Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojte holky mě je fakt hrozně mám rýmu jak prase třeští hlava tak sjem tu jen na skok.
Ahoj holky,
byli jsme se podívat v Brně v tom Asku kvůli té ložnici. Prý měla přijít už minulý týden, ale bla, bla … znáte to. Takže by měla údajně přijít příští týden. Pokud nebude, bude storno, protože paní říkala, že to je poslední lhůta a buď nám tu zálohu vrátí a my budeme muset shánět někde něco nového nebo si vybereme něco tam, co mají skladem. No jsem zvědavá.
Jinak jsme se dívali v CA na oblečení a holky mám úžasný zimní těhu kabát, byl úplně poslední a moje číslo 36! Na visačce byla cena 1.400, u pokladny jsem platila 1.100, možná tam byla asi nějaká sleva. Hlavně na něm vůbec není poznat, že určený pro těhotné, je mi teď na první pohled akorát, jen já vím, že uvnitř mám spoustu volnýho místa, asi pro rostoucí pupek. Každopádně mě to těší, protože je to hadřík, který budu moct nosit i normálně.
Koukaly jsme taky na kočárky v Pompu a strašně se mi tam líbily Zopa kočárky, konkrétně Pro 3 Rider a Calibro. Na netu nevypadají tak krásně, jako ve skutečnosti.
Já sem si po poterovi šla zdřímnout. Přítel pryč tak nemám co dělat, no mohla sem prohrabat tu haldu co přinesl ale se mi nechtělo.Se jen furt válím, všichni říkají ať si to užiju že už to tak nikdy nebude tak eda se válím na maximum.
penalda
Takové sem pořídila mamce k nim domů.Spíš ona si ho vymyslela že tam v tom chce mít malého.
No aele já z toho moc nadšená nejsem mají maltezáka. Měla teďka rok,to je takový rozežranec tak mám strach aˇmi tam na malého neskočí.Ona totiž nikoho neposlechne,dělá si co chce.Všecko ji totiž vždycky dovolili.. jednou to sem byla v začáku těhu mě kousla do ukazováčku,ale tak silně, sviňa nechtěla pustit.Sem se normálně rozbrečela mi rpcvakla kůži, udělalo se mi z toho tak blbě že sem šla zvracet..
No a pak že malí znamenají hodní.
To když knám jde mamka tak Lady chudák musí být zavřená nebo sedět v pelechu.Prý by ji ukousla hlavu a take kecy..já to nesnáším
Ale jak tu bude malý a bude chtít někdo příjit, zavírat ji nebudu. Aby si nemyslela že ji odstrkujem.Ty začátkx budou asi nejtěžší aby si zvykla že nebude tady s náma sama. Jejda já sem se nervla a rozepsala se ![]()
Ladynu sme si uplně vychovali tak jak sme chtěli, se těším co bude říkat na malého.|Už td spí před tou postýlkou a do přebalováku si schovává tenisák ![]()
ahojky těhuleee
gabi kabátek je krásnej ![]()
sima tak jsem si pročetla ten dlouhýýý seznam filmů a musím říct že máš stejný vkus jako já… spoustu jsem jich viděla a ty které jsem nestihla stáhnu a kouknu.. jinak film „nikdy to nevzdávej“ mám moc ráda ale příčí se mi na něj koukat ![]()
zbytek zdravím ![]()
Tak nejsem sama kdo se díval na potera
Holky nevíte někdo co je s tou Nikčou? Od té doby co to jsem napsala, tak tady nebyla, chudák má to těžký ![]()
Kači je to pěknej film, mě se celkově líbí filmy s Hilary Duff.
Já bych se na Harryho taky dívala, kdybych byla doma. Bohužel. A to já jsem jeho velká fanynka, už se těším do kina na Relikvie. Nikča nevím kde vězí, je mi jí taky tak líto. Nejhorší je, že fakt nevím, jak jí pomoct.
Já jsem se jí teď dívala na profil a včera byla přihlášená a ani sem právě nenapsala, doufám, že bude mezi náma chodit dál, protože předtím napsala co by tady ďála a že jí je 18 atak. Já taky nevím jak ji pomoct
My taky jezdíme do kina, zhruba před 14 dny jsme byli na piraňa 3D, to bylo něco s brýlema jak trhali lidi
Akorát nás jedno kino vyjde na 500 kč, pže musím mít ještě popcorn a celej ho skoro zbouchám sama, maj ho jiný než kupovaný to se nedá srovnávat a dobře osolený ![]()
Kámoška byla taky na Piraňi, taky se jí to líbilo. Já se těším, až bude Saw 3D, podle ukázek to bude fakt masakr, akorát přítel mi na to zakazuje jít, protože u nás to bude počítám tak v lednu a že prý těhotná na tohle nepůjdu.
Popcorn si nekupuju, ten mi nechutná. Mě vadí, jak to tam vždycky páchne a každej ho tam žere.
Naposledy jsme byli na Toy Story ve 3D. ![]()
Tak na to bych taky šla, ale nevím no, těhotný se moc na horory nemaj dívat
I když mě fakt horory nevadí, dneska se asi taky budeme dívat na noční můru v elm street 2010, už to vypaluju
Teď jsem se dívala a Saw 3D má být u nás v kinech od 4.listopadu
holky já se chci taky dívat na horor jenže jsem fakt děsně posraná a lekám se a musím říct anetka se už drsně vrtí už to citím i v sedě.
Já už někdy vím, kde to mám čekat, ale někdy fakt úplně nadskočím
A proč by se těhotný neměli dívat na horory ono to má vliv na dítě? ![]()
v těhotenství by ses neměla vubec lekat právě to že se bojíš jako asi nic ale to lekání.holky koupilaj sem malé takoví kytičky na zed jak jsou ty nalepky je to užasný až to vyfotím tak ukážu v pondělí už jdu na ultrazvuk snad budu fit
Nj to je pravda
A máš vyfocený co jsi koupila Anetce za oblečení jak jsi psala? Kdyžtak to sem taky hoď ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat