Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
30.10.10 19:41

je holky ještě nemám protže jsme byla pryč a pak jsme ležela tak snad zítra ju??

• načítám...
29436
30.10.10 19:46
sima90 píše:
Teď jsem se dívala a Saw 3D má být u nás v kinech od 4.listopadu

Už? 8-o

• načítám...
2767
30.10.10 19:47

Tak jo :-) No pro dnešek se loučím ať stihnem ten film a nekoukáme zase do rána, přesouvá se čas paráda :mrgreen: Tak papa

• načítám...
4855
30.10.10 19:47

Tak treba nema cas.. Snad se jako zakladatelka ozve ne :wink:

• načítám...
2767
30.10.10 19:48

jj Gabi mám stránky kde co bude v kině na celý rok a odpovídá to fakt podle filmů co už vyšli třeba ta piraňa atak, takže na to by jsme ještě mohli jít

• načítám...
29436
30.10.10 19:48
sima90 píše:
Já už někdy vím, kde to mám čekat, ale někdy fakt úplně nadskočím :lol: A proč by se těhotný neměli dívat na horory ono to má vliv na dítě? :?:

Kvůli lekání. Že by snad z toho mohla potratit? Nevím.

• načítám...
29436
30.10.10 19:49
sima90 píše:
Tak jo :-) No pro dnešek se loučím ať stihnem ten film a nekoukáme zase do rána, přesouvá se čas paráda :mrgreen: Tak papa

Simi papa a užijte si to. :mavam:
NJ,. já jsem na ten čas úplně zapomněla. :roll:

• načítám...
10405

ne gabi to určitě si myslím že ne ale nevím proč jen vím že to všichni všude říkají že se nemá lekat a mati vždycky nadává na tatku protže mi to dělál u malé ale jaksi si neuvedomil že jsem těhotná vždycky že zase zapoměl :mrgreen:

• načítám...
2767
gabi.design píše:
sima90 píše:
Já už někdy vím, kde to mám čekat, ale někdy fakt úplně nadskočím :lol: A proč by se těhotný neměli dívat na horory ono to má vliv na dítě? :?:

Nj ale ze začátku to přece nevadí ne? :think:

• načítám...
29436
30.10.10 20:48
sima90 píše:
gabi.design píše:
sima90 píše:
Nj ale ze začátku to přece nevadí ne? :think:

Já fakt nevím. Ale třeba je to jedno z takových těch zažitých věcí, co se o těhu tradují? Já se teda nijak nelekám, takže se na ten Saw chystám. :mrgreen: Jen mi z toho možná bude šoufl. :mrgreen:

• načítám...
1690
31.10.10 00:17

Simi děkuju moc za obsáhlý seznam filmů!! :hug: Taky je to přesně můj styl,takže ty co jsem neviděla začnu postupně stahovat… :wink: Já zase dneska nějak nemůžu spát… :nevim: Přítele mám s kámošema ve městě,tak koukám na filmy,ale já mám teda raději komedie než horory,protože se strašně lekám!! :mrgreen:

S tou Niki taky nevím co je… :nevim: Třeba jen nemá čas,když řeší ty problémy s přítelem a až se to urovná,tak se tu snad zase ukáže… :kytka: Njn,nemá to chudák holka jednoduchý…!!Místo aby si užívala těhotenství,tak řeší ještě přítele,do toho školu… :roll:

• načítám...
10405
31.10.10 07:45

ahojte holyk tak jak jste se vyspali já vcelku fajn ale hlava šíleně bolí jsem fakt mrtvá a malá cuděra ot začíná chytat odeme pěkně drsně takže jse m fakt ráda :cry: zítra konečně na ten ultrazvuk chtěla jsem bejt fit ale asi stejěn nebudu

• načítám...
4855
31.10.10 07:54

Ahoj ja teda silene.. :-? Vecer jsem usnula u notase jenze pak me pritel prehodil do postele a me to nejak probralo a nemohla jsem spat tak od 2 do 4 jsem byla na netu pak usnula a ani ne v 6 ty maly smradi co je hlidam byly vzhuru.. Ted jsem letela do kramu pro snidani a mam toho plny brejle.. :cert:

• načítám...
10405
31.10.10 08:01

to se nedivím teda nojo děti malá mi takhle taky stávala i o půl 6 to je málem zešílela:-)chlap jel do obchodu tak nemusím já protže by mě asi jeblo s tou nechutnou rýmou že mě vždycky musí bolet u toho hlava to mě štve chudera malá začíná taky nanovo

• načítám...
4855
31.10.10 08:20

No jo jenze jsou deti a deti.. Tyhle nemaji zadnou vychovu jenom hlidani od kohokoli kdo se zrovna necha ukecat.. Pak to podle toho vypada :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová