Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak jsem si taky byla zdřímnout a pojedem kouknout na nakej kočárek jak přijde chap z práce.noha bolí jak čert takže se vidím jak zachvilu budu říkat at už to skončí fakt hnus
Proste ze je mu to jedno.
Konecne mam vybranou postylku. Jeste zbyva objednat. Ale to asi az za mmesic.
kyblicek píše:
tak jsem si taky byla zdřímnout a pojedem kouknout na nakej kočárek jak přijde chap z práce.noha bolí jak čert takže se vidím jak zachvilu budu říkat at už to skončí fakt hnus
tak kočárky nic jen jeden se mi líbil ale měli zavřeno tak v sobotu tam se pojedu podívat a vyber si jinak přes internet
pres int bych ho nekupovala, ale je to tve rozhodnuti kybli, my nastesti uz vybranej mame, pac bylo z ceho vybirat. Ale verim ze taky vyberes ten pravy
i kdyz my dve na nej mame jeste cas
kdy ho chces kupovat?
niki klidně se ptej. no mě ot nevadí že ho koupím přes internet já mám vybranej přesně kterej chci aji značku takže mě stačí foto už jsem s ním jela od kamošky a mám vše oskoušený tak proto ale jinak bych ho taky přes net nekupovala ale v sobotu mrknu na tma ten mělo by tobyt to stejně neob podobne tka uvidím.já se právě dívám a když uvidím levnej tak ho klidně koupím tedka ale jinak budu koukat však času je dost
TAk to jo
ja myslela ze jsi ho nevidela, nekupovala bych kocarek kterej bych nevidela ale takhle jo ![]()
jo a ta otazka
vis premyslela jsem nad tim, co kdyz se u toho po…?
Co kdyz se neztihne klystyr? To ti pak utrou i zadek nebo jak? Nevadi to mimi a to maji na to kyblik?
Promin ale me to vazne zajima
prijde mi to takove trapne.
jo niki tak tohle ti já nezdpovím protže až k tomuhle jsem se nedostala nakonec mi dělali císaře.vím že se to muže stát a asi to nevadí mě ot taky přijde trapný ale mě když chytli bolesti tak furt lítáš na záchod já jsme byla snad 4 krát za sebou takže bych to snad ani nepotřebovalaa ale nevím no nekterým to ani nestihnou a nic se nestane ale myslím že stihnout by to měli ale v tomhle fakt nevím to spíš jestli neví anetg když už čeká třetí mimi
jojo já bych jinak nekupovala ale vím co chi takže je mi ot jendo jestli v obchodu nebo přes net
Aha takze to mas jako prujem? JAse nejvic bojim toho siti. A vim jak tady u nas delaji epidural tak jsem klidna nedelaji ho pres zada ale pres ruku. Ale nadruhou stranu zase tady radi delaji natrihy a siji toho se nejvic bojim.
nene normálně jdeš na záchod tak jako vždycky ale prostě jak máš bolesti tak jsem si říkala kruci co ot je protže furt sem lítala a až pak to přišlo víc.jo no jako oni píchají epidurál napíchnou tě do ruky ale aji do zad protže když tě nepíchnou do zad tak ti přeci neumrtví ten spodek přes ruku.mě ho píchali.
Tobe do zad? A bolelo to? ja mela lumbalku a uz bych to nechtela a co siti?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
me zase rekl ze je mu to jedno tak nevim co je horsi