Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18.10.10 09:46

jj kiš kiš… njn když já potřebuju penízkyyyyyyyy

• načítám...
1690
18.10.10 09:51

Jé Penaldo,jak já bych chtěla z posttýlky a nemůžu… :-( Už jsem z toho ležení úplně přeležená a to jsou to teprve 4 dny…! 8-o Nevím co budu dělat za měsíc…Nějak se mi ten čas vleče........ :nevim:

Lady máš to krásně nachystané…!! :palec: :kytka: To máte super že máte tolik místa u postele…My budem muset mít mimčo vedle v takovém malém pokojíčku, do ložnice bysme bohužel nedali ani postýlku… :nevim: Njn,to jsou ty paneláky…! :oops:

Niki tak jak jsi dopadla??Už jsi byla u toho doktora…?? Já bych to taky nepodceňovala… :roll: Určitě to bude dobrý,ale radši se jeď nechat vyšetřit…! :hug:

• načítám...
Niky7
18.10.10 15:10

Ahoj holky nebyla jsem u dr, zaspala jsem to ale dnes nanovo i takovy tlak ale zase mensi bolesti a krece. Ale zitra tam zajdu, mam takovy naruzovely vytok, doufam, ze je mala v poradku strasne malinko se hybe. :-(

• Upravit
1690
18.10.10 15:16

Niki neblbni!! 8-o 8-o Jestli máš i výtok tak utíkej hned…!!Mohla by to být počínající infekce,nebo ma malá v bříšku nějaký problém…! :oops: Být tebou tak už jsem na pohotovosti… :hug: Jak se říká,raději přijít desetkrát zbytečně než jednou a pozdě…!! :nevim: Držím palečky!!!! :hug: :srdce:

• načítám...
Niky7
18.10.10 15:19

Jenze ja se tam nemam jak dostat, jedine az zitra a jsou tam az od 3 :-(

• Upravit
1690
18.10.10 15:23

To tě tam nemá kdo hodit?? Třeba rodiče,nebo kamarádi..?? :nevim: Normálně do nemocnice na pohotovost,na svého gynekologa raději nečekej… Nechci tě strašit,ale zítra už taky může být pozdě,jestli se miminku nedaří… :-( Radši jeď hned a určitě do dobře dopadne..!! :hug: :kytka:

• načítám...
Niky7
18.10.10 15:32

Ma ale nechce :oops:

• Upravit
4855
18.10.10 15:42

Ahoj holky ja mam dneska den blbec.. Do pateho mesice mi bylo spatne od zaludku ale ze se :poblion: jak amina az v sedmem to by me nenapadlo.. 8-o Nastesti jsem se vyspala a uz snedla i pulku ryze takze krize je snad zazehnana.. Ale zitra jdu na tu cukrovku tak mam strach no snad to ustojim.. :roll:
Niky abys toho pak nelitovala :nevim:

• načítám...
Niky7
18.10.10 15:54

A copak ja za to muzu??? To mam jit 20km pesky nebo na stopa?

• Upravit
4855
18.10.10 15:57

a co treba sanita?

• načítám...
Niky7
18.10.10 16:00

To ne, ja to jeste nejak vykoumam. Ach jo holky chapete to, my co mimi chceme tak se musi porad neco dit a kdo ho nechce tak ma pohodovy tehu :zed:

• Upravit
1690
18.10.10 16:05

Teda tak to fakt nechápu že někdo má auto a odmítá tě tam hodit když je to nutné… :nevim: Já bych pro tebe klidně dojela nebo poslala chlapa,kdybys nebydlela tak daleko…!! :hug: My máme naštěstí nemocnici pět minut pěšky takže takové problémy neřeším… :roll: A kde vlastně bydlíš?? Co třeba autobus,nebo ta sanitka??! Vždyť na tom není vůbec nic špatného zavolat si v těhotenství sanitku když máš křeče a výtok…!! :think: Vím o čem mluvím,dělám zdravotní sestru a to by ses divila kvůli čemu jsou lidi schopní zavolat si rychlou..!!Už jsem zažila i naraženou ruku,klíště,nebo jen chřipka atd. :-? Ty jsi na tom alespoň oprávněně!! :hug: :kytka:

• načítám...
1690
18.10.10 16:08

Neboj Niki,dají ti nějaké léky a určitě to bude zase dobrý!! :hug: A kdyby si tě tam náhodou nechali tak nezapomeň napsat Ivči na mobil ať víme co se děje…!! :hug: :srdce:

• načítám...
Niky7
18.10.10 16:08

Lucy moc ti dekuji a vazim si toho. Zkusim tam zavolat, autobusy nam tady tak pozde nejezdi.

• Upravit
1690
18.10.10 16:10

Niki určitě zavolej,můžeš se třeba paní na dispečinku první jen zeptat co máš dělat a když ti řekne ať přijedeš tak jí řekni že se nemáš jak dostat,ať pošlou sanitku…!!Nemusí to být rychlá,můžou poslat i převozovku… Budem na tebe myslet,hlavně ať je malá ok!!! :hug: :srdce: :huban:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová