Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
5.11.10 11:41

A ten vysavač jak to funguje? My jsme chtěli neteři koupi tu kuchyňku měli ji v Tescu, ale když jsem viděla jak se chová k hračkám a ona ji nic ani neřekne, normálně dostala k narozeninám novou panenku, která brečí atak a oni ji hodí na zem a ještě po ní šlape, takže to by byla kuchyňka za chvíli včudu

• načítám...
10405
5.11.10 11:42

přesně tak jako maj krásný ale právě za ty děsný prachy myslím že uplně stačí to co mám já protže to mimi to bude zajímat jen chvilu pak už stejně ne protže to bude furt to stejný dokola pak sem střídala hrazdičku pak zase kolotoč a už ju nebavilo nic chtěla si povídat a děsne ráda se po mě válela a koukala a já jsem jí spívala paci paci a ona se děsně řechtala a pak to taky brzy uměla

• načítám...
10405
5.11.10 11:44

aji kdybs koupila už třeba jako použitej tohle třeba bnikod nezničí nebo si myslím že ot jen tak lehvce nejde a ted jsem viděla na mimbazaru a měli 49kč jako v aukci ale prostě furt je to lepší než dát 1600 a měli tam aji plyšoví medvídky na tom

• načítám...
1054
5.11.10 11:44

zdravím,
no tak vidím že všude se něco děje..
Holky,
chtěla bych se nějak domluvit o zamčení této diskuze. Musí se teda založi nová a v té by jsme mohli normálně pokračovat a kecat dále jen mezi náma co se známe.. Protože

Mi mamka říká: Že u ní v práci se jí baby smějou že bude babka,a to že to nikomu neřekla..a že co to mám za tchána. A take kecy nějaké.Tak mi říká že nechápe jak to ví? No,a včera mi mamča sdělila že to je nějaká mladá holka co se zřejmě nudí a chodí tady na emimino taky a nějak mě našla a všecko si čte. To samé i na facebooku. Tak facebook mám bloklý.. Je to zřejmě nějaká kravka co se nudí a baví ji probírat cizí záležitosti. Jenže mamka neví přezdívku. Ani její příjmení..
no a ona troubí u mamky v práci samé kecy :cert:
Já už nevím co tu můžu psát a co ne.
Takže** Niky7** ty jako zakladatelka můžeš tuto diskuzi uzamknout a založit novou Skupinu a tam nás všecky pozvat. Je to asi časově náročné protože musíš napsat adminům a ti to musí schválit atd.. Pokud by se ti teda chtělo prosím aby jsi to udělala..můžem spolu nadále kecat , ale jen my co sem chodíme stále..
Jinak já jdu teďka vařit rajskou polívku. Přítel si vzal dneska volno a budem se spolu válet :mrgreen:

• načítám...
10405
5.11.10 11:45

normálně vysavač má to hadici a je ot nabaterky takže by to mělo být se zvukem a že i trochu vysává je teda ružovej ale dobrej mužu ti poslat semka odkaz pokud se mi to povede protže ot fakt neumím :mrgreen: malá právě ráda vysává furt mibere vysavač a musím počkat až ona si pohraje a povysává jako a pak mužu já

• načítám...
2767
5.11.10 11:46

Souhlasím :palec: jsem taky pro založení skupiny,protože tohle se nedá, když chci něco napsat, tak to musím smazat, pže nevím jestli sem neleze ta mrcha a taky to čte přítel

• načítám...
10405
5.11.10 11:47

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

skus to jestli se to beví celej jako já teda ružovou moc nemusím chtěla sem jiné brvy ale na to prdím

• načítám...
2767
5.11.10 11:48

kdyžtak sem hoď odkaz a nebo já si to tam najdu pokud ho budou mít, ale vím co myslíš už jsem ho tam myslím i viděla. Teď je takovejch blbostí, jsem viděla i pračku, žehličku a k tomu žehlící prkno :mrgreen:

• načítám...
10405
5.11.10 11:49
LadyRtw píše:
zdravím,
no tak vidím že všude se něco děje..
Holky,
chtěla bych se nějak domluvit o zamčení této diskuze. Musí se teda založi nová a v té by jsme mohli normálně pokračovat a kecat dále jen mezi náma co se známe.. ProtožeMi mamka říká: Že u ní v práci se jí baby smějou že bude babka,a to že to nikomu neřekla..a že co to mám za tchána. A take kecy nějaké.Tak mi říká že nechápe jak to ví? No,a včera mi mamča sdělila že to je nějaká mladá holka co se zřejmě nudí a chodí tady na emimino taky a nějak mě našla a všecko si čte. To samé i na facebooku. Tak facebook mám bloklý.. Je to zřejmě nějaká kravka co se nudí a baví ji probírat cizí záležitosti. Jenže mamka neví přezdívku. Ani její příjmení..
no a ona troubí u mamky v práci samé kecy :cert:
Já už nevím co tu můžu psát a co ne.
Takže** Niky7** ty jako zakladatelka můžeš tuto diskuzi uzamknout a založit novou Skupinu a tam nás všecky pozvat. Je to asi časově náročné protože musíš napsat adminům a ti to musí schválit atd.. Pokud by se ti teda chtělo prosím aby jsi to udělala..můžem spolu nadále kecat , ale jen my co sem chodíme stále..
Jinak já jdu teďka vařit rajskou polívku. Přítel si vzal dneska volno a budem se spolu válet :mrgreen:

lady a ty to třeba založit nemužeš?,to musí nikča no jako já byhc byla pro je to lepší určitě.já to totiž neumím takže to jaksi neudělám

• načítám...
2767
5.11.10 11:49

Díky :wink:

• načítám...
2767
5.11.10 11:50

no jenže Nikča sem nechodí tak často žj, chtělo by to udělat teď než to schválí admini tak to bude taky trvat

• načítám...
1054
5.11.10 11:51

no to je ale mazec, chudák mamča si tam z ní dělají prdel..víte jak to je. Něco jako ve škole jsou rozdělené na skupinky že,,a je mi to eď blbé že si z ní utahujou že já tady všecko vykvákám mi řekla mamka. Je naštvaná že, to chápu..ale říkám že prostě probíráme společné zájmy,věci atak..
A ta představa že ona ta … si to teďka přečte zase.. Nelez sem ty krá*o

• načítám...
4855
5.11.10 11:51

Lady tak to je vazne sila co si ty lidi dneska dovoli.. :cert: :cert: :cert: Ja jsem taky pro uzavreni diskuze.. :wink:

• načítám...
10405
5.11.10 11:52

tohle je moc nekdo se ráda baví a lid jsou fakt hnusní a snad oni nato jednou doplatí

• načítám...
2767
5.11.10 11:52

Jo a Lady z toho si nic nedělej. V práci jak chodím na brigádu tam jsou drbny, že to snad ani není možný :pocitac: jsem jednou šla dřív, protože jsem musela na gyndu a řekla jsem to tý vedoucí na dílně a už z toho vyšlo, že jsem těhotná, protože jedna mamky kamarádka to ví, že se snažíme a pořád se teďka mamky ptají jestli bude babičkou atd, krávy jedny a dokonce to už ví i ta, která tam není, pže byla na operaci a včera mamce psala sms jestli bude babkou 8-o :pocitac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová