sima90 píše:Kvůli lekání. Že by snad z toho mohla potratit? Nevím.
Já fakt nevím. Ale třeba je to jedno z takových těch zažitých věcí, co se o těhu tradují? Já se teda nijak nelekám, takže se na ten Saw chystám.
Jen mi z toho možná bude šoufl. ![]()
Simi děkuju moc za obsáhlý seznam filmů!!
Taky je to přesně můj styl,takže ty co jsem neviděla začnu postupně stahovat…
Já zase dneska nějak nemůžu spát…
Přítele mám s kámošema ve městě,tak koukám na filmy,ale já mám teda raději komedie než horory,protože se strašně lekám!! ![]()
S tou Niki taky nevím co je…
Třeba jen nemá čas,když řeší ty problémy s přítelem a až se to urovná,tak se tu snad zase ukáže…
Njn,nemá to chudák holka jednoduchý…!!Místo aby si užívala těhotenství,tak řeší ještě přítele,do toho školu… ![]()
ahojte holyk tak jak jste se vyspali já vcelku fajn ale hlava šíleně bolí jsem fakt mrtvá a malá cuděra ot začíná chytat odeme pěkně drsně takže jse m fakt ráda
zítra konečně na ten ultrazvuk chtěla jsem bejt fit ale asi stejěn nebudu
Ahoj ja teda silene..
Vecer jsem usnula u notase jenze pak me pritel prehodil do postele a me to nejak probralo a nemohla jsem spat tak od 2 do 4 jsem byla na netu pak usnula a ani ne v 6 ty maly smradi co je hlidam byly vzhuru.. Ted jsem letela do kramu pro snidani a mam toho plny brejle.. ![]()
to se nedivím teda nojo děti malá mi takhle taky stávala i o půl 6 to je málem zešílela:-)chlap jel do obchodu tak nemusím já protže by mě asi jeblo s tou nechutnou rýmou že mě vždycky musí bolet u toho hlava to mě štve chudera malá začíná taky nanovo
No jo jenze jsou deti a deti.. Tyhle nemaji zadnou vychovu jenom hlidani od kohokoli kdo se zrovna necha ukecat.. Pak to podle toho vypada ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat