Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
1.11.10 20:02

Niky a zkoukla jsem ty tvoje. Fotečky krásné a šaty jsem si vybrala. :mrgreen:

• načítám...
29436
1.11.10 20:05
kyblicek píše:
gabi uričtě to bude dobrý mysli pozitivně určitě bude všechno jak má být

Snad jo, musím si říkat. Že podruhé se to snad u nás už nestane. Přítel mě uklidňuje tím, že mi roste pupek, tak musí být prcek živý. A říká se, že dobrým ukazatelem je BT, že se musí držet nahoře, dneska jsem zrovna měřila a jsem pořád nahoře na 37.0, tak si říkám, že kdyby mimís už nežil, tak by spadnula teplota dolů. Alespoň se to říká, že to tak je.

• načítám...
Niky7
1.11.10 20:06

Gabi vubec nad tim nepremyslej!!! :cert:

• Upravit
10405
1.11.10 20:10

přesně tak gabi nepřemýšlej nad tímhle a bud v klid všechno je v pořádku

• načítám...
29436
1.11.10 20:28

Nic holky, vypínám PC a půjdu asi spát. Jsem fakt unavená. Kdybych se neukázala, tak se o mě nebojte, jen si dávám do čtvrtka oraz a ve čtvrtek večer se nejpozději ukáži. Kdyby náhodou, tak dávám info dopředu. :-D

• načítám...
2767
1.11.10 21:05

Gabi na tohle vůbec nemysli. No mě přijde že nemám břicho zatím žádný nebo já nevím :nevim:

• načítám...
1242
1.11.10 21:26

koukám,že ste tady probírali kočárky.to já mám doma nízkej.přesto,že se mi vůbec nelíbí jenže jinej si dovolit s přítelem nemůžem.tenhle sme koupili od známých skoro za hubičku.takže tu jízdu při zemi budu muset přežít :-?

• načítám...
2767
2.11.10 07:32
Mishulka píše:
koukám,že ste tady probírali kočárky.to já mám doma nízkej.přesto,že se mi vůbec nelíbí jenže jinej si dovolit s přítelem nemůžem.tenhle sme koupili od známých skoro za hubičku.takže tu jízdu při zemi budu muset přežít :-?

Z toho si nic nedělej, odvozíš mimčo a pak ho můžeš dát do golfek a tamten vytáhneš třeba až na zimu zase :wink:

• načítám...
2767
2.11.10 07:33

Ahoj holky. Tak chystám se na gyndu, tak se tu pak ukážu. Jsem zvědavá na tu postýlku, jak bude vypadat v reálu.

• načítám...
10405
2.11.10 08:18

ahojte holyk jak jste se vyspali já vcelku dobře jen jednou na záchod večer mala v bříšku řádila už mě aji nadskakuje trochu břiško.simi z toho si nic nedělej bříško třeba nepoleze do 4 měsíce na mě bylo jen trošku až 6měsíci u malé a to jsem musela mít uplí trika jinak nebylo nic vidět.včera na ultrazvuku vyšla paní z te ordinace a koukala na mě na břicho a na svoje že tam nemá nic

• načítám...
10405
2.11.10 08:52

holk a kde je ta marta???

• načítám...
2767
2.11.10 10:14

Vůbec nevím kde je :nevim: Tak už mám průkazku, akorát jak se musí chodit povinně k těm doktorům k zubařovi atak, aby uďáli zápis tak já musím i na plicní a na kardiotografii to jsou vlastně ozvy ne? To se chodí, ale až ke konci těhotenství žj. Ale co budou dělat na tomplicním teda nevím :think: Kdy jste si to oběhali? Přemýšlím, že si to oběhám do prosince, ať potom nelítám s pupkem stejně k zubařce mám jít v prosinci

Příspěvek upraven 02.11.10 v 10:38

• načítám...
10405
2.11.10 10:35

no já na plicní nemusím nic tam nemm ale měla jsem tam ekg dr mě řekl at se zeptám na gynde jestli tam musím ona řekla že ne tobě řekli že tam musíš většinou se jde jen k zubaři a k obvodnímu obvodního mám a zubaře až v prosinci a to by se měli jít prej dvakrát

• načítám...
2767
2.11.10 10:41

No na to ekg musím taky právě, sem si našla že na plicním se jenom ptají jestli měl někdo v rodině tuberkolózu a možná mě ňáko vyšetří, ale nemyslím si, že bych měla ňáký problémy. Naštěstí to plicní máme tady, takže se objednám asi taky na prosinec a bude to. A ekg má prej dělat obvoďák jo?

• načítám...
10405
2.11.10 10:57

jo dělá ale pokud na to má ten přistorj když ne tak musíš jít jinam právě muj ho nemá tak mě řekl at se nato zpetám a dr mě řekla že jsem mladá že nato nemusím když mám všechno v pořádku

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová