Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jé Penaldo,jak já bych chtěla z posttýlky a nemůžu…
Už jsem z toho ležení úplně přeležená a to jsou to teprve 4 dny…!
Nevím co budu dělat za měsíc…Nějak se mi ten čas vleče........ ![]()
Lady máš to krásně nachystané…!!
To máte super že máte tolik místa u postele…My budem muset mít mimčo vedle v takovém malém pokojíčku, do ložnice bysme bohužel nedali ani postýlku…
Njn,to jsou ty paneláky…! ![]()
Niki tak jak jsi dopadla??Už jsi byla u toho doktora…?? Já bych to taky nepodceňovala…
Určitě to bude dobrý,ale radši se jeď nechat vyšetřit…! ![]()
Ahoj holky nebyla jsem u dr, zaspala jsem to ale dnes nanovo i takovy tlak ale zase mensi bolesti a krece. Ale zitra tam zajdu, mam takovy naruzovely vytok, doufam, ze je mala v poradku strasne malinko se hybe. ![]()
Niki neblbni!!
Jestli máš i výtok tak utíkej hned…!!Mohla by to být počínající infekce,nebo ma malá v bříšku nějaký problém…!
Být tebou tak už jsem na pohotovosti…
Jak se říká,raději přijít desetkrát zbytečně než jednou a pozdě…!!
Držím palečky!!!!
![]()
Jenze ja se tam nemam jak dostat, jedine az zitra a jsou tam az od 3 ![]()
To tě tam nemá kdo hodit?? Třeba rodiče,nebo kamarádi..??
Normálně do nemocnice na pohotovost,na svého gynekologa raději nečekej… Nechci tě strašit,ale zítra už taky může být pozdě,jestli se miminku nedaří…
Radši jeď hned a určitě do dobře dopadne..!!
![]()
Ahoj holky ja mam dneska den blbec.. Do pateho mesice mi bylo spatne od zaludku ale ze se
jak amina az v sedmem to by me nenapadlo..
Nastesti jsem se vyspala a uz snedla i pulku ryze takze krize je snad zazehnana.. Ale zitra jdu na tu cukrovku tak mam strach no snad to ustojim.. ![]()
Niky abys toho pak nelitovala ![]()
To ne, ja to jeste nejak vykoumam. Ach jo holky chapete to, my co mimi chceme tak se musi porad neco dit a kdo ho nechce tak ma pohodovy tehu ![]()
Teda tak to fakt nechápu že někdo má auto a odmítá tě tam hodit když je to nutné…
Já bych pro tebe klidně dojela nebo poslala chlapa,kdybys nebydlela tak daleko…!!
My máme naštěstí nemocnici pět minut pěšky takže takové problémy neřeším…
A kde vlastně bydlíš?? Co třeba autobus,nebo ta sanitka??! Vždyť na tom není vůbec nic špatného zavolat si v těhotenství sanitku když máš křeče a výtok…!!
Vím o čem mluvím,dělám zdravotní sestru a to by ses divila kvůli čemu jsou lidi schopní zavolat si rychlou..!!Už jsem zažila i naraženou ruku,klíště,nebo jen chřipka atd.
Ty jsi na tom alespoň oprávněně!!
![]()
Neboj Niki,dají ti nějaké léky a určitě to bude zase dobrý!!
A kdyby si tě tam náhodou nechali tak nezapomeň napsat Ivči na mobil ať víme co se děje…!!
![]()
Lucy moc ti dekuji a vazim si toho. Zkusim tam zavolat, autobusy nam tady tak pozde nejezdi.
Niki určitě zavolej,můžeš se třeba paní na dispečinku první jen zeptat co máš dělat a když ti řekne ať přijedeš tak jí řekni že se nemáš jak dostat,ať pošlou sanitku…!!Nemusí to být rychlá,můžou poslat i převozovku… Budem na tebe myslet,hlavně ať je malá ok!!!
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat