Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojte holky hlásím se od dr a jsme doma no a už víme co to bude.-)niki jsem moc ráda že je to jinak v pořádku že je holčička v pohodě
jojo budeme mít holčičku Anetku takže bude další teda ten kluk mě mrzí ale i tak jsem štastná a manžel proshláí že prej střema babama zešílí a víte co dolě dědek??prej běžte doprdele s další holkuo tak si nasere ne?? ![]()
Tak gratuluji ale jeste to klidne muze byt klucina jak u me
uvidime a dedka si nevsimej.
kyblicek píše:
jojo budeme mít holčičku Anetku takže bude další teda ten kluk mě mrzí ale i tak jsem štastná a manžel proshláí že prej střema babama zešílí a víte co dolě dědek??prej běžte doprdele s další holkuo tak si nasere ne??
Gratuluji k holčičce
![]()
No tohle mi říct někdo z rodiny,že mám jít z další holkou doprdele,tak by mě to hodně zamrzelo a dlouho bych s tím člověkem nepromluvila.Myslím,že je jdno co se narodí,hlavně aby to bylo zdravý.
miši a niki děkuju ale já z nich nic nemám je mi to jedno já jsme štatná a oni at si políbí prdel aji kdybyb to myslel ze srandy tohle se neříká.no niki myslím že teda tohle se nezmění viděla jsme ot uplně přesně jak je tam čárečka a pochbuju dneska začínám 19tt a myslím že už by se tam ukázala pinda říkala že jasná ružová ![]()
Kybli kdo vi no, ja jdu za tyden na kontrolu na screning 1. Tak se jeste radeji preptam ![]()
to je jasný niki já se taky zeptám toho 1 listopadu jestli je tam furt holčička ale myslmí že to se fakt nezmění protže o bylo jasný uplně jsme tu čárečku jasne viděla přesně mi to ukázala jen ten spodek a že nic nevidí na kluka vubec
holky děkuju
a co jinak holky novího??já mám placentu na přední stěně prot ty pohyby necitím tak hodně
Kybli gratuluju moc k holčičce!!!
A jak říká Míša,hlavně že je princezna zdravá!!!
![]()
Mě taky ze začátku šíleně mrzelo že to není kluk,protože jsem si ho přála snad víc než přítel,ale teď jak už nakupuju ty růžové věcičky,tak už bych za chlapečka neměnila…
Třeba to vyjde příště…!
Hlavně ať je to mimčo zdravé,to je nejdůležitější..!!!
![]()
A teda takovej děda by mě fakt nasral…
Tohle mi říct někdo z rodiny tak ho pošlu do háje a malou už si ani nepochová,když mu tak vadí další holčička!!!
Nevím,ale je to fakt sprosté… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat