Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niky7 píše:
Ahoj holky
No hurááááá ![]()
Povídej ,přeháněj, Co ta nemocnice? Proč si tam byla? Je vše ok?
Měla jsem zase hrozný křeče a nemohla skoro chodit, mimco se prestalo hybat tak jsem radeji jela. Zase ta deloha no. Ale mimi v poradku a pak kopala i dr na ultz
a pry ji pindik nenarostl ![]()
Holky já mám debilní dotaz ![]()
Tak před 14 dny jak sem v noci vstávala z postele na wc mě chytla křeč do břicha Sem se opřela o kraj postele ale ruka mi sjela a křuplo mi zápěstí jako blázen,sem si ho ůplně ohnula. Ráno oteklé ,možá i malá modřinka.Sem to nechala tak ,že to přejde.
Ale mě to furt bolí jako prase,nemůžu s tím hnout.Každé ráno to mám nateklé. Uvnitř to tak píchá.. Já sem nemehlo,furt mi musí něco být..co když to mám zlomené? Teďka asi stejnak nemá cenu nikam jít,ale jak tu bude miís jak ho udržím? atd..
![]()
Lady nekam si zajdi je mozne ze to budes mit nastipnute, aspon kdyby ti dali dlahu tak se ti ulevi. bez tam a uvidis.
Niki to je dobře že je vše ok!
Já jdu ve čtvrtek na poslední UTZ a taky doufám že Vanessce pindík nenarostl…! ![]()
Lady tak si skoč na chirurgii a alespoň ti to pořádně stáhnou obinadlem ať se ti to zklidní…!
A RTG ti nejspíš udělají až po porodu,takže pak se uvidí co dál… I když možná kdyby ti dali tu zástěru a zrentgenovali jen ruku,mimčo už je vyvinuté,takže by to ani vadit nemělo…
Každopádně si do té nemocnice skoč a řekni jim co se stalo,mohlo by to být totiž ještě horší,pak když bude prcek na světě a ty se o něj nebudeš moct starat…
Držím palce! ![]()
Já jdu teď taky po několika týdnech ven,musím zajít do nemocnice a zpátky odnést lístek na peníze a když už tam budu,tak skočím pozdravit holky do práce a půjdu se zeptat k nějaké děcké doktorce,jestli nás vezme… Myslíte že ještě není brzo?? ![]()
Lady urco jdi k doktorovi.. ![]()
Niky to je super ze si zpatky a mala je v poradku.. ![]()
Lucy ja chci jit zarizovat po 11. takze podle me je spravny cas.. ![]()
Ja uz se nemuzu dockat az pujdu zitra k zubari.. Uz mi to zase prislo k sobe ach jo.. ![]()
Tak holky dětskou doktorku máme zařízenou…Stačí jen po porodu zavolat!
![]()
Ale teda do té nemocnice jsem skoro nedošla…
Mám to 5 minut cesty,ale i když jsem šla pomalinku,dostala jsem šílený křeče v nohou,pak jsem asi 10 minut seděla a čekala až to přejde…Stejně nepřešlo,a k tomu jsem nemohla vůbec dýchat..no hrůza.
Obdivuju ty z vás co můžou chodit do práce,já už bych tam ani nedošla…Asi na tom klidovém režimu fakt něco bude…! ![]()
ahojte holky jsme zpět bylo to perfektní malá byla nadšená a anetka je nádherná ta její pusinka je vpořádku a jednou zívla a pak tam pořádně nadskočila užasný zachvilu dám fotečku bříška obrázku aji tych věcí
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky