Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A k těm sourozencům,já bych teda chtěla další mimčo tak za 3 roky,ať si alespoň prcka užiju a ať není jedináček…
Ale taky ukáže až čas,třeba po porodu změním názor! ![]()
Jinak já mám mladšího bráchu o 6 let a i tak jsme si spolu doma kolikrát vyhráli,i když venku jsem ho musela pořád spíš hlídat…
Sice teď je to s ním složité,protože co nastoupil na střední tak začal mít výchovné problémy,lhal a několikrát utekl z domu,takže momentálně žije v diagnosťáku kde se uvidí co s ním bude dál…
Ale rozhodně jsem ráda že jsem ho měla,protože bych nechtěla být jedináček!! ![]()
Jinak pak mám ještě dvě malé ségry(3 roky) a brášku(6 měšíců) ale pro ty jsem něco jako teta,nebo teda velká ségra,protože když se narodili tak už jsem s našima nebydlela,ale zase dostávají od ségry dárečky atd…Tak asi tak.
Ti si spíš ještě vyhrajou s mým mimčem. ![]()
Dokoukám na talentmanii a jdu do hajan!!Dobrou noc! ![]()
ahojte holky tak mě je už dneska ohodně líp tak jsem ráda jen ještě ta rýa ale jinak super.já myslím že tak těch 5 let je ještě dobrý od sebe ale když jsem otěhotněla spočítala si to malé budou dva a půl roku už ted mě nijak nepotřebuje kouká na pohádky sem tam si chce hrát spíš je s tatínkem miluje děti hlavně mimnka a děsně ráda si sněkým hraje protjsem chtěla další mimnko a nechtěl jsem aby zustala sama a myslmí že ty tři roky jsou od sebe dobrý že to první dítě už je větší a umí jíst samo a tak a ještě mi pomáhá když neco koupím miminku hned kříčí mim a ukazuje kam to mama schovat takže se aji těší.a o tom porodu každá řekne že další už nechce teda ti co to nemaj jen tak rychle ale ono to fakt přejde teda já za 4 měsíce přemýšlela jinak a to jsem si prožila dost a ted už ni nevím jak to bolí
Ahoj holky ne nema dite ted zacla chodit na vejsku a pritom je blba jak necky se divim ze ji vzali.. Ale jestli nahodou bude chtit videt Danecka tak ji poslu nekam.. ![]()
Ja jsem si vzdycky rikala ze chci jen jedno ale ted premyslim nad tim ze bych tak ve 30 jeste jednoho mimiska chtela Danik uz bude dost velky takze by to melo byt v poho.. ![]()
to jsou ti co jsou na výšce tam se jen učíš na zpamět ale přitom mě přijdou že o životě atd nemaj an páru kolikrátneříkám že teda všichni ale většina
Nektery jo ale ona je blba ve vsech smerech..
Jenze jeste ke vsemu ma tak 30 kg nadvahu takze ma problem sehnat chlapa a leze ji to na mozek.. Proto me na jednu stranu pobavilo kdyz mi zacala rikat jak mam velky bricho ze Bara ho takovy mela kdyz sla rodit.. Pritom ji porad akorad pomlouva a ted mi ji bude davat za priklad.. ![]()
dneska v 11 jedu na ten ultrazvuk už se děsně těším ale mám toršku taky strach.moje tchýně je fakt šílená když nás pozve na obed je špenát
když je tma její dcera je svičková chlebíčky a ani nám nezavolá abysme třeba odpoedne za něma dojeli nic prstě nikdy nám nic nedala ani když jsme fakt potřebovali.já to nechápu jednou je taková super a pak je uplnej opak nechápu jestli me tak nesnášej protže já se k nim chovám hezky a přesto co si myslím nidky jsem jim nic neřekla špatnýho a oni svýmu synovi nic nedaj jen jeho segře tohle nemám ráda
Ahoj. Já bych chtěla taky určitě dvě děti, ale uvidíme jak na tom budeme s pěnězma, navíc ani nemáme pořádný bydlení
My jsme od sebe s bratrem o 7 let a jako malý jsem si spolu vyhráli, vozil mě v kočárku, ale jak byl v pubertě, tak jsme se mydlili co jen to šlo, ďáli jsme si naschvály atak
Jenže ta jeho kráva ho teďka pěkně změnila, je úplně jinej k nám skoro vůbec nejezdí, nevím co se stalo no ![]()
Ani ta Nikča tady nebyla ještě, doufám, že je vše ok.
Lady tak se prosím na to pozeptej, mě se teda taky nechce na sociálku ![]()
Jo holky když jsem teda k tomu 12.říjnu byla 8+2, tak teďka pokud dobře počítám by to mělo být 11+1? To je ňáký divný
Protože budu za chvíli volat na ten screening a potřebuju to říct, tak abych nevypadala jak blbec
![]()
simi podle toho co ti řekl dr řekni kolkátej jsi když ti řekl že jsi 8+2 a ted budeš 11+1nebo jak task to tak řekni
tak holky odpoledne se ozvu hodím pak fotečku bříškaa fotekču mimnka jdu se ještě najíst a namalovat protže po nemoci jsem fakt jak vyblitý lečo tak abyhc trochu vypadala tak se tu mějte a moc nedrbejte at nemusím pak tolik dočítat
![]()
čaute,
takže je kybli vše ok jo?
To já sem uplně vyřízená.. včera asi z toho hezkého počasí a změny tlaku nebo co..mě tak rozbolely kyčle,nohy,stehna..sem myslela že umřu. Už 3 noc mi nejde spát, malý mi leze pod pravé žebro,já mám pocit že už ho mám na desetkrát zpřelámané..břicho mi tvrdne. Noci jsou pro mě hrůza. Usla jsem až teďka o půl 8 a vzbudila se před chvíli.
V noci sem byla vzhůru,budila přítele ať jde zatopit a byla sem uplně vyčerpaná a dolámaná. Tak mu říkám kolik je hodin? A on 1:13. Ty vole, já sem si taaak přála ráno aŤ už tu noc mám zasebou a ono teprve jedna a to sme šli spát v 11.. ![]()
Navíc mi praskl odpad, akže nádobí mám tady haldu.. stejnak by se mi to umývat nechtělo ![]()
Oběd taky nedělám,nemám sílu..sem jak důchodce to se ale už fakt nedá. Tak přítel přiveze grilované kuřátko a já udělám akorát rýži.
Sima
Určo se zeptám,ale musíš počkat až porodím ![]()
Lady však už to máš za pár
Mě se taky nechce nic dělat, jsem jenom vyprala dvě várky prádla ještě čekám až se dopere poslední, půjdu to pověsit, vysála jsem a čeká mě žehlení furt to odkládám, ale mě se tak nechce
Jídlo zbylo ze včerejška, takže super ![]()
A jak se dělá ten screening? Taky vnitřně nebo už přes břicho a co mě všechno čeká?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat