Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kyblicek píše:
tak mám tak hodnýho manžela že prý jdu s košem a tam je hnedka vedle hospoda a restaurace a že jde napivko než budou piráti říkám jo jdi a donese mi těstovinovej salátek mnam
Kybli ty se máš.
Já si teď naložila maso na zítřek, dneska jsem si dala tlačenku a ke snídani rybí salát v majonéze, měla jsem strašnou chuť. ![]()
rybí alát jsem dneska taky jedla.jo to je náhoda vždycky že jde a já mám zrovna chut a naštstí salátek není tka drahej a on má fakt dobrý ceny protže je to vesnice a nemá tak lidi jako kdžy je v brně je tu jen o víkendu ten co má tu restauraci
mě už teče z prs mlezivo jsem si říkala protže mě děsně bolej a svedí mě uplně šíleně
Dobre rano.. Teda ja mam tak blby zvire ze to snad neni mozny..
Od 4 hodin mnouka skace po me po nabytku smejdi kde se da..
Mam oci jak angorak.. ![]()
ahjote holky já než vylezla bylo pomale pul devate a teda vařit a mě se nechce.no tak teda penaldo to bych nevydržela asi a co pak s mimi??nebude ho zlobit nebo tak neco??
To je prave to je to takova chlupata a diky dedkovi nevychovana potvora.. Tak jsme rekli ze ho musime dat pryc jenze on od te doby co jsem tehotna je cim dal tim vic pritulnejsi a na me to teda hodne pusobi.. A je mi lito ho dat pryc..
tojo tak uvidíte co bude jak bude mimnko ale spíš aby neskočila do postýlky nebo neudělala neco mimnku když chtit třeba nebude
Ahoj holky ja mam smutny rano
umrel mi mladej krecek, tak dlouho jsem se s nim piplala az z nej byl opravdu plysacek a on si umre z niceho nic
hormony tomu taky davaj a proste jsem to obrecela ![]()
Ahoj holky,
já jsem se teprve před chvílí vyhrabala z postele. Musím to zaklepat, zatím mě bolí v krku míň než včera, tak snad se to nerozleze a bude to v pohodě. Niky to je mi líto, že křečík umřel. Kor, když jsi s ním dala takovou práci. ![]()
Holky dekuji, ja tomu rikam zakon schvalnosti.Ale jeste mam samicku taky vypiplanou tak aspon ona mi jeste dela radost ![]()
Niky7 píše:
A to je moje bobinka
Niky7 píše:
To byl on
Niky ten byl nádhernej!
Aspoň že máš ještě jednoho. ![]()
niki krásný já tě uplně chápu když jsem čekala kristýnku tak sice jsme bydlela tady ale věčně u našich stejně než jsem se tam spět odstěhovala a pak začli stavět tak mi umřel pejsek všichni bi nák v pohodě jako segry protže s ním nevyrustali já jsem ho měla od 8roku snad a desne jsem brečela a tedka kolikrát stojím u našich pře dveřima a čekám až začne štěkat a to už je přes dva roky mrtvej j to hrozný
jezuskote takova krasna mysicka..
chudinka mela bys ji poridit noveho kamarada aby ji nebylo smutno.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat