Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak to je super že se tak moc těší…
a co ty zatím bez nevolností? Já jsem první 4měsíce jen ležela doma a
hrůza…
Přítel už na mě taky zkoušel že bych chtěl chlapečka ale neuspěl
![]()
gabinko a už jste přemýšleli nad jmény, je sice celkem brzy nad tím přemýšlet, i když já přemýšlela hned jak jsem otěhotněla… ![]()
Niky7 píše:
Taky bych chtela pritele kterej by si to uzival
copak Niki???
![]()
Kači nevolnosti se mi úspěšně vyhýbají. Naštěstí. Teď vlastně už ani nevím, že jsem těhu, ty příznaky co jsem měla v začátku mě nějak opustily. A jména už samozřejmě máme.
Chlapeček by byl asi Adámek a holčička Laura nebo Ema.
Niky7 píše:
Taky bych chtela pritele kterej by si to uzival
Niky jsi ještě mladinká, nezoufej a on se nějakej najde. Který bude ideální partner pro tebe a tatínek pro děti. Neboj se. Jsi krásná, mladá holčina.
já nechci..
vždycky jsem tedy chtěla mít alespoň 2děti a teď po té nohodě jsem druhé chtěla, ale nechci ![]()
kačenka89 píše:
krásný jménaa co si přejete, krom toho aby to bylo zdravé???
Já bych chtěla holčičku. Přítel si ze mě dělá srandu, že žádná nebude, protože u nich v rodině mají samé kluky. Což je teda pravda. A jemu je to jedno, říkal, že bude spokojený s holčičkou i klukem.
gabi.design píše:kačenka89 píše:Já bych chtěla holčičku. Přítel si ze mě dělá srandu, že žádná nebude, protože u nich v rodině mají samé kluky. Což je teda pravda. A jemu je to jedno, říkal, že bude spokojený s holčičkou i klukem.
krásný jménaa co si přejete, krom toho aby to bylo zdravé???
nooo ale právě když jsou v rodině samý kluci tak on má větší pravděpodobnost na holčičku
my jsem chtěli chlapečka a dneska bych neměnila ani náhodou ![]()
Niky7 píše:
Ja vim mlada a blba…
Niki??? copak se děje??? Stalo??? tedy pokud mi to chceš říct.. ![]()
kačenka89 píše:Niky7 píše:Niki??? copak se děje??? Stalo??? tedy pokud mi to chceš říct..
Ja vim mlada a blba…
Kači Nikča to tady dneska psala. Když se podíváš pár stránek dozadu, tak to najdeš. Fakt to nemá holka vůbec jednoduché.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat