Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
17.10.10 10:44

Holky dekuji, jsem rada ze se vam libily, bobcu si necham uz samotnou,samice se nesnesou a bobca uz mlady nechce, naposled jich mela 6 a stacilo ji to, samce uz nechce videt :mrgreen: a je taky nenazrana tak je radeji sama. Kybli to taky chapu s pejskem, taky nam umrel je to snad uz 3 roky a dala bych vse za pohlazeni…

• Upravit
10405
17.10.10 10:49

přesně niki kolirát si vzpomenu jak se přišel manzlit a tak a je mi po něm smutno ale hold to tak už bývá proto ikdyž mě láká si pak pořídit pejska až tu budem sami asi to stejně neudlám je to práce a nikam človek nesmi jet bez pejska možná až budem starší a dětí větší ale máme zase dvut což je fajn byl by ta v bytě to už bych pejska nechtěla

• načítám...
29436
17.10.10 10:54

Kybli já jsem taky vždycky měla psa. Dokonce jsme jezdili na výstavy. Zkrátka jsem s nimi vyrůstala a teď nemám ani jednoho. Přesně jak říkáš: je to velká práce, my jsme navíc celý den v práci, pes by byl zavřený v bytě, kdybysme chtěli někam jet, tak by to nebylo bez problému kam se psem.

• načítám...
10405
17.10.10 11:08

přesně tak gabi já jsem se o něj furt starala nemohla jsem jít nikam pořádně ven protže musel jít na procházku takže jako furt někde poblíž a jako šli aji naši s ním ale taky se jim nechtělo žejo takže jsem to zamítla že už v bytě fakt nechci klidně pořídím malé náký zvířatko ale máme doma už hada a to mi teda stačí :mrgreen:

• načítám...
4855
17.10.10 11:34

Hada to ja bych nesnesla.. A jeste u maleho ditete.. Brrr 8-o

• načítám...
29436
17.10.10 11:52

Mě se hadi hrozně líbí, jednu dobu jsem uvažovala nad užovkou, hrozně se mi líbí albíni. Ovšem já bych neměla to srdce je krmit. :-D Takže jsme měli všechno možné: andulky, korely, morčata, králíčky, křečky, rybičky, vodní želvy, psouny, kočky, psy, činčilu, pískomila a miláčky potkany. To bylo moje poslední zvířátko. Měla jsem modrobílého samce, dala jsem mu jméno Seat, vážil 1 kg a byl to úžasný mazlík. :hug:

• načítám...
10405
17.10.10 12:17

gabi teda tos toho měla 8-o penaldo ono to není vubec tak že je u malého dítěte :-) máme docela dost velký terárko a je tam zavřenej a prostě nevyleze ani když ho třeba manžel krmí tak pak nevyleze a má třea otevřený malá se ho nebojí spíš naopak chodí mu rožínat takoví to umělí slunko aby ho to nahřívalo a tuká na něj furt a chtěla by si hrát od segry děcka všichni s ním chodili po bytě ještě když jsme bydleli u našich.zrovna máme užovku červenou gabi.navíc hadi rostou podle terárka a ten náš má tak 140ac asi a je tak v pohodě není nákej tlustej takže by tě ani neuškrtil

• načítám...
4855
17.10.10 12:21

Ja bych ho asi nerozdychala.. Nemam rada zviratka co maji vic jak 4 nozicky a nebo naopak nemaji zadny.. :roll:

• načítám...
10405
17.10.10 12:30

to je jasný každej má rád něco jínýho já jsem na něj nešáhla rok bala jsem se a hruza ale zvykla jsem si manžel oh měl ještě než jsme se spolu dali dohromady no a pak jsem s ním už chodila aji ven měljsem ho kolem krku a fajn a pak jsem bydlela u našich rok s amluo a ted zas na něj nešáhnu ale je hodnej nikdy po nikom nevystartoval.

• načítám...
10405
17.10.10 12:31

jinak si myslím že lešpí než nákej pavouk protže manžel že chtěl bud pavouka nebo hada tak sem mu řekla že kdybyb tam měl pavouka tak spolu asi nejsme protže bych tam nikdy nevlezla mám fobiju aji z johany a tu mimochodem včera obevila mala na ruce venku ale než to zjistila dala si ju do pusy teda trochu a rychle zahodila holky já jsem mělašok a manžel že místo abych to dal pryč bych ještě utekla hruza tak mi to furt opakuje že ju měla na ruce a pak v puse a prej mnam :mrgreen:

• načítám...
4855
17.10.10 12:35

bleee 8-o :poblion:

• načítám...
4855
17.10.10 14:45

Holky potrebuju poradit.. Mam je vzit? :nevim: :think:

http://moda.aukro.cz/…doby40.html

• načítám...
10405
17.10.10 15:22

mě vyjel hlavní stránka ale nic konkrétního nebo jsem blbka??

• načítám...
Niky7
17.10.10 15:22

peny ale co? me tam vyskocilo toho vic :nevim:

• Upravit
10405
17.10.10 15:34

mě právě taky nii tak su z toho jelen

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová