Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Driv jsem koukala na zazraky zivota ale ty bohuzel prestaly vysilat nevim proc takovy hezky serial..
![]()
tak já jsem holky měla náštevu tak sem pokecala kamoška bude mít mimnko taky v březnu termín o týden později takže budem mít s kým vozit a je fajn tak jsem ráda a konečně nedo mladej
Tak to se máš kybli, to já nevím koho seženu, když jsou mladý tak maximálně cikánky, jinak to je kolem 30 let všechno ![]()
právě jí je což je super a je to fajn povídáme o těhotenství a tak fakt konenčě nekdo protže furt jen neco říkat chlapovi kterýho to nijak nezajímá hm to je blbí
simi třeba najdeš jak bude miminko to se seznamuje líp já jsem si vždycky s někým pkkecala ale ted jsem se přestěhovala vlastně pomale před rokem a žádnou maminu tu neznám
jojo bydlí tady taky no přes kamošku která už má taky dvě děti jsou lastně jediný ským se bavím kdo má děti jinak jako normálně bez dětí jsou tu taky fajn ale není to oni ale právě ta co jsem se přes ní seznámila mě štve furt ji drbe protože ona je těhotná poprvé a bojí se a furt se jí na všechno ptá a jí přijde jak magor už a furt si stěžuje jak to má doma a jak musí po všech uklízet a tak a furt dokola což mě jako docela nebaví
Tak přítelovi to nijak nevadí, sám se ptá a třeba přijde a začne sám od sebe akorát nesnáší nakupování, to jako říkal, že si mám vybrat věci sama, že mi do toho kecat nebude, pže tomu nerozumí
Akorát kočárek budeme vybírat spolu. jenže já nevím jakou mám objednat pak tu postýlku váhám mezi dvěma barvama ![]()
tak to já mám teďka čerstvě těhotné 2 kámošky.Jedna je ve 3 měsici a ta druhá v 5.týdnu.
Zítra jdu na ozvy tak uvidím co mimís, zdá se mi že se méňě hýbe
minule se nehýbal vůbec tak mi sestra furt klepala do břicha ať se zavrtí,asi spal.
Celý den sem prospala tak je mi líp ale co budu dělat v noci.. ![]()
No já mám taky věciček až do léta.Sem to probírala jak sem si chystala věci a nestačila sem se divit kolik toho mám,na plo věcí sem zapoměla ![]()
lady muže být taky unavenej s toho jak jsi ty nemocná nebo víš??tak třeba jen spinká malá tedka začíná pěkne večer a kdžy si lehnu tak okamžitě a na dnešek v noci pořád jsem jsem se hnula už dala vedět asi noční tvoreček ![]()
No tak když čeká první dítě to je něco novýho pro každýho a každej se podle mě bojí třeba i u druhýho těhotenství, aby bylo vše ok. Tohle nemám ráda takový pomlouvání.
já taky ne a prot mi to vadí protže já ji ráda poradím když se na něco zeptá ona prostě furt jak se bojí že všude neco chytne a tak říkám no tak má strach o mimnko ale to postě nechápetakže asi tak.mužu říct že já jsem tedka horší jak u malé a víc všechno řeším
Chtěla jsem tuto, ale na tu se nedají dát kolečka sem jim právě psala do toho obchodu a já potřebuju postýlku s kolečkama, pže nebude na jednom místě.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat