Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
22.10.10 07:26

ahojte holky my už jsme zvzhuru.
lady prosímtě co bys měsíc dělala doma to bys zešílela.říkají že první týden ale jako já ot nikdy nedodržela protže je to stejně kravina stejně vylezeš s mimnkem už ven když jdeš v porodnici a pokud nejak extra venku nefouká tak prostě a chvilku se mužeš jít projít já jsem šla už druhej den na hodinku.a to mi řeli že až malá bude mít tři kila a šla jsem prostě se projít a malá jak byla spokojená nic tomumimi neublíží pokud je oblečené a zachmlané takže toho se neboj vubec ale někdo to dodrží ten týden ale já bych to tedaasi nevydržela.a naco čajík??pokud udeš kojit žádnej čaj nepotřebuješ protže máš mlíko a to se nezapíjí to už jsem is zjistila a v umělím už je taky cosi a nemusíš dávat čaj ale to jsem třeba sem tam už dala.jinak ten líh nevím jak to máš ty v porodnici my ho tam třeba měli takže sem ho tam nemusela mít a pak jak jsem jela z porodky jsem si ho koupila v lekárně ale pokud se nebudeš nikde chtít stavovat tak si h kup dopředu.
no a ta noha mě se rost nák seká pánev a nemužu chodit na jední noze když dlouho stojím nebo tak tak to začne a sotva lezu mama to po amce a u malé jsem lezla aji počtyřech na zachod :-(

• načítám...
22.10.10 07:52

Dobrééé ráno holčičky… japak ste se vyhajaly?

• načítám...
10405
22.10.10 08:13

ahoj marti :mavam: sem se vyspala dneska noha v klidu zatím ale tedka peru musím umý nádobí protže chlap nadělá bordel a já pak uklízím :cert: a do obchodu vubec nevím co mám jako vařit

• načítám...
4855
22.10.10 08:14

Ahoj holky..

Kyblicku s tou nohou nestras me uz to nejakou dobu chyta taky.. :roll:
Jinak mam zasadni novinu vcera konecne pritel uznal ze vyber jmena necha na me.. Takze jsem si zalozila diskuzi a vysli mi z toho moji dva favoriti Vojta a Daniel.. Ktere uz jsem mela mimochodem pred tim.. :-D

Dneska by se mel zacit vyklizet ten druhy pokoj takze do konce tydne bysme mohli mit hotovo.. Skoda ze jsme se tenhle mesic nedostali ke koupi toho prebalovaku..

• načítám...
10405
22.10.10 08:17

ahojky penaldo.no jako je ot masakr fak u malé to bylo až kolem toho 7 měsíce a tedka mě to dělá už asi 3 týdny.a je ot jako uplně jak kdyby do mě někdo píchl a uplně se mě podlomí noha prostě nejde jít když se oblíkám tak v sedě protže celou váhu nedám na tu nohu ne jako tohle mám zatrest a ke konci me musel jednou vezt chlap na zachod a jak sem vařila na stavbě tak mě pak tatka s manželem vedli od auta domu protže jsem prostě nemohla jít abdsolutně a lidi koukali jak kdyby mě to už chytlo :mrgreen:

• načítám...
22.10.10 08:19

Ahojky.. mno kybli tak to je fajn že dnes je to v pořádku… mnooo tak udělej třebas šunkafleky… je to rychlí… Mno a jména… včera jsme měli diskuzi s Davidem… a ten chce Vojtu nebo Kubíka… a když to bude holka tak Terezka… a protože já mám zálusk na Ondru, Denise a na holku Veroniku… tak nevím co s tím budem děllat???? :wink:

• načítám...
4855
22.10.10 08:22

No tak to mam teda hezke vyhlidky :-(

• načítám...
10405
22.10.10 08:23

je marti ondru jsme měli taky na kluka.no tak to třeba vyberete ještě jiný uvidíš.
no vidíš to je nápad šunkofleky to mě nenapadlo to bych mohla ale zdenda tam má guláš od dědy a tak pro nás dvě ale trochu bych asi mohla udělat a bude klid to jí aji malá a je fakt že je to rychlí

• načítám...
10405
22.10.10 08:25
penalda píše:
No tak to mam teda hezke vyhlidky :-(

no pokud tě to chytne tak jak mě tak je to fakt nepříjemný a hnusný a to jsem měla bříško malí takže doufám že ted nebudu jak meloun jinak nevstanu už vubec.mamka moje to má taky a moje segra taky tak jsem to asi zdědila jinak pak už to nedělá jen v těhoteství a když tak je ot fakt málo třeba dvakrát za rok

• načítám...
22.10.10 08:25

noooo a ted na to mám zase chut… mnamky mnamky :wink:

• načítám...
10405
22.10.10 08:26

:mrgreen: :mrgreen: no to je něco s tebou marti tady normálně začíná aji sviti tak třeba bude hezky

• načítám...
22.10.10 08:33

:mrgreen: jj dneska bude svítit a bude zima zimenka :wink:

• načítám...
10405
22.10.10 08:47

zima sice jo ale ne tak hrozný jako včera tady fičelo jak prase.mě se nechou dělat ani ty šunkofleky tyjo já su líná jak veš :mrgreen: sem u myla to nádobí a povalím zachvilec do obchodu

• načítám...
22.10.10 08:49

jj procházka na mrazivém vzduchu je zdravá :wink:

• načítám...
10405
22.10.10 08:51

toje ale mě se nechce spíš oblíkat malou a sebe já su vždycky oblíkláuž spocená než ju obleču protže mi vždycky zdrhá a chce se honit :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová