Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
je taková fajnoučká chlupatá,mám radost.
No kde ta sima je? ![]()
Jinak přítel prohlásil že mu dneska chlapské věco nejdou a vrhl se na ženské
poumýval nádobí a eď za mě uklízí ložnici. Já celé dny nic nedělám a večer sem u navená jako blázen.. zítra od rána budu chystat chlebíčky a blbosti,na oběd bude smažený pangasius a bram.salát. Ten sme ale koupili,vyjde to nastejno.Než se s tím ťiplat atd..
tak to ti nezávidím s tím děláním chlebíčku sem rádaž e už to mám za sebou zítra jedem k jeoh segře na narozky vubec se mi nechce ale snad se aspon najím ![]()
to nějak splácám do kupy, ale nevydržím tak dlouho stát.|Pak mi uplně ztvrdne břicho a mám akorát nervy, ale nemůžu jen ležet..
Ty jo, jde zas na mě takový divný pocit..já mám starch z toho porodu,každý večer usínám a říkám sio že to je třeba naposled takhle jen my dva s přítelem a mimísem v břiše. A začnu přemýšle nad blbostma atd..a vystresuju se a pak nespím.
A co jak to příjde doopravdy? To sebou asi seknu ![]()
no lady muže to faskt přijít co chvila nebo taky později tedka už člověk jen čeká a neboj se mě když to chytlo strach sem měla ale zároven jsem se těšila spíš už je ot pak chvilu o tom imimnku furt dokola a na sebe moc nemáte čas než si člověk zvykne co a jak bude dělat a supořádá si to
A co je se simcou?
No ja mam kalkulacku tam zadam posledni ms a vypocita mi to, jaky tyden a dny jsem, kdy jsem otehotnela, normalni datum porodu, idealni datum porodu, jaky trimestr jsem kdy skoncim a zacnu treti atd…
To mam od sestry bohuzel je to v nejakem divnem formatu, ale pokud chces tak mi posli posledni den ms a ja ti to vsechno preposlu.
Aco teda ta simca?
Jinak holky spousta kalkulaček je taky na netu.
Nevím co je se Simčou, že tu dlouho nebyla jsme se bavily.
Niky tak mi to zkus vypocitat ju posledni menzes byl 10.04.2010 ![]()
Ahoj holky. Dlouho jsem tady nebyla, protože jsem byla hotová z práce a ještě jsem měla zakázky na pečení, takže jsem se sem jenom podívala a hned jsem šla, někdy jsem se na net ani nedostala. Jinak v úterý jsem byla na gyndě, tak mi sestřička dala ten kufřík plných vzorků a časopisů a mám přijít 2. listopadu a to už bude jako těhotenská poradna, doktor mě prohlídne a říkal, že dostanu už průkazku
A mám si zavolat zase k tomu doktorovi a domluvit se s ním na tom screeningu. A včera jsem ukořistila pěkný overálky ![]()
Ladykdy si řekla na pracáku, že ses těhotná? Nebo jim musíš ukázat ňáký potvrzení? Já totiž vůbec nevím a nechci aby mě pak vyhodili ![]()
Jé Simi, tak hlavně že jsi v pohodě a pořádku. Už jsme si říkali, co s tebou je.
Ahoj holky.
Pro peny:
nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění byla 23.4.2010
Dnes je to 28tt+0
Tzn. ze jsi ve 3 trimestru
Ideální datum porodu je 14.1.2011
Normalní datum porodu bude mezi 31.12.2010 az 28.1.2011
Do porodu zůstava priblizne 11tt
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat