Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
LadyRtw píše: SOSholky, nechci stresovat ale začalo mě strašně píchat v kříži.. sedím v křesle a ani se nechci rači hnout..znamená to něco? Jejda já sem teďka ůplně posraná..![]()
Lady já nevím, ale četla jsem, že na konci těhu je to píchání v kříži dost intenzivní a časté. Myslím, že je to normální, že je to tím, jak je ta páteř zatěžována a jak se to tělo začíná připravovat na porod.
díky, už sem si přečetla pár diskuzí..jejda ale sem vystresovaná, až příjde „doopravdický“ porod asi sebou seknu
Já sem herečka.. ![]()
Me uz je to jedno. Jo a vite jak vola na cokla? Pojd se vycurat a cokl se jde vychcat do loznice nebo vysrat do obyvaku, ktery se delaji nove. Super ze? Omlouvam se za vyrazy ale jsem tak uz nasrana!
Niky kasli na nej!!!!! Tohle nikam nevede a akorad to odnasis ty i mimco..
Nemohla by si jit treba k mame? ![]()
penalda píše:
Niky kasli na nej!!!!! Tohle nikam nevede a akorad to odnasis ty i mimco..Nemohla by si jit treba k mame?
Taky si myslím, že odejít od něj by bylo nejlepší řešení.
LadyRtw píše:
díky, už sem si přečetla pár diskuzí..jejda ale sem vystresovaná, až příjde „doopravdický“ porod asi sebou seknuJá sem herečka..
Lady z toho si nic nedělej. Já hysterčím už teď. Ráno jsem se vzbudila a už mě nebolí bradavky, no taky mě samozřejmě napadaly různý věci. A to jsem na začátku. Ale je to normální. Člověk se prostě o toho tvorečka v sobě bojí.
gabi.design píše:kačenka89 píše:Nazdárek Kači, jak se máme?
ahoooj těhulky…
ahooooj Gabinko
ale jooo máme se celkem fajn a co ty???? Co mimísek??? ![]()
kačenka89 píše:gabi.design píše:ahooooj Gabinkokačenka89 píše:Nazdárek Kači, jak se máme?
ahoooj těhulky…ale jooo máme se celkem fajn a co ty???? Co mimísek???
Kači ve čtvrtek jdu konečně poprvé k doktorovi, tak jsem zvědavá. I když na uzv. si počkám. Nemá ho v ordinaci a budu se na něj muset zvlášť objednat. A já už bych tak ráda věděla, že je všechno v pořádku. Ta nejistota je hrozná. No a navíc jsem chytla nějakou virozu, děsně mě bolí v krku a o rýmě ani nemluvím. Tak se to snažím léčit čajem, ovocem a celaskonem. Ale říkám si, že dokud nemám teplotu, tak je to v pořádku.
to věřím tak mi pak hned dej vědět jak dopadli u Dr. to vlastně poprvé uvidíš ten zázrak co v tobě roste vid???
a co přítel? Těšíte se viď??
kačenka89 píše:
to věřím tak mi pak hned dej vědět jak dopadli u Dr. to vlastně poprvé uvidíš ten zázrak co v tobě roste vid???a co přítel? Těšíte se viď??
Jojo, poprvé. Přítel se těší moc. Maximálně si to užívá a cítí se důležitě. To víš, bude z něj taťka, tak to s chlapem zamává.
S tím mým naštěstí pozitivně.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
LAdy to nevim
radeji nekoho zavolej,