Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19.10.10 13:52

Jee tak doufám že ten můj si na to zvykne taky :zed:

• načítám...
10405
19.10.10 14:02

ahojte holky hlásím se od dr a jsme doma no a už víme co to bude.-)niki jsem moc ráda že je to jinak v pořádku že je holčička v pohodě

• načítám...
Niky7
19.10.10 14:03

Kybli dekuji muzu hadat??? :dance:

• Upravit
10405
19.10.10 14:08
Niky7 píše:
Kybli dekuji muzu hadat??? :dance:

mužeš :mrgreen:

• načítám...
Niky7
19.10.10 14:09

Typuji holcicku podle briska nebo ne? :wink:

• Upravit
10405
19.10.10 14:12

jojo budeme mít holčičku Anetku takže bude další teda ten kluk mě mrzí ale i tak jsem štastná a manžel proshláí že prej střema babama zešílí a víte co dolě dědek??prej běžte doprdele s další holkuo tak si nasere ne?? :mrgreen:

• načítám...
Niky7
19.10.10 14:14

Tak gratuluji ale jeste to klidne muze byt klucina jak u me :-) uvidime a dedka si nevsimej.

• Upravit
1718
19.10.10 14:14
kyblicek píše:
jojo budeme mít holčičku Anetku takže bude další teda ten kluk mě mrzí ale i tak jsem štastná a manžel proshláí že prej střema babama zešílí a víte co dolě dědek??prej běžte doprdele s další holkuo tak si nasere ne?? :mrgreen:

Gratuluji k holčičce :kytka: :srdce:
No tohle mi říct někdo z rodiny,že mám jít z další holkou doprdele,tak by mě to hodně zamrzelo a dlouho bych s tím člověkem nepromluvila.Myslím,že je jdno co se narodí,hlavně aby to bylo zdravý.

• načítám...
4855
19.10.10 14:31

Gratuluju k holcicce :kytka:

• načítám...
10405
19.10.10 14:31

miši a niki děkuju ale já z nich nic nemám je mi to jedno já jsme štatná a oni at si políbí prdel aji kdybyb to myslel ze srandy tohle se neříká.no niki myslím že teda tohle se nezmění viděla jsme ot uplně přesně jak je tam čárečka a pochbuju dneska začínám 19tt a myslím že už by se tam ukázala pinda říkala že jasná ružová :mrgreen:

• načítám...
Niky7
19.10.10 14:32

Kybli kdo vi no, ja jdu za tyden na kontrolu na screning 1. Tak se jeste radeji preptam :mrgreen:

• Upravit
19.10.10 14:34

gratuluji Kybli :wink: :kytka:

• načítám...
10405
19.10.10 14:35

to je jasný niki já se taky zeptám toho 1 listopadu jestli je tam furt holčička ale myslmí že to se fakt nezmění protže o bylo jasný uplně jsme tu čárečku jasne viděla přesně mi to ukázala jen ten spodek a že nic nevidí na kluka vubec
holky děkuju

• načítám...
10405
19.10.10 16:29

a co jinak holky novího??já mám placentu na přední stěně prot ty pohyby necitím tak hodně

• načítám...
1690
19.10.10 16:45

Kybli gratuluju moc k holčičce!!! :hug: A jak říká Míša,hlavně že je princezna zdravá!!! :kytka: :srdce:
Mě taky ze začátku šíleně mrzelo že to není kluk,protože jsem si ho přála snad víc než přítel,ale teď jak už nakupuju ty růžové věcičky,tak už bych za chlapečka neměnila… :wink: Třeba to vyjde příště…! :wink: Hlavně ať je to mimčo zdravé,to je nejdůležitější..!!! :palec: :srdce:

A teda takovej děda by mě fakt nasral… :-? Tohle mi říct někdo z rodiny tak ho pošlu do háje a malou už si ani nepochová,když mu tak vadí další holčička!!! :cert: Nevím,ale je to fakt sprosté… :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová