Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
tak jsme doma. Byli jsme u přítelových rodičů. Mám toho plné kecky, v autě jsem spala jak dudek a vzbudila se až doma, do práce se mi vůbec nechce.
Jinak dneska jsem měla tak dvouminutovou bolest podbřišku na levé straně. No začínáme 8 týden a zrovna dneska jsem přečetla, že ty bolesti mohou být právě od osmého týdne, je to od toho jak se natahují rychle vazy, které drží dělohu a ta hodně v téhle době zvětšuje objem.
Jinak diskuze jde uzamčít tak, že se musí založit skupina, třeba se stejným názvem, ale musí to být skupina. Musí se napsat adminovi a ten, co bude správce, tak musí pak poslat pozvánky a umožnit vstup tomu, kdo tam bude chodit. když se bude chtít někdo přidat, musí žádat o vstup. Už jsem v jedné skupině a musím říct, že je to fakt lepší. Nikdo cizí se tam nedostane, takže člověk může klidně probírat nějaké osobní nebo intimní věci.
ahojte holky tak jak sjste se vyspali tad prší hnus tak musím jít sama do obchodu snad ju dole chvilu pohlídaj.mala nák chraptí a v noci jsem kapala jednou do nosa a má hleny takže čekám že bude nemocná.
gabi děkuji
jinak my máme taky uzamčenou skupinu je to fajn
Ahojte,
tak sem byla u dr. mám antibiotika co se v těhu můžou, Mám nějakou infekci tak ať se mi to nerozjede do angíny..ještě nějaké kloktadlo tak doufám že to bude ok. Prcka by to ohrozit nemělo říkala, zítra jdu na ozvy tak uvidím co mi řekne na gyndě. Jinak břicho jde dolů a dolů, uplně mě táhne kůže na zádech,,
U nás je taky pěkně hnusně,prší a je tma. Dneska mám 21
to jsou narozky, nachcípaná,neupravená a akové počasí.. ale přítel se dneska o mě bude prý starat.Dělat oběd atd.. ![]()
lady tak to všechno nejlepší k narozeninkám aspon že se bude o tebe starat ![]()
havní je že víš co ti je a že to prckovi neublíží ta moje mrška začíná pěkně kopat tedka teda asi spí protže začne večer asi tři hodiny furt kopala pak sem šla spát a v noci jak lehnu na břicho hned se ozve a jak na záda tak taky a jedině na bok a na to nic neříká ![]()
děkuji, no to my se už v poslední době nemůžeme domluvit. Na levém boku mám jeho záda a na pravém ruce a nohy.Jak si na něj lehnu hned se začne vrtět a musím si lehnout na záda, ale to zas bolí mě.. no jo už sme velcí ![]()
Jinak poslušně hlásím že mám konečně sbaleno.Jak pro mě tak pro malého.
tak to je fajn že máš už sbaleno taky načase
nojo to vy už jste velký my ještě malí tak to není tak hrozný ale ozývá seprotže lěžím je klid jenže musím jít čurat tak vstanu a pak se jí něco nelíbí
dobrééé ráno holky… tak jaký byl výkend??? Já dnes byla na skreeningu… teda jen na krvi a taky sem si byla pro průkazku takže už je ze mě oficiální těhule ![]()
tak sem vysala a utřela prach vařím fazulovou polívku a už se těším po obědě spát j nevím co budu dělat ptoom až bude mimi protže furt chodím s malou ležet a pak nebudu moct ale asi si člověk zase zvykne nebo je to tím těhotenstvím že jsem furt tak unavená
tak já sem si zdřímla, ale nějak mě třeští hlava
malý sebou mele.
Přítel dělá rybí prsty a bramborovou kaši mňam ![]()
Koupil mi růži mezitím co sem spala.. ![]()
Holky, ty poslední dny se tak strašně vlečou..už nic nemůžu ani se mi nechce tak jen čekám kdy to příjde.. sedím furt u noťase a čučím akorát na blbosti na netu. Musím ale koupit teploměr, chci takový ten jak se přiloží na čelíčko nebo do ucha.Ale stojí od 700 kč nahoru ![]()
tak to je docela dost ale má ho moje švagrová mi říkal tatka že malím měřila teplotu tím jsem kuokala je to máš fajn chlapa aspon kytičku ![]()
Ahoj maminy tak vikend byl takovy odpocivaci teda az na patek to jsme meli prvni fazi vyklizeni pokoje..
Nevite kolik je potreba bavlnenych cepicek? ![]()
Jo a uz se mi zase zdal takovy blby sen ze mi v porodnici vymenili dite.. No uz mi ztoho vseho zacina slusne hrabat.. ![]()
Lady vsechno nejlepsi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat