Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
25.10.10 14:21

je balvněnej nevím teda ale myslím že fakt moc ne mimnko to neušpiní

• načítám...
1690
25.10.10 14:32

Kybli kočárek je úžasný!! :palec: A vypadá úplně jako nový… :wink:

Niki neboj,určitě se to s tím přítelem zase srovná…!! :hug: Třeba je to jen hormonama…Já se na něj taky kolikrát rozeřvu,ani nevím proč a pak mě to mrzí…Prostě jsme teď přecitlivělé… :nevim: Ale určitě to bude zase dobré!! :kytka:

Lady všechno nejlepší k dnešním narozeninám!!!! :kytka: :huban: :hug: To je dobře že se o tebe přítel stará… :wink: Ten můj taky dneska vařil obídek a hodně mi pomáhá když teď musím ležet…! :huban: :roll: Taky mi připadá že už jen čekám kdy přijde a to mám ještě 10 týdnů do termínu!!! 8-o 8-o Ty jsi na tom teda podstatně líp… :roll: Už aby byl ten prosinec… :wink:

Pen já mám tři bavlněné a jednu teplou zimní a myslím že to bude stačit!! :kytka: Když ne,tak se dokoupí až podle potřeby… :huban:

• načítám...
25.10.10 14:36

lady tak všee nej k narozeninkám :kytka: :hug: :huban:

• načítám...
1054
25.10.10 14:57

Holky děkuju za gratulace :hug:
já sem se teďka vzbudila, no spíš mě vzbudilo jak se dusím,sem nemohla vůbec dýchat nadechnout se nic.. i když sem nechtěla vyáhla sem foukátko a musela si fouknout. Hned to přestalo.. ale sem naštvaná že sem ho musela použít,snažla sem se v těhu toho užívat co nejméně.Stačí že si foukám ráno a večer.Ale už sem nevěděla co dělat. Do toho ta chřipajzna, já teď začít rodit tak jím tam exnu..nemám sílu se ani vysmrkat..natož dýchat a tlačit mimíse..
I kdž sem si říkala že by bylo fajn aby se narodil na mé narozky teďka se to vůůbec nehodí..
Jdu koukat po těch teploměrech než mě zase přepadne ůnava..
Jo, monitor dechu si musím koupit nebo mám pocit že ho půjčujou v nemocnicích že? Za poplatek

• načítám...
4855
25.10.10 15:07

No ja si myslim ze ty bavlneny budem muset pouzivat i doma, protoze mam tucha ze tu bude vecne zima.. :-( Minule se nas deda ptal jestli jsme to nemohli vydrzet az do leta no pak mi to nedalo tak jsem se ptala pritele jak to deda myslel a on ze by nemusel topit.. :pocitac: Takze asi tak..

• načítám...
4855
25.10.10 15:11

Lady kamoska mi rikala ze ho mela od porodnice na pul roku za 900..

• načítám...
1054
25.10.10 15:12

penalda
jejda to ti nezávidím takové podmínky..
Jinak já budu malému taky dávat čepičku i doma, myslím že se to i má kvůli hlavičky.. máme krb, ale v poslední místnosti (ložnice) to nedojde to teplo. Tak aby nenastyd eď v zimě.
Hollky ještě jednou kýchnu a toho malého fakt vystřelím :cert: už mě z toho bolí břicho jak vždycky zatnu..

• načítám...
1054
25.10.10 15:14

tak to by bylo fajn kdyby mi ho pujčili oni.Nechce se mi kupovat,a anvíc vím že když ho dostanu od nich bude 100% funkční.. určitě jej kontrolují a tak. Ale zase si říkám kolik jich mají aby vyhověli všem? :nevim:

• načítám...
10405
25.10.10 15:25

tak sem si udělala palačinky mnam.jinak pokud tam máte zimu tak je ot jasný já to malé nedávala protže si topíme a je teplo ale zdenkova segry ty měli přetopený a ještě ju navlíkala a dala čepicu chuděra byla spocená jak prasátko a furt nemocná protže bylo přetopeý

• načítám...
2767
25.10.10 15:47

Ahoj holky :mavam: Zítra naposled do práce a pak možná až v listopadu.
Lady všechno nejlepší k narozeninám :kytka:
Přítel dneska přijede až někdy pozdě večer, pže teprv teďka ho poslali do Budějovic kamionem :cert:
Já po tom screeningu budu objednávat asi postýlku, vím, že je brzo, ale mají ji zlevněnou skoro o 500 kč

• načítám...
29436
25.10.10 17:31

Ahoj holky,

tak předně Lady všechno nejlepší k narozkám! :kytka:

Jinak jsme dneska brutálně utahaná, dneska to asi zalomím v osm. Včera jsem šla spát po jedenácté, tak není divu. A celé odpoledne mě pobolívá břicho a jsem nafouklá jak balón. Do toho mám příšerný hlad a cítím se tak nějak předchřipkově. :roll: No značka ideál.

• načítám...
4855
25.10.10 18:16

Tak jsem prave zjistila ze mam doma 5 bavlnenych cepicek a asi 12 paru backurek a prez 20 paru ponozek :dance: Uplne jsem zapomnela ze jsem neco dostala od kamosky.. :-)

• načítám...
2767
25.10.10 18:29

No vidíš jakou máš výbavu :wink:

• načítám...
1690
25.10.10 18:30

Teda Pen tak to máš ale zásoby…! :palec: Ten prcek bude mít víc párů bot než ty…! :mrgreen: Já mám taky spoustu ponožek,co mi dala mamka po malé,takže ty určitě taky nevynosíme… :wink:
To já dneska čekám na přešlapy,už se úplně těším!! :-D Dřív neusnu ani omylem… :wink:

• načítám...
4855
25.10.10 18:34

No ja jsem se porad bala kvuli te zime tady tak jsem vzdycky brala aspon dvoje a nejak se mi to nastradalo.. Koukam ze to musim poradne probrat ty veci :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová