Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1242
2.11.10 11:40

ahoj holky :mavam: nevíte jak se posílaj peníze na učet?chci si koupit od jedný paní zavinovačku anevím jak jí ty peníze poslat a jestli se za to platí nějakej poplatek :nevim: :nevim:

• načítám...
2767
2.11.10 11:41

No jak jsme byli na tej pirani, tak tam to bylo taky docela hustý samá krev atd a nevadilo mi to a mě sax nepřijde jako horor a tam se nemáš čeho leknout, tam jsou jenom ty scény krvavý. já fakt nevím, podívám se na youtube na trailer a podle toho se rozhodnu

• načítám...
2767
2.11.10 11:43

Taky půjdu za chvíli jíst. Jo kybli já bych svoje dítě radši dala svým rodičům, já fakt nevím, ale nemám v přítelových rodičů vůbec důvěru a taky když se tam nasere švagrová k nim tak to už vůbec ne.

• načítám...
2767
2.11.10 11:45
Mishulka píše:
ahoj holky :mavam: nevíte jak se posílaj peníze na učet?chci si koupit od jedný paní zavinovačku anevím jak jí ty peníze poslat a jestli se za to platí nějakej poplatek :nevim: :nevim:

No buď to jde přes internet, ale to musíte mít nastavený, je to jednodušší a neplatíš tolik a hlavně je to rychlejší, já svůj účet zrušila a přítel to měl nastavený a blokli mu to, pže zapoměl heslo, tak si to dá znova. Jinak já posílám poštovní poukázkou A, za cenu služby platíš 22kč a převod trvá většinou 2 dny, takže rozhodně přes internet je to lepší

• načítám...
1242
2.11.10 11:49
sima90 píše:
Mishulka píše:
ahoj holky :mavam: nevíte jak se posílaj peníze na učet?chci si koupit od jedný paní zavinovačku anevím jak jí ty peníze poslat a jestli se za to platí nějakej poplatek :nevim: :nevim:
No buď to jde přes internet, ale to musíte mít nastavený, je to jednodušší a neplatíš tolik a hlavně je to rychlejší, já svůj účet zrušila a přítel to měl nastavený a blokli mu to, pže zapoměl heslo, tak si to dá znova. Jinak já posílám poštovní poukázkou A, za cenu služby platíš 22kč a převod trvá většinou 2 dny, takže rozhodně přes internet je to lepší

přítel má to internetoví bankovnictví,ale nevím jak se od tamtud posílá

• načítám...
10405
2.11.10 12:07

musíš si tam zadat jejda myslím nákou platbu tam jsou kolonky a je to popsaný teda aspon to tak máme my tam netukáš toho dotyčnýho číslo učtu pak kod banky peníze kolik jim máš oslat je tam aji kolonka na vzkaz pokud teda máš nákej napsat aji variabilní simbol tam je prostě všechno a to si vypíšeš a pak to odešleš.jako moje vsvětlování je pötřesný ale snad to toršku chápeš

• načítám...
2767
2.11.10 12:22

Kybli má pravdu, důležitý je číslo účtu, kód banky, variabilní symbol a hlavně částku, myslím že by tam měla být i zpráva pro příjemce, tam můžeš napsat třeba svoje jméno nebo pokud to máš z aukra tak svůj nick, potvrdíš a to je vše :-) No a já jdu zase žehlit, už mě to teda nebaví :roll:

• načítám...
1242
2.11.10 12:39

:-D moc děkuju už tomu rozumím :palec:

• načítám...
Niky7
2.11.10 13:26

Ahoj holky. MYslite ze vadi ze bych cestovala autem pres 4 hodiny?

• Upravit
1690
2.11.10 13:38

Ahoj holky!

Simi vnitřní UTZ se většinou dělá do 12tt,pak už jen přes bříško. :wink: Ale já třeba byla na tom screeningu ve 12tt,dělal to přes břicho,ale špatně viděl,tak ještě udělal i vnitřní,pak už ne… :wink:

Kybli úžasné fotečky,bříško máš krásné,jako z reklamy a Anetce to taky moc sluší!!! :palec: :srdce:

Niki taky půjdu za chvilinku kouknout na tvé fotečky,pak písnu! :wink:

Míši postýlku máš krásně nachystanou a moc pěkné povlečení! :palec: To je úplně úžasné,jak ty nové postýlky vypadají sami o sobě krásně… :kytka: To já si budu muset tu starou hodně načančat,aby to nějak vypadalo… :nevim:

Gabi ,bacha na kočárek Coletto Austin 3!Měli jsme nejdříve vybraný úplně ten samý,taky v zelené barvičce,je teda na pohled opravdu nádherný,ale když jsme ho byli v Kopřivnici objednat,tak paní nám oznámila že ho museli stáhnout z prodeje,protože byl nestabilní,takže verze 3kolky se momentálně neprodává,navíc je to přesně ten tip o kterém se na netu psalo že paní uletěla korbička i dítětem a to ne jednou!! :cert: Je tam totiž jen nacvaklá,takže moc nedrží… :nevim: A taky jsem četla že Coletto Austin,kromě toho že se teda nevleze do panelákového výtahu,ani do autobusu (schválně si ho zkus změřit) byl vyhlášen jako jeden ze závadových kočárků!!! :nevim:
Takže i když je to moderní novinka,nikdy už bych do tohoto tipu kočárku nešla!!! :think: Tak snad jsem tě nenaštvala,jen jsem ti chtěla napsat svůj názor… :nevim: :hug:
Jinak ostatní co jsi sem dávala jsou moc hezké a schvaluju…! :palec: :kytka:

Mishulko přihlásíš se na www.servis24.cz ,pak klikneš na platební transakce- příkaz k úhradě- příkaz ze sporožírového účtu,tam vyplníš všechno co se má,pak ještě potvrdíš kód z smsky a je to! :wink: Já přes net platím všechno,je to nejpohodlnější a nejrychlejší… :wink:
Ale radím ti ať si necháš poslat kopii na email,pro jistotu,je to taky na té samé stránce kde vyplňuješ všechny údaje… :kytka:

• načítám...
2767
2.11.10 13:58

No a jsem v p..... :mrgreen: Samozřejmě jdu žehlit, postýlka zabalená v krabici na chodbě a teď vidím z okna, jak jede bratr, no super, takže hnedka otázky typu co to je? Tak jsem řekla, že to je přítele, ale na moje jméno, jenže jsem si neuvědomila, že to tam mají olepené a napsané pro maminky a děti :mrgreen: A on to bude postýlka ne? Tak jsem říkala, že mu to říkat nebudu, no ale není blbej žj ví že to je postýlka, tak hnedka vás to ještě nepřešlo? :mrgreen: Kdyby to bylo lehký tak si to sama odnesu do druhýho patra, ale má to 16 kg, to se mi tahat nechce teda. Ještě jsme to nikomu neřekli, kromě našich, takže ještě nechci aby to ostatní věděli :-)

• načítám...
1690
2.11.10 14:02

Niki tak jsem poctivě zkoukla všechny šatičky a svoje tipy ti napsala do komentáře k fotoalbu! :kytka: Každopádně jsou všechny moc krásné… :hug: Možná mě příští rok takové příjemné vybíraní taky čeká,tak jsem sama zvědavá jaké nakonec zvolím… :wink:
A výbavičku máš taky moc krásnou!! :palec: Vidím že jsi na tom podobně jako já a několik kousků máš spíše klučičích… :wink: Ale já pořád říkám,lepší holčička v modrém,než kluk v růžovém… :mrgreen: A těm miminkám je to stejně jedno!! :huban:

• načítám...
1690
2.11.10 14:05

Niki myslím že dlouhá jízda autem vůbec nevadí… :nevim: Je spousta lidí,kteří jezdí v těhotenství autem třeba do Chorvatska na dovču,takže v tom nevidím žádný problém… :kytka: Navíc teď ani nejsou žádné tropické vedra..! Jedině kdyby jsi snad řídila takové mizerné auto jako máme my a neustále u toho nadávala,tak pak by ten stres asi nebyl nejlepší… :oops: :cert: Ale jinak úplně v pohode! :mrgreen: 4hodiny zas nejsou taková hrůza…

• načítám...
Niky7
2.11.10 14:12

Lucy jsem rada zes e ti to libi. No vice veci mam v zelenem ale neni to moc videt mam spatny mobil. Musim se vam jetse s necim pochlubit co jsem ulovila. :wink: :potlesk: :pankac:

• Upravit
2767
2.11.10 14:24

Tak jsem si tu postýlku rozbalila a je nádherná :palec: Jsem ráda, že jsem nakonec objednala tu světlou :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová