Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
22.10.10 13:24

No C jsou jeste v pohode, kvuli chlapum :wink: ale D??? :oops:

• Upravit
22.10.10 13:31

I ty sou pěkný

• načítám...
Niky7
22.10.10 13:43

ne kdyz ti lezijou na pprsou :mrgreen:

• Upravit
4855
22.10.10 14:16

Moje brisko v novych kalhotach :mrgreen:

• načítám...
Niky7
22.10.10 14:18

Jee peny takove male brisko, chci taky :-)

• Upravit
10405
22.10.10 14:53

tak jsem se vyspala ale nestíhám atobus k segře takže nic :mrgreen: jinak prsa mám taky větší a už by ottak mohlo zustat.peny ty gate sjou super a to bříško malinký je fajn a bud ráda aspon to zhubneš všechno pěkně zachvilku

• načítám...
4855
22.10.10 14:58

Ja ti rikala ze ho mame nastejno :-)

• načítám...
10405
22.10.10 15:03

:-) to ještě vykočí

• načítám...
Niky7
22.10.10 15:32

Kdo ho ma nastejno?

• Upravit
4855
22.10.10 17:42

My dve.. :mrgreen:

• načítám...
1054
22.10.10 18:01

čaute,
tak já jsem dneska v globusu už myslela že rodím..z ničeho nic mi ztvrdlo břicho a cítile sem takové mokro..tak sem letěla na wc, na kalhotkách takový průhledný kus něčeho.. :nevim: včůrala sem se a ok. Břicho měkké.
Teďka přítel montuje stěnu v obýváku , no mazec nejde to..to sou nervy.Tapeta podřená,všude díry.Přítel už má nervy, no jo zítra děláme oslavu našich narozek.Všecko nechal na poslení chvílí..
no právě mi sdělil že to „mrdá“ a nic dělat nebude. No asi zalezu do ložnice a budu dělat že něco dělám..

• načítám...
Niky7
22.10.10 18:11

Lady tak davej na sebe pozor!
Peny myslim ze oproti tobe mam opravdu melouna.

• Upravit
29436
22.10.10 18:21

Ahoj holčiny, :mavam:

jsem po celém dni doma. Konečně. Přítel je na té služebce v Maďarsku, tak mě ráno i teď odpoledne čekala cesta busem. Copak ráno, to bylo v pohodě, ale teď … stavila jsme se ve Vaňkovce na cheese, protože jsem na něj měla příšernou chuť (no jak jsem tam tak stála a nasála ty smažený pachy, tak jsem myslela že tam hodím šavli), ale ustála jsem to a cheese koupila. Pak jsem šla na bus, domů jsem jela dálkařem a holky to byla teda síla. Autobus totálně nacpanej, všude tam ještě kufry a kabely, no hnus. Asi začnu mít normálně klaustrofobii, ještě k tomu tam děsně smrděl pot a vůbec ty lidi kolem … :poblion: , hnus, fuj, blé. Fakt jsem myslela, že mě tam mrdne. Ale už jsem doma, tak je to pohoda. :palec:

• načítám...
1054
22.10.10 18:27

Tak jo já sem se jdenou málem pozvracela v kauflandu,plno lidí a někdo tam strašně smrděl potem.. mě tak natáhla že sem to asi půl hodiny rozdýchavala.. ale to si zvykneš :-D Nebo mi strašně vadily restaurace,,když sem tam vešla a cítila všecko to jídlo myslela sem že umřu..tak sem si pak vždycky dala na pusu kapesník ať se to trošku filtruje,a jak sme tam seděli dýl takuž sem to tak necítila,ale ten přichod byl nejhorší..
JInak přítel se sbalil a šel pryč z těch nervů..no jo, když říkám udělej to hned tak ne.je čas, a zítra oslava a nic hotové akorát zdemolované.. nikdy na mě nedá a apk to tak dopadá.. ti chlapi, si myslí že sme blblé ale pak stejnak uznají že sme měli pravdu :jazyk:
já se už ani nerozčiluju, jdu teda uklidit ložnici a uklidit prádlo.

• načítám...
1054
22.10.10 18:29

jo jinak hlásím že už vypadám jako člověk :mrgreen: dneska sem na ten zrz hodila šedou barvu tak se mi to tak hezky slilo do světlé bílé blond, je to světlé teda dost ale pořád lepší jak zrezlá trubka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová