Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
28.10.10 11:00

LAdy to nevim :nevim: radeji nekoho zavolej,

• Upravit
29436
28.10.10 11:11
LadyRtw píše: SOSholky, nechci stresovat ale začalo mě strašně píchat v kříži.. sedím v křesle a ani se nechci rači hnout..znamená to něco? Jejda já sem teďka ůplně posraná.. 8-o :jazyk:

Lady já nevím, ale četla jsem, že na konci těhu je to píchání v kříži dost intenzivní a časté. Myslím, že je to normální, že je to tím, jak je ta páteř zatěžována a jak se to tělo začíná připravovat na porod.

• načítám...
29436
28.10.10 11:13

Niky ty to fakt nemůžeš mít bez problémů. Drž se! :hug:

• načítám...
1054
28.10.10 11:14

díky, už sem si přečetla pár diskuzí..jejda ale sem vystresovaná, až příjde „doopravdický“ porod asi sebou seknu :mrgreen: Já sem herečka.. :oops:

• načítám...
Niky7
28.10.10 11:18

Me uz je to jedno. Jo a vite jak vola na cokla? Pojd se vycurat a cokl se jde vychcat do loznice nebo vysrat do obyvaku, ktery se delaji nove. Super ze? Omlouvam se za vyrazy ale jsem tak uz nasrana!

• Upravit
2532
28.10.10 11:24

ahoooj těhulky… :mavam:

• načítám...
4855
28.10.10 11:25

Niky kasli na nej!!!!! Tohle nikam nevede a akorad to odnasis ty i mimco.. :cert: Nemohla by si jit treba k mame? :hug:

• načítám...
29436
28.10.10 11:30
penalda píše:
Niky kasli na nej!!!!! Tohle nikam nevede a akorad to odnasis ty i mimco.. :cert: Nemohla by si jit treba k mame? :hug:

Taky si myslím, že odejít od něj by bylo nejlepší řešení.

• načítám...
29436
28.10.10 11:30
kačenka89 píše:

Nazdárek Kači, jak se máme? :-D

• načítám...
29436
28.10.10 11:31
LadyRtw píše:
díky, už sem si přečetla pár diskuzí..jejda ale sem vystresovaná, až příjde „doopravdický“ porod asi sebou seknu :mrgreen: Já sem herečka.. :oops:

Lady z toho si nic nedělej. Já hysterčím už teď. Ráno jsem se vzbudila a už mě nebolí bradavky, no taky mě samozřejmě napadaly různý věci. A to jsem na začátku. Ale je to normální. Člověk se prostě o toho tvorečka v sobě bojí.

• načítám...
2532
28.10.10 11:35
gabi.design píše:
kačenka89 píše:

ahooooj Gabinko :hug: ale jooo máme se celkem fajn a co ty???? Co mimísek??? :srdce:

• načítám...
2532
28.10.10 11:40
8-o
  • načítám...
29436
28.10.10 11:40
kačenka89 píše:
gabi.design píše:
kačenka89 píše:
ahooooj Gabinko :hug: ale jooo máme se celkem fajn a co ty???? Co mimísek??? :srdce:

Kači ve čtvrtek jdu konečně poprvé k doktorovi, tak jsem zvědavá. I když na uzv. si počkám. Nemá ho v ordinaci a budu se na něj muset zvlášť objednat. A já už bych tak ráda věděla, že je všechno v pořádku. Ta nejistota je hrozná. No a navíc jsem chytla nějakou virozu, děsně mě bolí v krku a o rýmě ani nemluvím. Tak se to snažím léčit čajem, ovocem a celaskonem. Ale říkám si, že dokud nemám teplotu, tak je to v pořádku.

• načítám...
2532
28.10.10 11:42

to věřím tak mi pak hned dej vědět jak dopadli u Dr. to vlastně poprvé uvidíš ten zázrak co v tobě roste vid??? :hug: a co přítel? Těšíte se viď??

• načítám...
29436
28.10.10 11:49
kačenka89 píše:
to věřím tak mi pak hned dej vědět jak dopadli u Dr. to vlastně poprvé uvidíš ten zázrak co v tobě roste vid??? :hug: a co přítel? Těšíte se viď??

Jojo, poprvé. Přítel se těší moc. Maximálně si to užívá a cítí se důležitě. To víš, bude z něj taťka, tak to s chlapem zamává. :-D S tím mým naštěstí pozitivně.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová