Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
právě musímkupovat každej měsíc něco jinak jsme kupovala vše na poslední chvilu ale ted co je mala a je toho moc tak bych na to nemela a maj tam vaničku nočník atd na panenku za 139kč a mala si s tím tedka vsude hraje tak bych jí to koupila
njn to jooo to bude mít určitěěě radost… já si pamatuju, že jako malá sem sui začátkem prosince vždy psalaa ježíškovi už ![]()
tojo ale hlavně chci další měsíc koupit ten kočárek a to bude skoro tisícovka takže musím neco už tedka a pak ještě musím dt našim na satelit 1500 takže je toho docela dost
tak mi došlo ze sociálky že mě odebíraj přídavky na malou prej mame moc penez hahaha kurva to snad není možný jaký tam jsou darebaci a všechno co mužou vezmou omluovám se že jsme sprostá ale jako co chcou aby člověk měl 6000 ab mu neoc dali??
no jasněěěěě… nikomu nic to je heslo politikůů… jen sami sobě nahrabat
Ahoj holky tak jsem byla objednat kocarek a pani nam rekla ze mame jeste 14 dni pockat ze nam ho chce nejdrive ukazat..
Tomu rikam slusny prodejce.. ![]()
Holky o Vánocích mi ani nemluvte,já už začínám taky nakupovat…
Kdoví jestli nebudu na Vánoce rodit,tak to chci mít nachystané všechno předem…
A letos jsem se rozhodla že všechny dárky objednám z netu…Je tam toho spousta a dovezou ti to rovnou domů,co vís si přát! ![]()
Penaldo my už máme kočárek taky konečně objednaný.
Ale řekli mi že čekací doba je minimálně měsíc,tak jsem ráda že jsem to stihla včas…!
Už se těším až si pro něho pojedem… ![]()
Holky mam dotaz v kolikatem ze jsem mesici kazdy se me na to pta a ja to vlastne nevim.. ![]()
jj holky z lednatek mi poslali tabulku a v patek zacinam 7. mesic..
Toto leti a kocarek dojde za mesic no to budu mit tip top.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat