Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
23.10.10 16:53
Niky7 píše:
Holky kde jste vsechny?

Mě se konečně vrátil přítel z Maďarska, takže relaxujeme spolu. 8-)

• načítám...
4855
23.10.10 17:38

dekuju :mrgreen:

• načítám...
1690
23.10.10 18:20

Lady kombinézka je super!! :palec: Máš šikovnýho chlapa,že si takhle sám vzpoměl… :kytka:

Pen to je fajn,že ti přítel dal konečně za pravdu… :hug: Mě se líbí obě jména,asi trochu víc Daniel,ale zase má svátek v prosinci… :think:

• načítám...
4855
23.10.10 19:55

Holky prcek se mi nastehoval uplne dospod na stydkou kost a uz je tam vic jak hodinu az me boli kdyz sedim no a najednou ke me prisel kocour a stale se mi snazi lezet v kline a to on nikdy nedela.. Az jsem si zacala rikat jestli nejak nemuze vytusit porod.. :think: 8-o 8-o 8-o

• načítám...
1054
23.10.10 21:20
sima90 píše:
Ahoj holky. Dlouho jsem tady nebyla, protože jsem byla hotová z práce a ještě jsem měla zakázky na pečení, takže jsem se sem jenom podívala a hned jsem šla, někdy jsem se na net ani nedostala. Jinak v úterý jsem byla na gyndě, tak mi sestřička dala ten kufřík plných vzorků a časopisů a mám přijít 2. listopadu a to už bude jako těhotenská poradna, doktor mě prohlídne a říkal, že dostanu už průkazku :dance: A mám si zavolat zase k tomu doktorovi a domluvit se s ním na tom screeningu. A včera jsem ukořistila pěkný overálky :mrgreen:Ladykdy si řekla na pracáku, že ses těhotná? Nebo jim musíš ukázat ňáký potvrzení? Já totiž vůbec nevím a nechci aby mě pak vyhodili :think:

Hnedka jak sem věděla že jsem těhotná tak na té schůzce co sem tam byla. Oni si to zaznamenají a nenabízejí tolik práce,schůzek atd.. mě bývalo blbě,tak sem to řekla doktorovi a ten mi napsal papír na pracák že mám rizikové těhu a tak mi vůbec nenabíteli práci a celého půl roku sem tam nemusela jít. Normálně ti dále platí sociaální a zdravotní.
Je to lepší si myslím říct hned,aspoň tě pak nehoní..

• načítám...
1054
23.10.10 21:25

jinak sme dneska salvili ty naše narozky, já sem na prasknutí, břicho mám vrdé jak sem celý den lítala a chystala atd..však to znáte,už nejsem nejpružnější.. :mrgreen: jinak tu zbyla jen ségra s tím svým a taťka. Od ségry sme dostali takovou tu modelínu obtiskovací 3D na ručičky nebo nožky. Tak sem zvědavá :) Jinak sme dostali samé penízky, tak to schováme malému nebo na porod. Kdyby mi vyšel ten nadstandart nebo tak ..

• načítám...
2767
23.10.10 22:06
LadyRtw píše:
sima90 píše:
Ahoj holky. Dlouho jsem tady nebyla, protože jsem byla hotová z práce a ještě jsem měla zakázky na pečení, takže jsem se sem jenom podívala a hned jsem šla, někdy jsem se na net ani nedostala. Jinak v úterý jsem byla na gyndě, tak mi sestřička dala ten kufřík plných vzorků a časopisů a mám přijít 2. listopadu a to už bude jako těhotenská poradna, doktor mě prohlídne a říkal, že dostanu už průkazku :dance: A mám si zavolat zase k tomu doktorovi a domluvit se s ním na tom screeningu. A včera jsem ukořistila pěkný overálky :mrgreen:Ladykdy si řekla na pracáku, že ses těhotná? Nebo jim musíš ukázat ňáký potvrzení? Já totiž vůbec nevím a nechci aby mě pak vyhodili :think:
Hnedka jak sem věděla že jsem těhotná tak na té schůzce co sem tam byla. Oni si to zaznamenají a nenabízejí tolik práce,schůzek atd.. mě bývalo blbě,tak sem to řekla doktorovi a ten mi napsal papír na pracák že mám rizikové těhu a tak mi vůbec nenabíteli práci a celého půl roku sem tam nemusela jít. Normálně ti dále platí sociaální a zdravotní.
Je to lepší si myslím říct hned,aspoň tě pak nehoní..

No tak já tam mám jít na začátku listopadu, tak už to řeknu. Chci jít ještě na brigádu v listopadu, ale nevím docela mě to už zmáhá a někdy mi je fakt blbě a druhej den ani nevím, že jsem těhotná. tak doufám, že mi nic nabízet nebudou, pže tady jsou samý firmy kde se dělaj jenom dvanáctky a 3 směny, takže to by asi fakt nešlo.

• načítám...
10405
24.10.10 08:19

ahojte holky jak se máte já jsme neměla včera čas se semka dostat byli jsme se mrknout na ten kočárek a koupili mám z něj uplně děsnuo radost pořízovací cena jako 13 0000 a paní ho tam měla za 4 900 a to používala jen tu hlubokou korbu a je k tomu i sporták a autosedačka je červenej mam vybitej foták ale jak ho nabiju hned vám semka dám fotky je nádherne ted se nedočkám až budu vozit je ot značka atako ale na styl x landera.jinak jsme byli na narozkáchu segry sem se přecpala a pak už mě ze sezená bolelo břiho tak sem si tam trochu udělala pohodlí a malá snad pul hodiky se vlnila e kopala.

jinak niki já chci taky ještě nevím co tiu mám ale poslat

• načítám...
1054
24.10.10 10:04

Ahojte,
chjo… :roll: sem nachcípaná jako prase, už večer mi nebylo dobře.V krku knedlík jako prase,že vlastní slinu nepolknu,uši mě bolí,rýma oči uahnisané.. já nemůžu být nemocná!! Sakra :cert:
Asi sem to chytla od ségry,je nachlazená a ten včerejšek mi dal zabrat..veou noc sem nespala, horko zima..teď ležím zabalená v pěřině,už sem vypila 3 čaje s citronem a přítel už byl v 8 ráno v lékarně pro cucací pastilky do toho krku.Nemůžu ani jíst..hlava mi třěští :roll:
Co kdybych teď začala rodit? To si nedkoážu představit..sem uplně vyšťavená.. mám jít rači zítra k doktorce pro nějaké léky co mě toho rychle zbaví?

• načítám...
29436
24.10.10 10:35

Ahojte holky,

jedeme k přítelovým rodičům, tak se zde ukážu večer. Přítel včera přijel z parádní srajdou a bohužel ji má ještě teď. Cpe se tady černým uhlím a doufám, že to nějak zvládne.

Jinak Lady já myslím, že doktor moc nepomůže. Protože v těhu se skoro nic nesmí. Mě jak bolelo těch pár dní v krku, tak přítelovi prodali jen ten Septosan nebo jak se to jmenuje, že nic jiného nemůžu. Ale kdyby ti bylo fakt zle, tak k němu běž, třeba si nějak poradí.

• načítám...
Niky7
24.10.10 10:46

Ahoj holky, ja se mam na prd. A usoudila jsem ze bude lepsi kdyz tuto diskuzi opravdu radeji uzamceme, ale nevim co to obnasi. Kybli staci mi poslat posledni den ms.

• Upravit
10405
24.10.10 11:02

jakto niki co se děje??jaklto že uzmmačít??no niki mě ot nevychází podle menstruace právě já to mám podle velikosti miminka protže ovulaci jsem měla jinak než bych měla mít a nevedela jsem o otom.holky jsem hotová celou kuchyn vydrhla a bolí mě zase noh a lady pokud nemáš horečky tak se to snaž vyležet doma a pokud horečky tak běž k dr

• načítám...
1054
24.10.10 11:04

já ale na sobě cítím že to není jen takové nachlazení..sem hotová, mám strach ať z toho není angína nebo chřipajzna. Já sem měla chřipku i na začátku těhu a dala mi antibiotika pro těhule a hned mi bylo lépe.Tak am asi zajdu.. :nevim: Dneska celý den prospím..
To sme teďka přes net koupili malému :-D
Hraje to,vibruje atd..

• načítám...
10405
24.10.10 11:06

lady neco podobného chci taky ale pujčí kamoška naštestí teda doufám.jinak pokud se citíš hrozně tak rači zajdi nic nepodcenovat

• načítám...
Niky7
24.10.10 11:11

Aha kybli tak to ti asi nenapisu :nevim: meli jste pravdu bude lepsi kdyz se to uzamce ale co to obnasi?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová