Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jooo tak Ńiky až budu v tvém tt. tak budu taky jak meloun… sem teprve v11tt. a přibrala sem už 2kg ![]()
marti já do třetího měsíce přibrala tři a tedkaz a dva měsíce jen jednokg
niki super krásný bříško velký ale už se takhle blížím taky všk jsme tak nejak na stejno ne,ale máš větší
já su ráda že je menší a snadi zustane a nebudu jak nafukovací balon ![]()
ne fakt ja mam pravo rikat si meloun
a nenavidi moblekani ponozek
pres to brisko je to hruza. A bude hur ![]()
jojo to bude huř niki pak už se ani neoholíš pokud ot povalí takhle
taky si mohla dost přibrat třeba i na sobě a co přítel nadšenej z bříška atd?
Ahojky je mi 19 a v únoru se nám narodí chlapeček
Můžu se přidat? Já mám taky pocit, že jsem jak koulička už mám nahoře 8,5 kila a furt to jde nahoru
Už ve 3 měsíci jsem vypadala jak měsíc před porodem ![]()
ahojky jasnačka že se mužeš přidat a gratluji ke chlapečkovi já jak tak koukám všude samej chlapeček aji u nás v březnátkách je ot samej kluk jen dvě holky zatím ![]()
No kybli ja se nemuzu tam dole oholit uz ted
Pac tam nevidim pres bricho
Pritel je celkem nadsanej aspon myslim.
Jinak vitam Nynynku. Ja budu mit mimi na brezen taky v 19.
já na březen ale ve 22 ale už kristýnku jsm čekala a narodila se 5 dní po mě takže v čerstvích 20ti.no teda niki tak to budš mít co dělat já teda si tam furt vidím ![]()
No a ja si tam uz nevidim. Takze nechapu ty holky jak pisou ze pred porodem se sami jeste oholi. Musim prijit na ten zpusob jak to udelat ![]()
To já už se TAM oholím jen poslepu a přítel pak zkontroluje popř. doupraví
Jsem malinká 152 cm a před těhu jsem měla 45 kilo teď už skoro 54 a vypadám hrozně vtipně taková malá kuželka
Lidi strašně čuměj to nesnášim…
Nyny toho si nevsimej to je normalni koukaj na nas jak na mimozemstany a jeste delas skolu nebo ne? Hod sem svoji aktualni fotecku
Nedelam. Ja si v srpnu dodelavala ctvtak pac jsem na to predtim dost prdela, ale ze 7 predmetu jsem udelala 6 a na ten posledni jsme meli takovyho idiota šovinistickýho, kterej nenáviděl všechny holky tak mi to nedal a já zahodila 4 roky života abych skončila jen se základkou
tak snad si to dodělám dálkově až budu doma s malym
Hele já ještě žádnou nemám, hodně jsme se ted stěhovali tak nebyl čas na focení, ale už pár dní škemrám sestřičku ať mě zdokumentuje
takže bych to viděla, že tak do týdne fotečky budou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky jak vas ctu, tak jsem asi jesdina co pribira tolik
fakt meloun