Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koukam ze vsude je neco..
O pritele se rodice nijak nestarali a tak mel problemy s mlicnaky a z toho vadu reci a musel byt az do 4. tridy ve specialni skole pro tyto deti a v patnacti ho soupli sem k dedovi.. Ale to jim nebrani kecat mu do vseho a jeste z nej tahat prachy.. Proste rodinka k pohledani
![]()
penalda píše:
Koukam ze vsude je neco..O pritele se rodice nijak nestarali a tak mel problemy s mlicnaky a z toho vadu reci a musel byt az do 4. tridy ve specialni skole pro tyto deti a v patnacti ho soupli sem k dedovi.. Ale to jim nebrani kecat mu do vseho a jeste z nej tahat prachy.. Proste rodinka k pohledani
![]()
![]()
Co dodat…!!
¨Tohle je fakt ubohý…!!
![]()
A nejhorsi na tom je ze on ikdyz to vsechno vi tak stejne jim vzdycky znova a znova naleti.. Asi bych to prirovnala k diteti z decaku co ceka o Vanocich ze si pro nej rodice prijdou.. Na jednu stranu mam vztek a na druhou je mi ho strasne lito.. ![]()
ahjote holky.tohle chlpum nevysvetlite protože jsou to jeho rodiče já už jsem to vzdala ale dokázala jsem aspon to že si nenechá od taty srát na hlavu protže je to podobné jako u vas sice se o nej starali ot všechno ale tata chce pomoct snad co druhej den on mu pomuže a pak o něm říák že nic neumí že je k ničemu v hospodě jak je línej a tak takže me to dost už vytáčí .tak už si to nenechá jen tak libit a řekl mu že at si řekne laskave pár dní dopředu on si přijde a hnedka tedka se musíš zbalit ženská at si sedí s deckem doma však naco taky je a chlap musí makat tak už na něj prdí protže mám třeba svoje lány.navíc všechno má jeho segra všechno cpou jim nm nic kolikrát mi bylo už trapný než jsme se nastěhovli potřebovala jsem pujčit peníze nachvilu než nám dojdou musela jsem za našima ne k nim oni přeci nic nedají a ještě maj tu drzost říct tak bež k vaišm si pujčit hahaha
přesně tak simi to máme stejný.my tu máme naštestí před vánocema jakoby trh a je to fakt super tam maj všechno a děsně levný banky a balící papír třeba za 5kč a tak takže sem si nakoupila svoje ale neco mi pujčili naši ale i tak rostě otřesný.ted sem nervačila jako cesta z obchodu a zpět 2 hodiny fakt na zabití se vztekala uplně mě tekli nervy
Já to radši smazala, kdyby náhodou, pže fakt nevím kdo sem chodí. Mě se líbí právě tyto naši je maj a u přítele se to válí na půdě a ona není schopná to prostě sundat, líbí se mi i nový, ale tohle je prostě klasika a když jsem viděla ty ceny v obchodě, že třeba jedna labuť na stromek stojí 120 kč a když toho máš kupovat víc ![]()
A tohle prodává jedna paní a má toho víc právě, jenže posílat to na dobírku to nevím jak by to došlo ![]()
ty sou hezký já mám aji takoví aji jedno barevny spíš ty jednobarevný al e srdíčka kolečka a všechno možná pak mám andílky jakože sklenený ty jsou krásní moc
Naši maj právě podobný, jenže víš co za tu dobu se taky něco rozbilo jinak by nám dali, jenže to nechápu ona to má na půdě a nedá to prostě
Za chvíli jdu do města, musím do papírnictví něco okopírovat, tak se podívám v tuhle dobu už maji většinou ozdoby, tak bych si něco kdyžtak koupila no. Kybli myslíš, že by měli v hračkárně ten kolotoč nad postýlku a tu spirálu plyšovou? My tady máme 3 dětský obchody a jeden je spíš jenom s oblečením, tak se kdyžtak půjdu podívat
já myslím že by mohli ale podle toho právě kde myslím že třeba spíš v těch větších hračkárnách kde maj jako miminkovský věci ale i hračky tam určitě to budou mít třeba já mám kolotoč ještě po deckách od segry naštestí sice s umělohmotnýma zvířátkama není tak krásnej jak s těma plyšovíma ale malou to zajímalo ale stejně jen chvilku
No tady ta hračkárna není moc velká, ale hračky tam mají jako Fisher Price atd, já bych chtěla obyčejný kolotoč max do 600 kč jsou i třeba který stojej 1500
Tak aspoň, aby měli tu spirálu, to je plyšový, tak to by mohli mít. V tom jednom obchodě právě hračky nemají tam jsem kupovali jednou sestřence na kluka oblečení a spíš ten obchod je zaměřenej na ty potřeby jako vaničky atd a oblečení, tam snad měli jenom 3 druhy chrastítek jinak nic
tak se koukni kdyžtak na mimibazaru taky prodávaj jako nový zboží a tak tam hodně nakupuj já třeba ted sem koupila malé vysavač za taky asi 350aji s poštovným a vysává je na baterky a v obchodě ho mají za 800kč vtech lepších obchodech takže docela vyhodný a není po nikom je prost+ě uplně nový
Tak já se podívám, pže všude ty kolotoče jsou drahý a je zbytečný kupovat ňákej extra, když to mimíse zajmat ani nemusí a nebo je to jen na chvíli než došáhne na ty hračky, neteř vždycky tahala nebesa ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat