Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niky7 píše:
Holky kde jste vsechny?
Mě se konečně vrátil přítel z Maďarska, takže relaxujeme spolu. ![]()
Lady kombinézka je super!!
Máš šikovnýho chlapa,že si takhle sám vzpoměl… ![]()
Pen to je fajn,že ti přítel dal konečně za pravdu…
Mě se líbí obě jména,asi trochu víc Daniel,ale zase má svátek v prosinci… ![]()
Holky prcek se mi nastehoval uplne dospod na stydkou kost a uz je tam vic jak hodinu az me boli kdyz sedim no a najednou ke me prisel kocour a stale se mi snazi lezet v kline a to on nikdy nedela.. Az jsem si zacala rikat jestli nejak nemuze vytusit porod..
![]()
sima90 píše:
Ahoj holky. Dlouho jsem tady nebyla, protože jsem byla hotová z práce a ještě jsem měla zakázky na pečení, takže jsem se sem jenom podívala a hned jsem šla, někdy jsem se na net ani nedostala. Jinak v úterý jsem byla na gyndě, tak mi sestřička dala ten kufřík plných vzorků a časopisů a mám přijít 2. listopadu a to už bude jako těhotenská poradna, doktor mě prohlídne a říkal, že dostanu už průkazkuA mám si zavolat zase k tomu doktorovi a domluvit se s ním na tom screeningu. A včera jsem ukořistila pěkný overálky
Ladykdy si řekla na pracáku, že ses těhotná? Nebo jim musíš ukázat ňáký potvrzení? Já totiž vůbec nevím a nechci aby mě pak vyhodili
Hnedka jak sem věděla že jsem těhotná tak na té schůzce co sem tam byla. Oni si to zaznamenají a nenabízejí tolik práce,schůzek atd.. mě bývalo blbě,tak sem to řekla doktorovi a ten mi napsal papír na pracák že mám rizikové těhu a tak mi vůbec nenabíteli práci a celého půl roku sem tam nemusela jít. Normálně ti dále platí sociaální a zdravotní.
Je to lepší si myslím říct hned,aspoň tě pak nehoní..
jinak sme dneska salvili ty naše narozky, já sem na prasknutí, břicho mám vrdé jak sem celý den lítala a chystala atd..však to znáte,už nejsem nejpružnější..
jinak tu zbyla jen ségra s tím svým a taťka. Od ségry sme dostali takovou tu modelínu obtiskovací 3D na ručičky nebo nožky. Tak sem zvědavá
Jinak sme dostali samé penízky, tak to schováme malému nebo na porod. Kdyby mi vyšel ten nadstandart nebo tak ..
LadyRtw píše:sima90 píše:Hnedka jak sem věděla že jsem těhotná tak na té schůzce co sem tam byla. Oni si to zaznamenají a nenabízejí tolik práce,schůzek atd.. mě bývalo blbě,tak sem to řekla doktorovi a ten mi napsal papír na pracák že mám rizikové těhu a tak mi vůbec nenabíteli práci a celého půl roku sem tam nemusela jít. Normálně ti dále platí sociaální a zdravotní.
Ahoj holky. Dlouho jsem tady nebyla, protože jsem byla hotová z práce a ještě jsem měla zakázky na pečení, takže jsem se sem jenom podívala a hned jsem šla, někdy jsem se na net ani nedostala. Jinak v úterý jsem byla na gyndě, tak mi sestřička dala ten kufřík plných vzorků a časopisů a mám přijít 2. listopadu a to už bude jako těhotenská poradna, doktor mě prohlídne a říkal, že dostanu už průkazkuA mám si zavolat zase k tomu doktorovi a domluvit se s ním na tom screeningu. A včera jsem ukořistila pěkný overálky
Ladykdy si řekla na pracáku, že ses těhotná? Nebo jim musíš ukázat ňáký potvrzení? Já totiž vůbec nevím a nechci aby mě pak vyhodili
Je to lepší si myslím říct hned,aspoň tě pak nehoní..
No tak já tam mám jít na začátku listopadu, tak už to řeknu. Chci jít ještě na brigádu v listopadu, ale nevím docela mě to už zmáhá a někdy mi je fakt blbě a druhej den ani nevím, že jsem těhotná. tak doufám, že mi nic nabízet nebudou, pže tady jsou samý firmy kde se dělaj jenom dvanáctky a 3 směny, takže to by asi fakt nešlo.
ahojte holky jak se máte já jsme neměla včera čas se semka dostat byli jsme se mrknout na ten kočárek a koupili mám z něj uplně děsnuo radost pořízovací cena jako 13 0000 a paní ho tam měla za 4 900 a to používala jen tu hlubokou korbu a je k tomu i sporták a autosedačka je červenej mam vybitej foták ale jak ho nabiju hned vám semka dám fotky je nádherne ted se nedočkám až budu vozit je ot značka atako ale na styl x landera.jinak jsme byli na narozkáchu segry sem se přecpala a pak už mě ze sezená bolelo břiho tak sem si tam trochu udělala pohodlí a malá snad pul hodiky se vlnila e kopala.
jinak niki já chci taky ještě nevím co tiu mám ale poslat
Ahojte,
chjo…
sem nachcípaná jako prase, už večer mi nebylo dobře.V krku knedlík jako prase,že vlastní slinu nepolknu,uši mě bolí,rýma oči uahnisané.. já nemůžu být nemocná!! Sakra ![]()
Asi sem to chytla od ségry,je nachlazená a ten včerejšek mi dal zabrat..veou noc sem nespala, horko zima..teď ležím zabalená v pěřině,už sem vypila 3 čaje s citronem a přítel už byl v 8 ráno v lékarně pro cucací pastilky do toho krku.Nemůžu ani jíst..hlava mi třěští ![]()
Co kdybych teď začala rodit? To si nedkoážu představit..sem uplně vyšťavená.. mám jít rači zítra k doktorce pro nějaké léky co mě toho rychle zbaví?
Ahojte holky,
jedeme k přítelovým rodičům, tak se zde ukážu večer. Přítel včera přijel z parádní srajdou a bohužel ji má ještě teď. Cpe se tady černým uhlím a doufám, že to nějak zvládne.
Jinak Lady já myslím, že doktor moc nepomůže. Protože v těhu se skoro nic nesmí. Mě jak bolelo těch pár dní v krku, tak přítelovi prodali jen ten Septosan nebo jak se to jmenuje, že nic jiného nemůžu. Ale kdyby ti bylo fakt zle, tak k němu běž, třeba si nějak poradí.
Ahoj holky, ja se mam na prd. A usoudila jsem ze bude lepsi kdyz tuto diskuzi opravdu radeji uzamceme, ale nevim co to obnasi. Kybli staci mi poslat posledni den ms.
jakto niki co se děje??jaklto že uzmmačít??no niki mě ot nevychází podle menstruace právě já to mám podle velikosti miminka protže ovulaci jsem měla jinak než bych měla mít a nevedela jsem o otom.holky jsem hotová celou kuchyn vydrhla a bolí mě zase noh a lady pokud nemáš horečky tak se to snaž vyležet doma a pokud horečky tak běž k dr
já ale na sobě cítím že to není jen takové nachlazení..sem hotová, mám strach ať z toho není angína nebo chřipajzna. Já sem měla chřipku i na začátku těhu a dala mi antibiotika pro těhule a hned mi bylo lépe.Tak am asi zajdu..
Dneska celý den prospím..
To sme teďka přes net koupili malému ![]()
Hraje to,vibruje atd..
lady neco podobného chci taky ale pujčí kamoška naštestí teda doufám.jinak pokud se citíš hrozně tak rači zajdi nic nepodcenovat
Aha kybli tak to ti asi nenapisu
meli jste pravdu bude lepsi kdyz se to uzamce ale co to obnasi?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat