Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
16.10.10 19:51
kyblicek píše:
tak mám tak hodnýho manžela že prý jdu s košem a tam je hnedka vedle hospoda a restaurace a že jde napivko než budou piráti říkám jo jdi a donese mi těstovinovej salátek mnam

Kybli ty se máš. :palec: Já si teď naložila maso na zítřek, dneska jsem si dala tlačenku a ke snídani rybí salát v majonéze, měla jsem strašnou chuť. :mrgreen:

• načítám...
10405
16.10.10 19:56

rybí alát jsem dneska taky jedla.jo to je náhoda vždycky že jde a já mám zrovna chut a naštstí salátek není tka drahej a on má fakt dobrý ceny protže je to vesnice a nemá tak lidi jako kdžy je v brně je tu jen o víkendu ten co má tu restauraci
mě už teče z prs mlezivo jsem si říkala protže mě děsně bolej a svedí mě uplně šíleně

• načítám...
4855
17.10.10 08:53

:mavam: Dobre rano.. Teda ja mam tak blby zvire ze to snad neni mozny.. :zed: Od 4 hodin mnouka skace po me po nabytku smejdi kde se da.. :pocitac: Mam oci jak angorak.. 8-o

• načítám...
10405
17.10.10 08:57

ahjote holky já než vylezla bylo pomale pul devate a teda vařit a mě se nechce.no tak teda penaldo to bych nevydržela asi a co pak s mimi??nebude ho zlobit nebo tak neco??

• načítám...
4855
17.10.10 09:06

To je prave to je to takova chlupata a diky dedkovi nevychovana potvora.. Tak jsme rekli ze ho musime dat pryc jenze on od te doby co jsem tehotna je cim dal tim vic pritulnejsi a na me to teda hodne pusobi.. A je mi lito ho dat pryc..

• načítám...
10405
17.10.10 09:55

tojo tak uvidíte co bude jak bude mimnko ale spíš aby neskočila do postýlky nebo neudělala neco mimnku když chtit třeba nebude

• načítám...
Niky7
17.10.10 09:56

Ahoj holky ja mam smutny rano :-( umrel mi mladej krecek, tak dlouho jsem se s nim piplala az z nej byl opravdu plysacek a on si umre z niceho nic :cry: hormony tomu taky davaj a proste jsem to obrecela :cry:

• Upravit
10405
17.10.10 09:58

niki tak to je mi líto je to škoda :-(

• načítám...
29436
17.10.10 10:17

Ahoj holky,

já jsem se teprve před chvílí vyhrabala z postele. Musím to zaklepat, zatím mě bolí v krku míň než včera, tak snad se to nerozleze a bude to v pohodě. Niky to je mi líto, že křečík umřel. Kor, když jsi s ním dala takovou práci. :cry:

• načítám...
Niky7
17.10.10 10:20

Holky dekuji, ja tomu rikam zakon schvalnosti.Ale jeste mam samicku taky vypiplanou tak aspon ona mi jeste dela radost :-)

• Upravit
Niky7
17.10.10 10:22

To byl on :srdce:

• Upravit
Niky7
17.10.10 10:23

A to je moje bobinka

• Upravit
29436
17.10.10 10:23
Niky7 píše:
A to je moje bobinka
Niky7 píše:
To byl on :srdce:

Niky ten byl nádhernej! :srdce: Aspoň že máš ještě jednoho. :palec:

• načítám...
10405
17.10.10 10:35

niki krásný já tě uplně chápu když jsem čekala kristýnku tak sice jsme bydlela tady ale věčně u našich stejně než jsem se tam spět odstěhovala a pak začli stavět tak mi umřel pejsek všichni bi nák v pohodě jako segry protže s ním nevyrustali já jsem ho měla od 8roku snad a desne jsem brečela a tedka kolikrát stojím u našich pře dveřima a čekám až začne štěkat a to už je přes dva roky mrtvej j to hrozný

• načítám...
4855
17.10.10 10:38

jezuskote takova krasna mysicka.. :huban: chudinka mela bys ji poridit noveho kamarada aby ji nebylo smutno.. :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová