Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1690
4.11.10 18:39

Niki budeme mít Vanessku. Měla jsem to uvedené v metříku,ale nedávno jsem tu na emiminu objevila svojí kamarádku a jelikož to před všema tajíme až do porodu,tak jsem to musela smazat…! :wink:

Tak doufám že Gabči dopadla kontrola dobe,třeba jen ještě není doma a napíše nám později… :kytka: Přecejenom musí první oslavit dobré zprávičky… :hug:

Holky kouknětě na tohle: http://www.novinky.cz/…od-kuzi.html ,to je hrůza… :-( Chudák holčička a rodiče… :oops:

• načítám...
10405
4.11.10 18:39

já jsem ti to říkala gabi strašně mooooc gratuluji fakt potěšila jsi mě myslela jsme na tebe od rána takže ještě jednou gratuluji i tvýmu chlapovi samozřejmě :palec:

• načítám...
1690
4.11.10 18:42

Gabi no tak super!!!! :potlesk: :srdce: :palec: Tak nám ten dnešek přinesl štěstí… :dance: Já měla taky samý dobrý zprávičky… :hug: Jsem ráda že jste oba v pořádku…!!! :kytka:

• načítám...
29436
4.11.10 18:44

Holky děkuju, jsem strašně šťastná. :hug: Říkal, že mám jíst hodně vitamínů, nedělat žádné těžké práce a nepřepínat se a hlavně být v naprostém klidu a nestresovat se. V práci prý mám těhu oznámit (bavili jsme se o tom, jak tam mám zvedat ty těžké bedny a chodit na přesčasy) a kdyby to nějak nebrali v potaz nebo jsem to nezvládala, tak mi napíše neschopenku. Už mi jí chtěl dávat dneska, ale řekla jsem mu, že to tam nejdřív teda oznámím a uvidím jak to půjde dál.

• načítám...
10405
4.11.10 18:45

lucy to je hrozný chuděra holčička ani není možný že se muže nco takovího stát.

• načítám...
10405
4.11.10 18:46

to je jasný gabi oznamto tam a prostě pokud to jinak nepujde tak bež rači na neschopenku a budeš aspon v klidu a pořádně papej jsem za tebe moc ráda.je ot super zprávička

• načítám...
29436
4.11.10 18:47
Lucy_VM píše:
Gabi no tak super!!!! :potlesk: :srdce: :palec: Tak nám ten dnešek přinesl štěstí… :dance: Já měla taky samý dobrý zprávičky… :hug: Jsem ráda že jste oba v pořádku…!!! :kytka:

Lucy jdu vás dočíst. Teprve jsme přijeli domů. Byla jsem s taťkou a s bráchou posedět v pizzerce, taťka a jeho manželka (moje nevlastní mamka) nám prý koupí kočárek. Takže na něj šetřit nemusíme.

• načítám...
4855
4.11.10 18:57

Gabi tak ted uz si opravdova tehulka moc gratuluju.. :kytka: :huban: :hug:
A zavidim ja chci taky kufricek :wink: :mrgreen:

• načítám...
29436
4.11.10 18:59
penalda píše:
Gabi tak ted uz si opravdova tehulka moc gratuluju.. :kytka: :huban: :hug:
A zavidim ja chci taky kufricek :wink: :mrgreen:

Holky já se tím tolik nepřehrabuju, jako přítel. :mrgreen:

• načítám...
10405
4.11.10 19:02

:mrgreen: :mrgreen: má určitě radosta te už ti to bude pěkěn utíkat jak nám a poroste bříško a tak

• načítám...
1690
4.11.10 19:04

Gabi,to je super že má přítel takovou radost… :wink: Buď pyšná na takovýho chlapa. :hug: A já jsem kufříček taky nedostala… :nevim:
Pen,možná cestou do porodnice nám něco dají…! :mrgreen:
Jinak té neschopenky v práci bych se vůbec nebála!!Já byla na neschopence od půlky 2.měsíce,prostě mi oznámil rizikové těhotenství,k tomu riziková profese,takže bylo jasno..a ani jsem nestihla dodělat měsíc,jak jsem měla původně v plánu… :nevim: Miminko je to nejdůležitější,žádná práce za to vyčítání kdyby se něco stalo nestojí… :hug: :srdce: :huban:

• načítám...
29436
4.11.10 19:06

Jo jinak holky, dneska to drahý řekl svým kolegům podřízeným a reakce byla asi taková: „není to nějak brzo“?. Přítel jim na to řekl, že nechce být 40 letej fotr a miminko je plánované. Prý aby nevznikly nějaké drby (což stejně vzniknou). :-x

• načítám...
10405
4.11.10 19:06

teda já kufříček teda taky dostala u dr ze začátku

• načítám...
10405
4.11.10 19:07

lidi jsou hnusní a chalpi si myslí že mužou čekat do 40 ale nekdo chce být mladý táta a to je dobře jsem taky pro mladší než starší

• načítám...
29436
4.11.10 19:08

Jak říkám Lucy. Jestli mě tam budou štvát a budu mít z nich akorát špatnou náladu, tak fakt odcházím na neschopenku. Doktor mi taky říkal, že stačí přijít a vypíše mi ji.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová