Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
21.10.10 17:44

no ono je to do ruky přes to ti cosi napíchnou a je to pad do zad oni ti přes to dávaj jako tu látku aby to umrtvili a pak pokud cisař tak mi davali vlastne kapačky a jakou si vyživu přes to takže je to do ruky a pdo zad.no jako řeknu ti že do zad to není hrozný a do te ruky t bolí jako prase a i oni říkali že už to mám to nejhorší za sebou jak mě píchli do ruky.šití no ta jizva bolela jak prase nemužeš si stoupnout nic bolí to dyl než když tě nastřihnou dole a prej ten nástřich ani necítíš co mě každej říká že ztoho měli taky strach aji švagrová ale že to fakt nebolí ale šití ju pak bolelo

• načítám...
Niky7
21.10.10 17:47

No boze, nejak to dopadne :-D

• Upravit
10405
21.10.10 17:50

niki víš jakej sem měla u malé strach já děsnej pak už jsem se ale tšila protže s tím břichem se nic nedalo a zvládli to všichni zvládneš i ty ale cisař už nechc přeju isi normální porod po cisařu pořád sami injkce na bolest a ne srážlivost krve byla jsme celá filaová od tech píchancu ne nechci už ale pokud ot zase tak dopadne tak co už.a fakt je lepší že nevíš do čeho jdeš než když už to člověk ví.má mamka říkala musím si říct u toho že ot bude ještě horší říkám no to mě fakt teda prdží ale měla pravdu prostě jsem si řekla že to asi ještě nic není amusím to vydržet a šlo to líp a pak už teda by mi nepomhlo ani nic prostě pak už to bylo peklo ale ta uleva potom že už to nepřijde byla užasná a to mim zato fakt stojí ale ty třeba mužeš mít porod rychlej každej ot má jinak hlavně se tohle nedědí po rodině a tak

• načítám...
Niky7
21.10.10 17:53

to jo no to je pravda, ale uz bych to chtela mit za sebou a mimi mit u sebe.

• Upravit
10405
21.10.10 17:59

to já taky jen mě mrzí že ty miminka vyrostou děsně rychle ani si toho pořádně neužiješ

• načítám...
Niky7
21.10.10 18:16

Tak aspon uz mam vybranou postylku

• Upravit
29436
21.10.10 18:39

Ahoj holky,

dělala jsme si teď poslední test, co jsem měla doma a jsem vystreslá, protože ta čárka co tam je, mi přijde slabší. Samozřejmě už mě napadá, že to mimís vzdává a je to v čudu. Nahoře je úplně první dělaný, směrem dolů vždy po týdnu dělaný a dole ten aktuální. :-?

• načítám...
4855
21.10.10 18:44

Gabi a neprijde ti to tak jen protoze tenhle prouzek je tlustsi tak se tamty zdaji vic syte? :think:

• načítám...
Niky7
21.10.10 18:46

Gabi na nic takoveho nemysli!!!!

• Upravit
29436
21.10.10 19:11

Holky už jsem tady založila diskuzi, jaký na to mají názor ostatní a celkem mě uklidnily. Že to dělá tento konkrétní test, protože je jiný a ten zřejmě dělá prostě takovou. Že je všechno v pořádku a mám být v klidu. Tak snad ano.

• načítám...
10405
21.10.10 19:45

gabi nestresuj tohle jsem ti chtěla říct že každej test ukazuje třeba jinak a máš to dost silné furt takže paráda já to takhle nikdy neměla jen slabší čárku tak se nenervuj vím že máš strach ale tímhle sobě ani mimnku nepomužeš jasan :hug:

• načítám...
1054
21.10.10 20:04

čaute,
tak já dneska od 4 ráno nespím,a od 8 sem na nohou. Lítali sme s přítelm,vyřizovali atd.. koupil mi na narozky mobil :mrgreen: :srdce: chtěla sem nějaký s dobrým foťákem ať si můžu fotit malého.Tak ho teda mám.
Sem ale utahaná jak pes, za chvíli usnu.. břicho se mi sune teda pěkně dolů.poznám to podle prs, když sem neměla podprdu tak mi prsa ležely normálně na pupku.A teďka ne, nedošáhnou tam :-D zní to srandovně ale já se divím, ptz mám pocit že se mi i zmenšily :nevim: měla sem bradavky ůplně velké a hnědé,a teďka normální jako předtím a růžové. Co se s nima dějě? je to zajímavé, jinak se mi špatně čůrá jak je malý dole..
Jo, přítel dnes koupil malému super kombinézu.Mě to překvapilo, prý jak to viděl musel to vzít :wink: Pak hodím foto

• načítám...
10405
21.10.10 20:07

lady tak to se už blíží když se ti pupík sune dolu to mužeš už jen čekat a snad tě nebude trápit ještě nakonec dyl.já nevím co s těma prsma možná se to jen zdá ž jsou menší protže už neleží na břichu a je to směšné ale i já to tak mám :mrgreen: zatím teda ne hodně ale až naroste bříško vic tak to bude taky.holky já nevím co je s tou nohou nemužu se ocat zvednout desne me to bolí a ot už mám prášek v sobě tohle fakt proklínám

• načítám...
1054
21.10.10 20:29

a co máš s nohou? nečetela jsem všecko.
Mám si už teďka v lékarně koupit ten líh na pupíček? budou vědět jaký? a ten čajík pro miminka? asi jo že,ať to mám doma.Budu to potřebovat hnedka, a miminka musí být jak dlouho doma? Měsíc,a pak můžu ven?

• načítám...
1690
21.10.10 22:09

Gabi z toho testu si vůbec nic nedělej… :hug: Mě taky hned napadlo že je jiný než ostatní,takže to nemůžeš srovnávat! Lepší je mít všechny od stejného výrobce,at můžeš porovnat… :wink:

Lady tak s těma prsama nevím,ale mě se zatím taky ani o cenťák nezvětšili… :oops: A to pořád čekám a těším se že v těhotenství povyrostou a nic! :nevim:

Holky dobrou noc!!! :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová